Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

IK,turėk ką galvoje,kur tokiu oru grybauti?Pirmadienį važiuosiu,bet kiek ANTRADIENĮ MAČIAU DYGO RUDUOKĖS DAR JAUNOS. ax.gif
Sako kelmutės antrą sezoną dygsta. bigsmile.gif blink.gif Po pirmadieno ką radau,pasakysiu. ax.gif Manau raudonikių dar yra,prižadėjau pririnkti. ax.gif
Rytoj kažkaip reikia sodybą pasiekti,obuolius apskinti,dėdę pasveikinti senelių namuose su 80-mečiu,mama čia organizuoja,kadangi dukrai nebe rūpi ir anūkams. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 spalio 2017 - 21:42
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

nelyja? kaip čia dabar nelyja blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 10 15, 08:25)
labas rytas 4u.gif

nelyja? kaip čia dabar nelyja blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu blink.gif nelyja. Ejau malku, ne karto neslystelejau bigsmile.gif
A Para dar is kurortu negryzus, ar lietum negali atsidziaugt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 10 15, 08:25)
nelyja? kaip čia dabar nelyja blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu jo, tikrai blink.gif
Vargina nerimas, blūdyjau naktį, reviziją pratęsinėjau... Nors ir žinai, kad viskas čiki čiki, bet baimės akys didelės, o gal? a.d. praneslo ax.gif
Kitą mėnesį baigiu penkmečio paskolą mokėt, geras, ania? Liks žentui atiduot ir bus vualia. Kai neturėjau darbo, žentas visą pusmetį už mane mokėjo, kad d, duotų jam sveikatos. Buvo toks tarpas, kai neturėjau jokių pajamų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 15 spalio 2017 - 08:33
QUOTE(sapniukass @ 2017 10 15, 08:59)
nu blink.gif nelyja. Ejau malku, ne karto neslystelejau bigsmile.gif
A Para dar is kurortu negryzus, ar lietum negali atsidziaugt biggrin.gif

Labas rytas, grįžau, grîžau. Bandau su darbais pasivyti. Kelione puiki, 25-32 šilumos. Del katalonu keliamu neramumu neapsiejo benuotykiu, bet ir tokia patirtis gerai.
2 foto- korida čia vyksta.
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 spalio 2017 - 08:39
Kaip gražu ir koks dangus wub.gif
O kokie, Para, nuotykiai?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 10 15, 09:38)
Kaip gražu ir koks dangus  wub.gif
O kokie, Para, nuotykiai?

Skrydis uzdarytas. Tuo metu riaušes mieste vyko, nors o. uoste ramu buvo.

Mano visos svogunines geles nesodintos. Savo senąsias iškasusi esu, o dar naujų isigijau. Česnakai irgi nepasodinti ax.gif Gal dar kiek pradzius.

Tik 74 dienos iki Kaledų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 spalio 2017 - 08:49
mano svogūninės nenukastos ax.gif
kaimynė atnešė pusę naminės vištos, dukra tris atvežė ax.gif Nudorojo, liepė nors visas tris priglaust biggrin.gif Ryt gal kitą pusę paimsiu, jei šaldiklin tilps.
Atsakyti
Labukas
Tyliai būkit,kad nelyja,o tai vėl lietų prišauksit biggrin.gif
Ta nelijimo proga obuolius susirinkau,nedaug jų pas mane šiemet žiemai laikytinų
Merii gerai,bus daug lengviau
4u.gif 4u.gif 4u.gif žentukui už gerą širdį
Iš gėlių nieko nesodinsiu,kiek yra tiek užteks,pelargonijos jau tokios apskurusios,nešiu kurią dieną vidun,padžiovinsiu ir migdysiu
Atsakyti
Su gėlėm uždariau sezoną smile.gif ką sodinau, persodinau, ką į augaliukų rojų pasiunčiau, liko tik žilės, na labai dar jos puošniai atrodo. pagailejau jų , o ir vaizdas visai nieko su jomis mirksiukas.gif
ai norejau lelijas tokias persodinit o gi supuve cray.gif cray.gif cray.gif jaučiu pavasarį dar ne tiek nuostolių išlys unsure.gif

o česnakai dar laukia savo eiles bigsmile.gif
Atsakyti
Para, man foto nerodo unsure.gif

Meri, na va, jau beveik vargelis ir išvargtas mirksiukas.gif

skalbiau megztinius rankom skalbiamus, dabar visas kambarys išguldytas, vos praeit galiu rolleyes.gif

vakarienei prikirtom tinginukų-sėdžiu išsipūtus ax.gif ax.gif
Atsakyti