Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lyžuka, čia man bloga jau nuo godumo tikriausiai buvo biggrin.gif biggrin.gif
Kaimietuke, aš pirmą kart tiek rudmesių mačiau, visad surasdavau keptuvei, na dviem, o čia viedras apvirtų blink.gif blink.gif bet man einant iš miško ėmė jau mašinomis traukt rinkėjai, jaučiu išnešė viską.....
Ingridėl, baloj labai šlapia, braidžiau per vandenį, atsistoji ir smengi. Stovėjau gerai išsiskėtus, ne taip skendau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai Ingrida į miškus nėjo tai dar ir kitoms grybų užteko bigsmile.gif

As dar šermukšnių noriu pasiskinti, paragavau dabar vakare visai skani uoga ax.gif
Atsakyti
Lyžuka, fb rodei orchę, šalia labai dailus paveikslėlis wub.gif gal gali iš arčiau parodyt? gal pati darei?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 09 16, 21:41)
Lyžuka, fb rodei orchę, šalia labai dailus paveikslėlis wub.gif  gal gali iš arčiau parodyt? gal pati darei?

Ten viena iš dukros mandalu, deja ne mano kantrybei tokie menai mirksiukas.gif, ryt galėsiu parodyt, beje pažiūrėk jos fb turėtų rodyti jas
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyja...........kaip gerai,kad vakar dar turėjau jėgų suskinti avietes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutes,
grazus pusryciai,bet ne man.
IK ,o ir kt patyre zemes ukyje mergaites,noriu pasiset spinatus.bet galvoju ar beverta lauke?Pas mus spalis buna toks,kaip LT rugsejis ,bet ne visada.Gal set jau i siltnami?Bet siuo metu nera vietos,tarpe tarp pomidoru karaliauja serenciai,kai pomikus israusiu,israusiu ir jas ir uzkasiu,vietoj agurku,braskiu 12 krumeliu ikisau del ankstesnio ragavimo,o paprikos ir ciliai veda ir augina vaisius lyg pablude,ko nedare visa vasara.Jus man pasakykit kodel?Ar jiem buvo per karsta,jie yra prie pietu sienos.Grazus dabar,veslus krumai,sakoti,o vasara skurdo.Beje as apie spinatus,jei ka. biggrin.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikos

Net grįžau pažiūret kas do pusryčiai smile.gif, aha ir ne man, galit kitos vaišintis bigsmile.gif

Luety o negali paset ir lauke ir šiltnamy, pamatysi kur geriau užaugs smile.gif, kažkaip špinatai man ne valgis na sėju aš tokius špinokus tai jie nebijo jokiu karščoiu, sausrų ir buna visą vasarą derlius, bet mažai kur aš juos naudoju

nuėjau daržan pasidairyt nus tokios grazios rūgštynes negi leisi geriui prapult bigsmile.gif nuskyniau supjausčiau dar į maišelius prie jų baziliko, šalavijo iš kart bus komplektukas sriubai

jau kokios šiemet chrizantemos nevykę menesį atlaike, nurudo visi žiedai, teko raut ir viržius sodinti , graziu ju dabar yra

beje nelijo pas mus tik bandė krapinti smile.gif

pasirodom mirksiukas.gif
https://scontent.fvn...amp;oe=5A49D7B5

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 rugsėjo 2017 - 18:58
Lyzuka, gražuolis Piragoras.
Surinkau obuolius, dar priskyniau, ryt vešim sultis spausti. Sušaliau, kol nuploviau surinktus.
Kepa orkaitėje įdarytų obuoliai.
Lietus, lietus, jau varo neviltin, dar javų nekultu , ir daugelio dar, ne vien mūsų. Bet nuo to ne geriau...
Atsakyti
Lyžuka, faini šeimininkė ir ciuckis. O kur tokio grožio aplinka ? Čia pas tave sodyboje ? wub.gif

Luety, bandyk špinatus lauke. Jų augimas - menuo laiko. O ir pas mane visos paprikos suraudo. Šiandien įdarytos vištiena pietums buvo, tai dar ir liko.

Ingrida, tu savo mirtimi nemirsi, dievaži. Šitaip šlapia, o ji po pelkes duodasi. Ir dar viena. Košmaras. blink.gif Nors gerai pagalvojus , Dieve padėk vilkui ar kokiam užpuolikui, kuris užtaikys ant Ingridos.

Lietus ir dar lietus... Gelbėkit...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi IK juokiausi nuo tavo parašymo. mirksiukas.gif O įdomiausia prie tavęs miške inventorizaciją daro miško.Ką jie medžius skaičiuoja?Sutikome vieną tokį revizorį. bigsmile.gif
Kaip tas lietus sujaukia planus. bigsmile.gif blink.gif Galėtų naktį lyti,dieną-saulė.Šiandien galvojau sutempti moliūgus,cukinijas ir ką? ax.gif
Bet čia dzin Liniukui rimčiau lietus gadina planus. 4u.gif
Pas mane mano akimis rukola lauke stovi vietoje.Gal uždengti jau agroplėvele? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 17, 22:34)
Lyžuka, faini šeimininkė ir ciuckis. O kur tokio grožio aplinka ? Čia pas tave sodyboje ?  wub.gif

Ingrida, tu savo mirtimi nemirsi, dievaži. Šitaip šlapia, o ji po pelkes duodasi. Ir dar viena. Košmaras. blink.gif Nors gerai pagalvojus , Dieve padėk vilkui ar kokiam užpuolikui, kuris užtaikys ant Ingridos.

Lietus ir dar lietus... Gelbėkit...

čia prie mūsų miestuko yra tokie tvenkiniai iškasta gamta pasigereti, gražu ten tik nelabai tvarkomi visi tie liepteliai yra smile.gif

Tas palinkejimas nuskambejo kaip tostas, kur sakoma linkiu mirtim, bet ne dabar o po 100 metų ir ne sava mirtimi o nuo meilužio rankos ir dar už reikalą bigsmile.gif

Ką gi lyja, aš jau kažkaip susigyvenau su tokiais orais smile.gif, aišku kam žūsta derlius tam nervai rimtesni , užvakar mačiau laukuose sukniubusius javus unsure.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

turinčioms nuostolių dėl lietaus 4u.gif 4u.gif

Lyžuka, Tavo mergaitė baisi šaunuolė mirksiukas.gif gražūs darbeliai, tik kai ne draugė fb, tai visų negaliu matyt tikriausiai rolleyes.gif
mama turi spalvinimo rinkinių-sakė, labai nervus nuramina ax.gif
labai gražus šuo ir foto wub.gif

vakar marmaliošinau padažus, bet reiks dar kokiai dienai pasiryžt, bernai įvertino, ir stiklainių, pasirodo, kad dar turiu biggrin.gif einamiausi 0,5 ir 0,33.
o kaip su dangteliais užsukamais Jūs darot, naudojat juos kelis kartus? padažams ir kt. vis naujus suku, uogienes ir senais užsuku, chmmm

kur Meri dingus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 18 rugsėjo 2017 - 07:31