Dangtelius naudoju, kol nesurūdija. Išmetu tuos, kuriuos atidarant pasitelkta pagalbinės priemonės. Išplaunu indaplovėje, dar kišu į orkaitę ant 100 iškaitinimui. Kažkoks košmaras su lietumi. Pila non stop .Jau prilijo 60 mm, mėnesio vidurkį. O dar prieš tai savaitę kiek gavome. Viskas po vandeniu. Kalakutai šliaužioja po kiemelį nenusakomo murzinumo. Ir koks velnias ten juos traukia per lietų. Tik prikloju stoginėn, vėl šlapia. Namie šalta, drėgna. Reikės židiniu gelbėtis, nes pečius išardytas. Kepu pyragą, prisiėsiu nuo dpresuchos.
Labas rytas. Nerizikuoju stengiuosi naujus sukti dangtelius. Nuo trejų vartausi,gal ta magnetinė audra veikia? Planuoju darbus,šiandien nusimato sunki diena.Dar ir vainikai atsirado visą vasarą buvo ramu,vytelėmis pynė kolegė vainikus.Man siūlė pradėti,pabandžiau per daug sunku man,per daug laiko atima. Atvėso orai vėl eglišakiais pradėsime dirbti. Kaimynei pažadėjau grybų palėkti,paskui avietės laukia,klientai turguje spanguolių,o dar sūnaus anytą reikia nuvažiuoti vakare pasveikinti.Tai bandžiau susiplanuoti valandas.
Labas mamai su sveikata nekazkas. Kiekviena ryta einu i jos kambari su didziausia baime Vakar vyras isvaziavo, o visus raktus pas mane paliko. Gerai, kad pas kaimyna apacioj yra palikti buto raktai, darbines spinteles pjaus spyna. Nu su raktais tai jis megsta taip palikt Vakar atsisakiau neblogai apmokamo darbo.Sedeciau ofise su kostiumciku, bet tiek to.
Laikas yra neįtikėtinas dalykas - jo taip mažai, kai vėluoji ir tiek daug, kai lauki...
Labas
mamai su sveikata nekazkas. Kiekviena ryta einu i jos kambari su didziausia baime
Vakar vyras isvaziavo, o visus raktus pas mane paliko. Gerai, kad pas kaimyna apacioj yra palikti buto raktai, darbines spinteles pjaus spyna. Nu su raktais tai jis megsta taip palikt
Vakar atsisakiau neblogai apmokamo darbo.Sedeciau ofise su kostiumciku, bet tiek to.
vel pauksciukai matos duodu vaistu, kurie sirdi silpnina. Spaudimas kaip astuoniolikines
Daugumoj del mamos. Dar kursai but buve. Uztenka man internetiniu anglu klb. kursu.
Geriau lauksiu rusiskos pensijos, bet gal jos man nieks neduos
Laikas yra neįtikėtinas dalykas - jo taip mažai, kai vėluoji ir tiek daug, kai lauki...
Labukas Šeštadienis darbingas buvo,aš tai beveik nieko nedirbau,na tik valgyt padariau,bet tą atneš,aną nunešk,gal turi to,gal yra ano,o dar rūpėjo,kaip ten lauke vyrukams sekasi,ūkiniam keitė kaip pasakius,stogo galus,senieji ,mediniai jau visai palaikiai buvo,dėjom kol kas vėl medinius,kai "meistrai' atsilaisvins,apskardinsim,namie vienam kambariui laminatą dėjo Darbe kaip darbe ,siuvu ir tiek,tempuką pagavau bėdos nėr Lietaus nereikia,viskas jau per akis Lyžuka ten viskas tavo dukrelės daryta,nu gražu labai,yra gabių žmonių
Ingrida, kurioje vietoje ruduokių užėjai? Ryt žadu palėkti. ĮŠiandien būčiau priburbuliavus nuosavame lauke. Kadangi miesčionys tik ėsti, nepalaukia kol išdžius, nuvarėme iš ryto pekinų pakirsti. Tiesiog iš balų. Sugalvojau skersai lauko paeiti pažiūrėti. Turiu tokius batus guminius iki kelių, užklimpau su jais abejais. Tada teko jungti priekinį tikltą. Tas atrodė taip : telefonas į kišenę, kadangi kojos tvirtai įmūrytos beveik iki kelių, pasiskyniau kopūstų lapų, pasitiesiau prieš save, tada dėjau ant jų rankas, traukiau po vieną koją ir šiaip taip išbuksavau. Įtariu, vaizdelis buvo Yotubinis.