Susodinau ką turėjau. Db didelės nuolaidos tulpanams, kažin ar atsilaikysiu, nes tokių gražių iš olandų privežta, kad ne tas žodis, o pavasarį žiedų tikrai nebūna perdaug. Net dar geriau įvairių ir ne po daug, kad ne vienu metu visos sužydėtų.
Gaila, ežiuolių nenučiupau, gal pavasarį, vistiek jų noriu.
Dukra vynuogę padaugins, pavasarį bandysiu laimę, gal prisitaikys.
Rankos nudraskytos, net nejutau, dar liko geltona krūminė. Iš kaimuko, o kaip gi tu savo rožių plantacijas, ar taip ir karpai visas čyrai?
Žiūriu ekstrasensus.
Nors viena graži diena. Priskalbiau, išdžiūvo. Pasišopinome su vaikais. Kraujasiurbiai ir tiek
Sau tik džinsines timpes ara timpinius džinsus teišgalėjau. O tokį gražų megztinį -striukę buvau užmačiusi. Ai, mano dydžio mėlynos nebuvo, nenoriu juodos ar pilkos.
Pririnkau obuolių dar kartą sultims spausti. Su dukra kriaušės nuskynėme. Pikta ant širšių, gal du kibirai išmetimui, dar kibiras išpjaustymui. Na, o valgymui dvi didulės dėžės.
Kelmutės pas mane beveik prie slenksčio dygsta. Nerenku, man jos verdamos myžaliuku smirda
Meri, lengviau atsikvėpsi.
Rožes jau užšalus su sekatoriumi praeinu, atsivelku kipą durpių, po puskibirį ant kelmo ir tegul sukasi kaip nori. Paprastai neturiu kada ieškoti eglišakių. Bet dabar dar nejudinu, žydi dauguma.
Šiandien mačiau tokius žemaūgius žiemojančius ( bent taip rašo) astrus didžiuliais žiedais. Buvo dvejų spalvų. Ai, pinigų pagailėjau.
Para, tu čia neburk Kalėdų. Man derlių nuimti reikia...

Pririnkau obuolių dar kartą sultims spausti. Su dukra kriaušės nuskynėme. Pikta ant širšių, gal du kibirai išmetimui, dar kibiras išpjaustymui. Na, o valgymui dvi didulės dėžės.
Kelmutės pas mane beveik prie slenksčio dygsta. Nerenku, man jos verdamos myžaliuku smirda

Meri, lengviau atsikvėpsi.

Šiandien mačiau tokius žemaūgius žiemojančius ( bent taip rašo) astrus didžiuliais žiedais. Buvo dvejų spalvų. Ai, pinigų pagailėjau.
Para, tu čia neburk Kalėdų. Man derlių nuimti reikia...

Jurgineli, eik i fb, tos pacios foto
Man dar yra ka veikt darze ir darzely, siltnamis likimo valiai paliktas

Man dar yra ka veikt darze ir darzely, siltnamis likimo valiai paliktas

Pasžiūriu į Frau grožius fb ir vis galvoju kaip jos tam sklypelyje tiek visko telpa
Žiūriu Lietuvos balsą,žiūrėčiau ir x faktorių bet kad abu vienu metu rodo
Žiūriu Lietuvos balsą,žiūrėčiau ir x faktorių bet kad abu vienu metu rodo
Frau Kukuliuką parodė fb
meilybė

Parsiradau.
Buvom Sašenko ir Mikalauskio koncerte, Gorbulskio dainų vakaras. Nu toks prasmingas, jaukus.
Buvom Sašenko ir Mikalauskio koncerte, Gorbulskio dainų vakaras. Nu toks prasmingas, jaukus.
QUOTE(Merii @ 2017 10 15, 19:17)
Iš Kaimuko, o kiek aukščio palieki rožėms?
Pas mane tik Nostalgija žydi, bet į pabaigą.
Pas mane tik Nostalgija žydi, bet į pabaigą.
Daugiausia per du sprindžius. Paskui pavasarį dar pakarpau. Jeigu reikia. Vijoklinėms palieku daugiau, čia jau sėkmės reikalas, jeigu peržiemoja - žydi ant aukštesnių šakų. Bet irgi keistai. Va, pernai Baroc išliko viena virš metro šaka, tai ir maskatavo su kuokštu žiedų vieniša. Turėjau paremti. O kitos naujos šakos buvo mažesnės.
Suprogau vakarienei tris varškėčius su aronijų uogiene ir kondensuotu pienu. Tai dabar jaučiu, kaip šonai riebėja ir atgailauju.

