Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2017 08 15, 11:04)
dirbt negalima, tai kū daryt? biggrin.gif  biggrin.gif imsiu naują knygą bigsmile.gif

O kokia darbinga diena buvo. ax.gif Atsivežėme iš sodybos dvi dėžes obuolių,kadangi skūpumas nugali,tai sukau galvą kaip sunaudoti. ax.gif Padariau 10 trilitrinių kompotų,pasiuogavau gervuogių dėl spalvos,šaltalankių sodyboje dėl skonio,tai ir sukišau.Iškepiau pyragą,išsitraukiau džiovyklę ir supjauščiau likusius. mirksiukas.gif
Skyniau raudonėlį,bitė įgėlė,iš karto sutyno.O grįžus mb tvarkė avilį,tai artyn net nėjau. biggrin.gif
Kažkas sodyboje suskynė riešutus.Gal voverytė iš miško???? blink.gif
Atsakyti
Aciu, Ladut, sukeliau ir tu pirma pamatei biggrin.gif
Saziningai pratinginiavau.
As galvoju trecia diena, kam prisejau ropiu dvieju rusiu, jei suvalgem lygiai viena; Kitais metais sesiu dvi biggrin.gif
Atsakyti
aha, kaip nedirbsi biggrin.gif biggrin.gif

sutvarkiau visas šparagines, agurkus aštrius sumakalavau-jau džiaugiaus, kad jais atsikračiau, bet mažius iš sodo dar puskibirį parvežė peraugusių(čia tėvukas tokius tik augina mirksiukas.gif ). Jaučiu šaldytuve iš maisto bus tik kibirėliai su agurkais rolleyes.gif blink.gif rolleyes.gif

perrinkau pusė bruknių, ryt turiu jas susitvarkyt, nes ketvirtadienį važiuosiu naujų biggrin.gif

bet knygą skaityt pradėjau-čia iš tinginio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 08 15, 20:20)
Aciu, Ladut, sukeliau ir tu pirma pamatei biggrin.gif
Saziningai pratinginiavau.
As galvoju trecia diena, kam prisejau ropiu dvieju rusiu, jei suvalgem lygiai viena; Kitais metais sesiu dvi biggrin.gif

Laba, o kur tos foto blink.gif

Atsakyti
Nežoliavau, o dirbau. Iki pietų apravėjau gabalą šiltnamio ir gabalą gėlyno. Devyniais prakaitais apsipylusi blink.gif Sukišau saldžias cukinijas į stiklainius.
Mano kacius lovoje nemiega. Nakčiai yra išspiriamas pro duris lauk. Tik labai šaltomis žiemos naktimis uždarau į ūkinę zoną. Ir tai ramiai nesėdi, kartai pradeda signalizacija vidury nakties žviegti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gerai,ne karšta mausiu bruknių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 08 15, 22:37)
Laba, o kur tos foto  blink.gif

FB gali pasiziuret, as tave draugystei pakvieciau wub.gif
Ale kokia tu jauna ir grazi wub.gif wub.gif
naturoj galvojau, kad mano akys apgauna biggrin.gif

Rytas prasidejo prastai. Vakar, pjaudama kaimynei apyni, prateriojau vyro statybini peili.
Na kazkur padejau tik kur nezinau rolleyes.gif Pasiges, bus triuksmo, ginsiuos kaip galesiu biggrin.gif
Ryte tik isijungiau SM, galvodama, kad reik atsispausint okumentus ir issiust vadei, tik kaukst ir issiijungia kompas unsure.gif Vyras nunese meistrui, kabelis nukastas. Nezinau kuriam is dvieju dantis isbarskint, todel dar visi dantuoti biggrin.gif

Begalvojant apie dokumentus, pati vade paskambino, bet ne tuo klausimu ax.gif
O jums visoms labas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 16 rugpjūčio 2017 - 12:59
Uogų daug.Nusirengiau megztinį,surišau rankoves,nupyliau pusę kibiro ir vėl uogavau.Labai jau toli būtų reikėję eiti iki mašinos,o karšta.Uogavau toliau su maikute trumpomis rankovėmis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 08 16, 13:58)
FB gali pasiziuret, as tave draugystei pakvieciau wub.gif
Ale kokia tu jauna ir grazi wub.gif  wub.gif
naturoj galvojau, kad mano akys apgauna biggrin.gif

Rytas prasidejo prastai. Vakar, pjaudama kaimynei apyni, prateriojau vyro statybini peili.
Na kazkur padejau tik kur nezinau rolleyes.gif Pasiges, bus triuksmo, ginsiuos kaip galesiu biggrin.gif
Ryte tik isijungiau SM, galvodama, kad reik atsispausint okumentus ir issiust vadei, tik kaukst ir issiijungia kompas unsure.gif Vyras nunese meistrui, kabelis nukastas. Nezinau kuriam is dvieju dantis isbarskint, todel dar visi dantuoti biggrin.gif

Begalvojant apie dokumentus, pati vade paskambino, bet ne tuo klausimu ax.gif
O jums visoms labas wub.gif

Laba

Ačiū 4u.gif Naturoj bunu be paradines uniformos ir be veido lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Va taip ir matau pačią su šarvais ir kardu besiginant biggrin.gif

Ingrida, gal matei po kiek bruknes turgelyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 16 rugpjūčio 2017 - 19:27
Galvoju, ko man taip su sveikata blogai, sesė pamatuoja spaudimą 260/140. Pirmąkart toks. Ir jaučiu, jau nuo pirmadienio laikosi.
Prekyba vyko pusėtinai.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

aš negyvas blink.gif blink.gif
kol kašiką bruknių perrinkau, kol į turgų ir parduotuvę sulakščiau, kol pietus padariau, stiklainius išsikaitinau, išviriau savo uogienę, sutvarkiau agurkus, išsimazgojau virtuvę, privargau......

nukoviau du gabalus naujo ir gero siuvinėjimo lino ir dar su siūlais biggrin.gif

Para, pas mus litras -3 pinigai mirksiukas.gif

Meri, nejuokauk su tokiu spaudimu. O Tau galvos neskauda, šaltis nekrečia, kada spaudimas kyla?

Ingridėl, per tokius karščius su megztiniu neišbūt rolleyes.gif nusipurškiu nuo erkių ir trumpom rankovėm renku uogeles. O parėjus dar visur apsižiūrauuuuu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 16 rugpjūčio 2017 - 20:00
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli,o man su trumpomis rankovėmis kažkaip baisoka,kad užgriauš.Man purškimai nelabai padeda,kažkur purškalas mėtosi.,nebe naudoju. ax.gif Maunu girion,ten visada per didumą kažką rasi.Svarbu nepaklysti. ax.gif Noriu mėlynių pauogauti,dičkis sekmadienį su marčia grįžta tai noriu pavaišinti,gal bruknių rasiu? bigsmile.gif
Pas mane tik dabar pradėjo derėti normaliai agurkai. blink.gif
Atsakyti