na va,reiškia tavo remontai nenuėjo veltui:) , taip sakant prisidejo prie bendro Lietuvos įvaizdžio gerinimo

QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 27, 11:06)
na va,reiškia tavo remontai nenuėjo veltui:) , taip sakant prisidejo prie bendro Lietuvos įvaizdžio gerinimo 

musu remontai kaip buvo pries jiems atvaziuojant pradinej stadijoj, tai po siai dienai tas pats levelis, pradinis.
Sapniuk, tai gal pati buvai pasiremontavus, pasišpakliavus, nusipiešus plačiausią šypseną.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 27, 23:02)
Sapniuk, tai gal pati buvai pasiremontavus, pasišpakliavus, nusipiešus plačiausią šypseną.

Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 27, 23:02)
tik sypsena

Labas rytas
sveikos
Lyžuka, grožis
aš ir kaip Sapniukas jokių špaklių, kremų ir t.t. tik pieštuku akis papiešiu, nes tušintis negaliu, akys jautrios, iš karto verkiu....
oras puikus, galvoju, kaip čia iki kaimo dasigaut, nes dar morkos ir burokai ant daržo
bulves persirinkt reik, kad sėklinių nesuvalgyt
Kaimietuke, sodyboj rūgšti žemė. Dairiaus žst., pasiūlė kalkių pirkt. bet aš nesupratau, ar čia man dabar reik barstyt prieš sukasant, ar pavasarį, ir kiek jų pilt reik? reik apie 2 arus daržo pataisyt

Lyžuka, grožis

aš ir kaip Sapniukas jokių špaklių, kremų ir t.t. tik pieštuku akis papiešiu, nes tušintis negaliu, akys jautrios, iš karto verkiu....
oras puikus, galvoju, kaip čia iki kaimo dasigaut, nes dar morkos ir burokai ant daržo

Kaimietuke, sodyboj rūgšti žemė. Dairiaus žst., pasiūlė kalkių pirkt. bet aš nesupratau, ar čia man dabar reik barstyt prieš sukasant, ar pavasarį, ir kiek jų pilt reik? reik apie 2 arus daržo pataisyt

Aš tai dabar kalijomis susirupinus:)
Luety, patark, buk žmogus
kur tu laikai tuos didelius jų vazonus per žiemą? Ir aplamai kokia temp pas jus žiemą būna? Gal čia man net nežaisti su jomis? Labai noriu kad vasarą žydetu taip dideliais krūmais kaip pas Luety
Luety, patark, buk žmogus

Va va ir aš kalijomis suirūpinųsi,vis pamirštu paklausti.
Sunešiau vazonus į šiltnamį ir nežinau ką toliau daryti?
Kaip sušalau spanguoliaudama.
Karšto vyno išgėriau namo grįžųsi.

Kaip sušalau spanguoliaudama.

tai va žinok žmoau ka gerti vakar sunus parveže iš danijos kažkokios daniškos degtines 16 stirp granatu tai šiandien visa diena kaip nesava
, ir šiaip dar tokio šleikštaus skonio neesu nieko gerus 
Papildyta:
tai va žinok žmoau ka gerti vakar sunus parveže iš danijos kažkokios daniškos degtines 16 stirp granatu tai šiandien visa diena kaip nesava
, ir šiaip dar tokio šleikštaus skonio neesu nieko gerus

Papildyta:

Jei apie laukines kalijas, tai pas mano draugę gražiai žydi. Ji jau senokai įnešė į šiltnamį, lapai nudžiūvo, nubraukė su ranka ir kai išdžius žemė, neš rūsin. Aš neseniai įnešiau, tai dar nenudžiūvo. O kambarinė kad lauke susibudavojo, toks riebus, neaukštas krūmas
Lyžuka, dangaus gražumas

Lyžuka, dangaus gražumas