Labas rytas
keliames, damos
prizadino babuliukas 5,30, nebeuzmigau, vartysiuos i darba.
Geros dienos visoms
keliames, damos
prizadino babuliukas 5,30, nebeuzmigau, vartysiuos i darba.
Geros dienos visoms

Labas rytas.
Įdomu,kas pas atsitiko?Mb sakė naktį nuo 3 iki 5 viršum mūsų skraidė malūnsparnis?

Sveikos 
Dėl tų astrų, tai pernai pirkau žemaūgės žiegai didoki spalva gražiai vieoletinai-mėlyna ryšk, peržiemojo ir pražydo kažkokia nušutusia violetine žiedeliai mažiukai, o pas krūmas šovė į aukštį, taip nesupratau kas ten užkoduota buvo jų augime
, teko tarti sudie 
O rožes jau dabar pakirpau tuos ūglius, kurie nesumedes iki žiemos, kam bereikalo eikvot energiją tam krūmui, o visumoj kerpu negau tik labiausia atsikišusias šakas , didysis genejimas parsineša pavasarį pas mane....
gal dar kas gundotes iš lenku rožiu siustis? Norečiau keletos
Iš Kaimo, o tas angliškas David Austin irgi taip žemai pakerpi? Pernai visas sažinigai eglišakiais dengiau ir apšalo lygiai taip pat ir nedengtos...na čia nuo daug ko priklauso dar žiemojimas
o žemiu visa laiką pilu po puse-visa kibira, žiurint koks krumas

Dėl tų astrų, tai pernai pirkau žemaūgės žiegai didoki spalva gražiai vieoletinai-mėlyna ryšk, peržiemojo ir pražydo kažkokia nušutusia violetine žiedeliai mažiukai, o pas krūmas šovė į aukštį, taip nesupratau kas ten užkoduota buvo jų augime

O rožes jau dabar pakirpau tuos ūglius, kurie nesumedes iki žiemos, kam bereikalo eikvot energiją tam krūmui, o visumoj kerpu negau tik labiausia atsikišusias šakas , didysis genejimas parsineša pavasarį pas mane....
gal dar kas gundotes iš lenku rožiu siustis? Norečiau keletos

Iš Kaimo, o tas angliškas David Austin irgi taip žemai pakerpi? Pernai visas sažinigai eglišakiais dengiau ir apšalo lygiai taip pat ir nedengtos...na čia nuo daug ko priklauso dar žiemojimas

Apštakau Depe skintos gėlės kokios pigios.
Net konsultatės atsiklausiau ,gražiausios chrizantemų puokštės 0.16-0.22 euro.Rožių puokštės-0.70.vežtos penltadienį nieko joms netrūksta.Čia skaitosi nukainuotos.Už tai man atrodo ir važiuoja tie kurie turi gėlių salonus ir perka iš čia.Nes matosi po kelioliką puokščių nešasi moterys prie kasų.
Uždarėme grybų sezoną tik 5 raudonikius beradau ir ruduokių.
Galvojau dar trečiadienį važiuoti spanguolių,bet taip šlapia miške,kad nedrįsiu jau pelkėn lysti.
Jau jei net miške prisėmiau vieną guminį per viršų.

Uždarėme grybų sezoną tik 5 raudonikius beradau ir ruduokių.

Galvojau dar trečiadienį važiuoti spanguolių,bet taip šlapia miške,kad nedrįsiu jau pelkėn lysti.