Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas
paskaiciau Delfi apie isvaziavusius grybaut vyriokus ir dingusius, kazi ko apie Ingrida mintys pradejo suktis ax.gif
Salam snd., nekurenau ir dabar gailiuosi. Papildomas megztinis ir vilnones skarpeckos.
Kompas buvo nubludes, issigandau, kad be rysio liksiu blink.gif blink.gif
Priklausomybe....
Atsakyti
neskaičiau tokiu dalyku, tik pamenu kai dar nedidele buvau dingo vieno žmona karelijos miškuose tik kraujo balas rado, baisu

nu ką pradejau pelargoniju sunešimus , sakiau šiemet mažinsiu ale kur tau smile.gif tu kur žadu atsisakyti vistiek šaku prsimerkiau smile.gif
Atsakyti
Šiandien kai palijo, tai nesupratom kas vyksta, visur užputojo ir šaligatviai ir gatvė. pradžioj manėm, kad šlapdriba, bet ne, toks užterštas lietus, įsivaizduojat kad dedasi? Gal vėl azotkėj tyli čp ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 10 03, 20:19)
Šiandien kai palijo, tai nesupratom kas vyksta, visur užputojo ir šaligatviai ir gatvė. pradžioj manėm, kad šlapdriba, bet ne, toks užterštas lietus, įsivaizduojat kad dedasi? Gal vėl azotkėj tyli čp ar kaip?

Tai jums dievulis fairy įpylė apsiplaut prieš žiemą bigsmile.gif

Ui koks vėjas nemėgstu rudens, odar savaitgalį žadam aplekt kapus
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 03, 20:43)
Tai jums dievulis fairy įpylė apsiplaut prieš žiemą  bigsmile.gif

tai jau tikrai kad biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 03, 08:50)
cesnakai gal jau reiktu sodinti?

Aš kai visad nieko nespėju, tai greit dar nesodinsiu. Pernai lapkričio 20 prieš pat operaciją pasodinau, šienu apkroviau, užauga kasmet dideli.
Atsakyti
Antra partija makaliošės burbuliuoja. Įkroviau dar razinų, paprikos, čilių, daug cukinijos, įpjausčiau kelias kriaušes.
Gal ryt jau pečių užkursime. Šalta tik su židiniu. Man turi būti virtuvėje nuo grindų šilta.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba
snd. mano babuliukui 88, nors pagal koda ji rugsejo 4 gimus. Tradicijos nelauzom, spalio tai spalio.
Pasveikinau su gerberom, sventine misraine padariau biggrin.gif
Atsakyti
Kokia graži proga smile.gif

Perduok babuliukui sveikinimas, kad dar ilgai ir laimngai smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
aha biggrin.gif nueinu ir sakau: Lyzuka tau ilgai ir laimingai linki 4u.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 10 04, 14:08)
aha biggrin.gif nueinu ir sakau: Lyzuka tau ilgai ir laimingai linki 4u.gif
Aciu

aha smile.gif parašysi paskui reakcija, visai jaučiu žmogus apsidžiaugtu smile.gif
Atsakyti