Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 08 13, 22:09)
Meri, tas juodas kacius - visai kaip mano Suodis. smile.gif

Sakė, dieną buvo paėsti iš Čiaumo bliūdo. Tam pripilus sausiako ir vandens laikau lauke.
Pavadinau Bagyra arba tiesiog Bage biggrin.gif Miegot kažkur išeina, gal turi namus, čia tik paėst užsuka. Gal ir gerai, kad neina, lb šeriasi, matosi, kad prastai maitinta, plaukas neblizga.
Liniuk, lb mieli ciucikai, gal ne pikti? O jau kaip gražu pas tave.
Šiandien viena ponia kad supyko dėl gražos, šešis eurus daviau po du eurus. Gazdino, kad daugiau pas mane nepirks, tipo tyčia jai popierinių evrų neduodu. O iš kur man jų gaut, kai visi monetas žeria arba 50-nėmis kramtuškę perka. Surenku kiek ir tuoj didelėm kupiūrom nušluoja. Nu kaip tyčia neturėjau. Kad susinervino, lyg daugiau rūpesčių nebūtų. Visad maniau, kad tik aš pati tokia kvaiša, sugebu susigadinti nuotaiką niekieno nepadedama, bet tokių matau aplink daug biggrin.gif Įdomus mano darbas, jau nesakykite biggrin.gif Dabar už visą gyvenimą atsiimu nemalonių žmonių. Kai pagalvoju, kad taip gerai gyvenau, kaip meškos ausy, nu ką, reikia ir dugne pabūt biggrin.gif
Šiandien davatka gal valandą prie langelio davėsi su savo pamokymais, nu ką, nesiveliu į ginčus, instrukcijos laikausi, paskui saldainių pažėrė. Po to gatvės alkoholikė su savo teorijom, kad ji tik alų geria. Nu vienžo...

Atsakyti
Meri, nu prisiklausai tu visko. Ačiū, merginos, ale nėra taip jau gražu, tik kai kas. Žolės nėr kada nupjauti. Geri mano šuniukai, o jau spirga tai visų nuglostoma.
Šparagines ir aš panašiai kaip iš kaimo dedu.
Atsakyti
Meri, cituoju Einšteiną :
"Yra tik du begaliniai dalykai : Visata ir kvailių skaičius. Dėl pirmosios turiu abejonių..." biggrin.gif
Atrodo, tau pažeria likimas jų dosniai. Ir dar elektrošokerio neleidžia turėti. blink.gif Mane šitaip panervuotų - mikliai neutralizuočiau.
Gal geriau eik dirbti į policiją. Ten klientas visada neteisus. mirksiukas.gif
Pasodinau braškes, prausiamą blūdą pripjausčiau cukinijos ir palikau cukruotis nakčiai. Ai , dar voratinklius nusiurbiau iš palubių, tuo pačiu visokius naktinius drugelius, priskrenda kaip amaro. Pabaigtuvėms su MB išleikinom po taurę šalto balto vyno ir apsinešiau iškart. Matyt, šiandien nepalanki diena vynui. Ne veltui Merės klientai alų geria.
Tai rašinėju nesąmones... tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gal sodybon pakliūsime šiandien? ax.gif
Atsakyti
Su Žoline 4u.gif

Klientas visada teisus ir neverta veltis į ginčus - privalom laikytis tokios Darbo instrukcijos, kurios negali, tai tegu ir nedirba biggrin.gif Tiesiog stebiuosi iš kokių smulkmenų žmonės pučia dramblį.
Ai, lb geras žurnaliukas "Kaip prisivilioti laimę", gal jau kartojuos, būtinai bent pavartykite. gal laimės neprisiviliosite, bet kaip kitam nervus gadiname, to nė nujausdami, suprasite biggrin.gif Paskui viskas gryžta bumerangu, kerta per sveikatą, o kai ji pašlyja, ir per piniginę.
Kažkaip iškart naktys rudeniškos, šaltos. Jau pasigavau slogą. Nosis užsiklijavus, eina sau.
Čiaumas naktį neatstojo, vis lipo ant manęs gult, minkyt, aš ant kito šono, ir jis. Net trečią val. kėliaus konservo duot, kad atstotų. Ot, katinas biggrin.gif Ėdalas visada suveikia, na bet negaliu jo taip šert, nes brangu.
Dar visokių įdomybių prisiskaitau, pvz., apie kavą ir t.t. Pvz, kad tirpi kava energijos nepriduoda, to nežinojau, o kiek pripliurpusi. Sakau, kava mane migdo. Pasirodo, tik kavos pupelės priduoda energijos, t.y. jų luobelė.
Atsakyti
Labas
Su svente wub.gif
As tai bais gera, niekam nervu negadinu biggrin.gif
Jauc karsta bus, nes jau nesalta ax.gif
Meri, mano katinai nakti miega, nebent Ryzikas po kaldra pasipraso, tipo salta jam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
o man tai juodos dienos tas genda anas luzta, dar kažkas apgaut bando.
va nakti kates bedukdamos sumale klaviatura , puse raidziu nesirašo ir šiaip kitas spaudant toks zviegimas gaunasi
Atsakyti
sveikos 4u.gif su Žolinėm 4u.gif

Lyžuka, kad tamsios dienos virstų šviesiomis 4u.gif

kadangi sėdžiu namuos, jokių puokščių nepriskinsiu, bet yr kaip yr smile.gif

išbandžiau kale kopūstų sriubą - super duper stebūklo nėr, bet sriuba visai nebloga gavos. Kartosim biggrin.gif

dirbt negalima, tai kū daryt? biggrin.gif biggrin.gif imsiu naują knygą bigsmile.gif
Papildyta:
Ievute5, netupėk po suolu, gali ir ant jo prisėst mirksiukas.gif
Atsakyti
blyn kaip pasiilgau pokalbių apie transformatorius, kabelius, įtampas... Jau net drebu, kaip noriu darbo pagal specialybę. Ką tik cv išsiunčiau į lb rimtą įmonę asistente dirbt. Tegu vyrai vadovauja.
Atsakyti
Labukas,gerai ta papildoma išeiginė,bet negerai alga bus mažesnė
Bet ai kaip nors
Agurkų paraugiau MB,paskui gal kažkiek paamrinuosiu
Aš visada LDB tinklalapyje apsilankau,pasmalsauju,net jei labai susidomiu tai ir paskambinu,juk nieks per galvą neduos
Atsakyti
norejau FB Jurmalos nuotrauku idet. Nebeprisimenu, kaip albuma sukurt. Sarmata zmogui sakyt rolleyes.gif
Atsakyti
Spaudi kur yra nuotraukos ,paskui kur yra albumai ir bus nuoroda kurti albumą
Atsakyti