Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2017 09 20, 20:51)

vakar atidarėm sulčių spaudimą. Kol kas buvo miksas iš vasarinių ir grabšteinų. Džiaugiuos, kad spaudykla turi jau ir 3 l pakuotes, jos nors ir brangesnės, bet patogesnės biggrin.gif

vynuogės ėmė melsti, avietės dar žalios, žemuogių primegzta-bet nenoksta, du krūmai žalių šilauogių.
Gal dar sulauksim saulės, a?

o kiek kainuoja pas jus į 3 l pakuotes ?

Sveikos 4u.gif

pas mus tai girdejau 2 eur tai kaip iš savu obuoliu tai brangiai gaunas tas malonumas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
prisiduodu - aš jau senelio žmona,ne tik močiutė biggrin.gif
ką tik gimė anūkas ax.gif vaikinas galiūnas - 4550g ir 54 cm

šiandien darbo sutartį pasirašiau,nuo spalio pradžios pusmečiui,kaip tik iki kol oras bus geras ir sodo darbai prasidės biggrin.gif ,tik nuo namų tolokai,daug laiko kelionės užims,keltis daug anksčiau vien nuvažiavimui,o ir šalta ryte biggrin.gif

visa kita kaip visada,daugiau lietaus negu saulės,bet kelios dienos itin šiltos,smagu,gražu,saulėta,nors gamta dar žaliuoja,nesimato rudens

baigiau vakavimus,veliau kopūstu užsiraugsiu ir viskas,ramybė biggrin.gif

grybų nerasta,tryse vos padažui sugraibėm,baravykas vos vienas...,miške sausa,o pylė mėnesį ištisai... ,bandysim dar toliau iki kito miško pavažiuot,bet kai vietų nežinom,tai vargu ar kas gausis,ne dzūkijos išnarstytos vietelės biggrin.gif

paskaitau vis,bet tema apmirus rimtai,rašytojų nei skaitytojų neliko,nors ir pati neturiu ką rašyt,pati sau nerašysiu,tai dirstelnu tyliai,žinau,kad visoms viskas ok ir gerai mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikinimai senelio zmonai

Atsakyti
Frau ir nuo0manes sveikinimai smile.gif

Kokioj sferoje dirbsi?
Jei ką lietaus galim paskolinti, baisu kas darosi aplink mus ir t..t. cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 21, 16:55)
Frau ir nuo0manes sveikinimai smile.gif

Kokioj sferoje dirbsi?
Jei ką lietaus galim paskolinti, baisu kas darosi aplink mus ir t..t.  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Ačiū 4u.gif ,ir Sapniukui ačiū 4u.gif

panašiai kaip pernai,tik ne pastatų modeliai,o laivai pagrinde,muziejiniai...,remontas,naujų gamyba,greičiausiai tai dažysiu visokias smulkias detales

nenoriu lietaus,virš mėnesio parom ištisai pylė,supūdė sode viską,liūdnas vaizdas unsure.gif ,rožės plikais stiebais,nepadėjo jokie purškimai...,pomidorų tik paragavom,pajuodo akimirksniu

lendu į dušą,važiuosim kukulio apžiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Laba.

Sveikinimai oro_buckis.gif birthday.gif 000552.gif rev.gif cook.gif wub.gif

Baigiasi išprotejęs laikas, bėgime buvau daugiau nei mėnesį. Galesiu ramiai darbuotis. Galesiu ir papisalinti.
Ruosiuosi kelionei i Ispaniją. Reikia dar draudimo. Spintoje vasariniai rubai, nes ta nuotaika ir gyvenu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 21 rugsėjo 2017 - 16:27
Iš kaimo, tave žurnalistai myli 😉
Atsakyti
Ale milžinas gimė,tikrai tikrai.Sveikinimai. 4u.gif 4u.gif
Tikrai skestame,dar spėjau baravykų krepšį ryte prisirinkti,bet kad ir dideli vsiekut sveikutėliai. mirksiukas.gif
Pariuk,Katalonijos gal nesieksi?Neramumai ten. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 09 21, 19:06)
Ale milžinas gimė,tikrai tikrai.Sveikinimai. 4u.gif  4u.gif
Tikrai skestame,dar spėjau baravykų krepšį ryte prisirinkti,bet kad ir dideli vsiekut sveikutėliai. mirksiukas.gif
Pariuk,Katalonijos gal nesieksi?Neramumai ten. blink.gif

Tiesiu taikymu ten. Aš gi patirties turiu rolleyes.gif ten ilgai nebusiu, dar kol leksiu, nurims
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 21 rugsėjo 2017 - 18:36
labas 4u.gif

sveikinimai senelio žmonai, o leliukui ir tėvams saldžių sapnų ir ramių naktų 4u.gif milžinas tai jau tikras biggrin.gif biggrin.gif ir su naujo darbo pradžia, nors patirtį jau turi biggrin.gif dabar ir laivų modelius žinosi mirksiukas.gif

Lyžuka, ir pas mum po 2 pinigus mirksiukas.gif bet pigiau ir nebus, spaudėjai skundėsi, kad nėr obuolių pas žmones šiemet mirksiukas.gif

Para, ten labai skaniai svogūnus kepa, Calçotada mirksiukas.gif aš vis taikiaus sėklų jų nusipirkt, bet nesiuntė pas mum. Jei kur užmatytum, jamk mirksiukas.gif

šalta, lietus visą dieną...... nusipirkau torto gabaliuką-suryjau ir gera tongue.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
jau ir pasidžiaugiau,fainas kukulis,o jau balselis...,gerai,kad močiutė,paniurkysiu ir viso gero biggrin.gif
nors žinau save,nieko panašaus nebus,o kol dukra pasveiks,tai reikės padėt,vyram atostogų neduoda tokių ilgų čia,svetimos auklės nenori,savos šalia,susitvarkysim,svarbu viskas laimingai,baigėsi panika..

para,o nebuvo kelionei saugesnės vietos?
nenoriu niekur kur kažkas neaiškaus,bailė aš,nesmagu dairytis per petį
pernai Florencijoj vaikščiojom,aikštės pilnos karių su automatais,visur įleidžia tik pro detektorius praėjus,nu nieko malonaus,daug žavesio vieta prarado,net nėjom į didžiuosius objektus,su vaikais man ten nesinorėjo

sulčių nespausiu,ramu,obuolių neturim šiemet,o pikrt sultim kai kilas nuo 2.50,tai ačiū,tiks vanduo

kriaušių pas mane irgi nedaug,bet tų neleido valgyt daktarai,tai bent nesierzinsiu,nes labai mėgstu,o dar tokios skanios būna unsure.gif

dar medutį sutepsiu ir gult,sunki savaitė buvo,eina sau
Atsakyti
Frau, sveikinimai 4u.gif
Aš jau seniau žadėjau klausti, kada čia tas džiaugsmas tau bus, ale nedrįsau ax.gif
Iškepiau netikrą zuikį, tai ragaujam smile.gif Dedu morką, svogūno, obuolį, geras skonis.
Vakar delfinų pasirodymas tai sužavėjo. Ir dar užsukom prie Klaipėdos į zoologijos sodą. Atsipūtę žvėriukai, vilkai pietavo, o dauguma tai miegojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 21 rugsėjo 2017 - 21:49