Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Frau-sveikinu.Auginkit milžiną.Gal jau ir vardelis yra?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 09 23, 11:22)
apie suni nerasysiu....

A kodėl?
Jau visos lauke dirbote tokiu geru oru?
O man gavosi visai neplanuotai,miegamajame pakeisti kiliminę dangą,tai visą pusdienį namie darbavomės.Naudojamės vaikų sugrįžimu. ax.gif mirksiukas.gif Tuo pačiu spintą apmažinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 rugsėjo 2017 - 18:22
Sapniukai, ačiū, nors ir ne švenčių.
Ale, sutapo, kad ir mums jaunimas savo kalytės žiurkyte paliko, nes skris savaitei, kur šilčiau.
Aš irgi troboje beveik visą dieną. Prieš pietus buvo dar vaikai, paskui Dariaus biski sūrių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 23 rugsėjo 2017 - 20:29
Lyžuka, kas ne taip Paryžiuje? Kaip ir norėčiau savaitgaliui nuplasnoti. Buvau kelis kartus, bet noriu prie Lamanšo, o ne į Paryžių. Man geriau kavą gurkšnoti Vienoje. Ten ir kavinukę gerą turiu, skanūs obuolių pyragai.
Atsakyti
Labukas mielosios
Frau dideliausi sveikinimai visiems,aišku pirmiausia jauniesiems tėveliams kurie pasistengė padovanoti jums džiaugsmelį
Sunkoka darbe buvo,bet nieko išgyvensiu
Jazau kai nekenčiu obuolių,guodžia tik mintis kad kitamet jų mažiau bus
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Paryžius ko gero vienas iš kelių miestų kur visai netraukia,visiškai...,net jeigu dykai vežtų... ,o va yra vietų kur ir grįžt noriu ir pamatyt svajoju ,bet,tai daugiau gražios vietos,kažkas įdomaus,kad kvapą gniaužtų,akyse vaizdas ilgai stovėtų,o būtent didelių miestų nėra tame,gal vien dėl turistų man tokios vietos nelimpa,daug kičo,nenatūralumo...,geriau griuvėsiai,katedros senos,aikštės jaukios,kavinukės mažytės,vaizdai ašarą spaudžiantys... ech,kad būtų buvę už ką pakeliaut jaunystėj unsure.gif

Siena,vardas pirmiau vaiko buvo,bet nieko reto ar mandro...,būčiau savo sūnų taip pavadinus,bet buvo artimam rate du tokiu vardu,tai nesirinkau,o dukros labai norėjo,atėjo diena kai dukra savo sūnų pavadino taip...,pavardė ilga,dar reikėjo,kad vietiniai ištartų,mokykloj klasiokai nekraipytų,tai ir liko taip

nei vieno iš mūsų vardų nei pavardžių vokiečiai nėra ištarę kaip priklauso,dažniau skamba juokingai ar nesuprantamai,pvz mane kai į kabinetą kviečia,tai būna g g g ga gat ,frau g,guten tag biggrin.gif ,va ir ,,niko,, kilmė biggrin.gif

buvom grybaut,sėdom ir važiavom,radom padoresnę aikštelę,sustojom,valandą šmirinėjom,geras puskibiris rudagalvių... ,nutarėm nesivargint,link namų traukiant dar stabtelėjom seną vietą patikrint,dukra 4 gražius baravykus rado,viskas,ai,voveraitė viena unsure.gif
bet užmarinavau,kalėdom per akis,mėgėjų neturim daug,tai užteks
bet kiek mažyčių erkučių nuo anūkės nurinkom,visi rūbai aplipę buvo,gal į kokį ,,lizdą,, įlipo? tik ji pririnko,išsirengėm laiptnėj vos ne iki nuogumo,iš eilės į dušą,gal nerasim,lyg nesimatė daugiau

daugiau nevažiuosim,nesmagu tie padarai,o kai grybų tik tiek...

važiavom pas kukulį,jau į vaiką panašus,atslūgo tinimas,spalvą įgavo normalią,svorio ,,numetė,, visai neblogas gavosi vaikutis biggrin.gif

oras geras,šilta,saulėta,galėtų dar bent du mėnesius toks laikytis,man dabar tobulas laikas,saulė plieskia,bet nekaršta,gamta graži wub.gif

slenku link lovos,anksti kėlėmės
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Frau,tai gal briedinės erkės dabar puola.Pas mus jau jų sezonas. bigsmile.gif Pirmadienį ruošiuosi uogauti,ryšiuosi skarelę,nes neįmanoma uogauti kaip skrenda į plaukus. blink.gif O galva visa sukandžiota guzais. ax.gif
Pariuk,kada tu išskrendi?Pasirodo mano vaikai abu skrenda kitą sekmadienį Madridan ir kaip tik sekmadienį kažkokios demonstracijos,neramumai.Kaip per žinias parodo tai ten baisu. blink.gif bigsmile.gif Kokioje ramioje šalyje mes gyvename,na palyja liūtys ir viskas. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 24 rugsėjo 2017 - 05:55
Labas
Ingrida, jaucia mano sirdis, kad raselas bus jums paliktas ax.gif
jei ne dabar, tai veliau biggrin.gif
Noriu kur silta unsure.gif
Atsakyti
Sveikos

kas nepatiko: visur prie idmesniu objektu eiles kosmines, pvz i eifeli 3 val eiles, į luvra panašiai tik greiciau pakliuvo nes kažkokia grupe aplamai neileido biggrin.gif, apsaugos , policijos pilna gatvese net su kalašnikovais , pilna emigrantu, naktimis laužus kurena, didziulis kontrastas tarp eiliniu rajonu ir centro, nu čia kiek atsimenu, esmej jei lygint su europa taai jam praha arba ta pati lisabona žymiai arciau dušios smile.gif

tiesa paskui idesiu kelias luvro nuotraukas , žmoniu kaip silkiu, dauguma kiniečiu kraujo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 24, 13:12)
tiesa paskui idesiu kelias luvro nuotraukas , žmoniu kaip silkiu, dauguma kiniečiu kraujo tongue.gif

šito kraujo,nors gal labiau japoniško,tai labai daug ekskursantų senuose vokietijos miestuose,atvažiuoja kokie trys- keturi autobusai,pasipila kaip skruzdėlytės,nuo fotoblyksčių pakt galima biggrin.gif ,bet jie tokie geriečiai,linkčioja,šypsosi,visur bėgte, fotkina aplamai viską,net ten kur nieko nesimato mūsų akims biggrin.gif

Ingrida,erkės tos tikrosios,neskraido,aplamai net uodai nesukramtė,nors šilta ir saulėta,bet į akis nelindo,smagu buvo,tik važiuojant namo ant vaiko kelnių pamatė tas erkutes,mes pas save neradom

oras geras,saulutė firfia,trauksim pasivaikščiot su mazge,aplankys brolį,ryt vėl į mokyklą,tai jau nevažiuosim,antradienį ras namuose
Atsakyti
na va bandau parodyti vaizdus ir tas spustis smile.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=59C9A454

https://scontent.fvn...amp;oe=59C9CCFF

čia šiaip grazu smile.gif
https://scontent.fvn...amp;oe=59C99E6F

čia prekybcentris smile.gif
https://scontent.fvn...amp;oe=59CAA97D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 rugsėjo 2017 - 20:07
Labuka
Sąžiningai pačitalinau,ryt gal ir pisalinsiu