Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

na va,reiškia tavo remontai nenuėjo veltui:) , taip sakant prisidejo prie bendro Lietuvos įvaizdžio gerinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 27, 11:06)
na va,reiškia tavo remontai nenuėjo veltui:) , taip sakant prisidejo prie bendro Lietuvos įvaizdžio gerinimo biggrin.gif

musu remontai kaip buvo pries jiems atvaziuojant pradinej stadijoj, tai po siai dienai tas pats levelis, pradinis.
Atsakyti
Sapniuk, tai gal pati buvai pasiremontavus, pasišpakliavus, nusipiešus plačiausią šypseną.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 27, 23:02)
Sapniuk, tai gal pati buvai pasiremontavus, pasišpakliavus, nusipiešus plačiausią šypseną.

biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 27, 23:02)

tik sypsena biggrin.gif As nesispakliuoju, nesidazau, nebent i boliu.
Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Pasigrožėkit puikia rudeniška gamta smile.gif

https://scontent-waw...amp;oe=5A3B9544
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Lyžuka, grožis wub.gif wub.gif

aš ir kaip Sapniukas jokių špaklių, kremų ir t.t. tik pieštuku akis papiešiu, nes tušintis negaliu, akys jautrios, iš karto verkiu....

oras puikus, galvoju, kaip čia iki kaimo dasigaut, nes dar morkos ir burokai ant daržo ax.gif bulves persirinkt reik, kad sėklinių nesuvalgyt tongue.gif

Kaimietuke, sodyboj rūgšti žemė. Dairiaus žst., pasiūlė kalkių pirkt. bet aš nesupratau, ar čia man dabar reik barstyt prieš sukasant, ar pavasarį, ir kiek jų pilt reik? reik apie 2 arus daržo pataisyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai dabar kalijomis susirupinus:)

Luety, patark, buk žmogus smile.gif kur tu laikai tuos didelius jų vazonus per žiemą? Ir aplamai kokia temp pas jus žiemą būna? Gal čia man net nežaisti su jomis? Labai noriu kad vasarą žydetu taip dideliais krūmais kaip pas Luety wub.gif

Atsakyti
Va va ir aš kalijomis suirūpinųsi,vis pamirštu paklausti. ax.gif Sunešiau vazonus į šiltnamį ir nežinau ką toliau daryti? mirksiukas.gif
Kaip sušalau spanguoliaudama. ax.gif Karšto vyno išgėriau namo grįžųsi. ax.gif
Atsakyti
tai va žinok žmoau ka gerti vakar sunus parveže iš danijos kažkokios daniškos degtines 16 stirp granatu tai šiandien visa diena kaip nesava mirksiukas.gif , ir šiaip dar tokio šleikštaus skonio neesu nieko gerus bigsmile.gif
Papildyta:
tai va žinok žmoau ka gerti vakar sunus parveže iš danijos kažkokios daniškos degtines 16 stirp granatu tai šiandien visa diena kaip nesava mirksiukas.gif , ir šiaip dar tokio šleikštaus skonio neesu nieko gerus bigsmile.gif
Atsakyti
Jei apie laukines kalijas, tai pas mano draugę gražiai žydi. Ji jau senokai įnešė į šiltnamį, lapai nudžiūvo, nubraukė su ranka ir kai išdžius žemė, neš rūsin. Aš neseniai įnešiau, tai dar nenudžiūvo. O kambarinė kad lauke susibudavojo, toks riebus, neaukštas krūmas biggrin.gif
Lyžuka, dangaus gražumas wub.gif
Atsakyti