Lyžuka, kerpu ir angliškas per du sprindžius. Kiek bandžiau palikti aukštesnius stagarus, nieko gero. Apšala, paskui gaivaliojasi. Tai jau geriau žemesnis krūmas, bet stipresnis.
Nieko negaliu dar karpyti, va, kelios dienos šiltos ir beveik visos žydi.
Neišdegė šiandien sultis išsispausti, ai, gal rytoj.
Tas Depo visiškas Š... Šiandien nuvariau dėžių plastikinių nusipirkti. Norimo dydžio nebuvo, o už mažesnes tooookią kainą mokėti, tai jau neeeee. Apgręžiau mašiniuką ir nuritavau į Litagrą. Puikumėlis, kokybė liuks, akcija, pigiai gavosi. Reikės dar prigriebti.
Maniškis irgi tik Lytagrą pripažysta.

labas rytas
grybų nėr-patikrinta
nieko n esodinau, į žemę nelindau, ulyčia upeliai kaip pavasariniai teka, vos pravažiavom.......
obuolių pasirinkom terbas, aviečių ir žemuogių dar radau palest.
Kažkas patvarkė mums grabšteinus
nei vieno obuoliuko ant žemės
net puvėsiuko ir to nėra.... galvosūkis ar dvikojai kaimiečiai ar vistik mūsų augintinės, chmmm nu jei anos, tai negaila, bet irgi galėjo nors kelis palikt, nes į viršūnę tai neįsikarsiu nusiskint, nu
šalia gulinčių antaninių nieks nenori

grybų nėr-patikrinta

nieko n esodinau, į žemę nelindau, ulyčia upeliai kaip pavasariniai teka, vos pravažiavom.......
obuolių pasirinkom terbas, aviečių ir žemuogių dar radau palest.
Kažkas patvarkė mums grabšteinus

Sveikos, nemiegančios grazuoles
manau jei keturkojai butų dar palike
, nors ir dvikojai supuvusių neimtų
padzioviau cidoniją keistas užrugusio vyno kvapas visur

manau jei keturkojai butų dar palike

padzioviau cidoniją keistas užrugusio vyno kvapas visur

Labas rytas.
Aš irgi vakar dar pavalgiau žemuogių.

Vakar pradėjau kasti žemę tulpėms,šlapia,labai sunki,bet ką darysi?Šiandien reikia susodinti.

Nurinkau avietes sekmadienį, nežinau , skonis ne koks, pilnos vandens na kvapo dar turi
ir spanguoles nurinkau tos tai net nesunokę o jau krenta ir pusta, visur matyt ta dregme nieko gero
tulpes, narcizai jau "pamerkti" į dirvą
savo eiles tik česnakai laukia , bet vis tikiuosi kad pradzius dar

tulpes, narcizai jau "pamerkti" į dirvą

savo eiles tik česnakai laukia , bet vis tikiuosi kad pradzius dar
sitas mirkalynas labai patiko mano uzplencuotiem roziu stiebams
Jie sedi tokioj medinej dezej, vanduo isbega. Tik kur ziema si turta laikyt?
buvau is darbo porai val. parejus, ryt vel taip darysiu
dirbau is namu telefonu
Kaip neipratus keltis 6.30. Drauge ir kaimyne telefu kelia. Viena i darba tokiu laiku keliasi, kita jau seniai atsikelus buna
Labas

buvau is darbo porai val. parejus, ryt vel taip darysiu

Labas
Lyžuka, smulkiau apie cidoniją. Vis žadu pasodinti. Ar vertas grieko augalas ? Kaip dera? Ar prinoksta? Ką darau su vaisiais ?
Sapniukai, gali tą dėžę su rožėmis įtempti į šiltnamį ir kokios agro užmesti. Gali palikti lauke ir jau storiau apkloti.Tik nejudink iki pavasario, o dar geriau ir ilgiau.
Darau kriaušes obuolių sultyse, dar kaitinsiu kitam puode sultis kiek neims miegas. Gal ryt baigsiu.
Sapniukai, gali tą dėžę su rožėmis įtempti į šiltnamį ir kokios agro užmesti. Gali palikti lauke ir jau storiau apkloti.Tik nejudink iki pavasario, o dar geriau ir ilgiau.
Darau kriaušes obuolių sultyse, dar kaitinsiu kitam puode sultis kiek neims miegas. Gal ryt baigsiu.

Labas rytas.
Sveikos 
Na jei jau visas sodininkystės ūkis yra sklype:D tai tada ir cidoniją prašom sodinti
, o šiaip plačiau neturiu ka pasakyti, gražūs žiedai, žydi veliau už kitus vaismedžius panašūs į obelų bet dvigubai didesni, žodžiu puošnūs pakankamai, na vaisiai tai įdomiai pvz šiemet nors ir kaip bebuvo lietinga, prinoko ant medžio, atrode įspūdingai gaila , nesusipratau nufotografuoti nes forma kaip svarainio o dydis kaip gero apelsino ar l didelio obuolio
o kitias metais jau žali pradeda pūti , skonis žaliu nevalgomas nes kieti ir sausi, aromatas ne itin stiprus, buvau užpylus cukrumi pernai tai paskui džiovinti l gerai suėjo, o šiemet šiaip padzioviau , kas yra fb matė nuotraukas
, esmėj del aromato su svarainiais nera ką lyginti
https://scontent-waw...amp;oe=5A7A6AD9
https://scontent-waw...amp;oe=5A7F0151

Na jei jau visas sodininkystės ūkis yra sklype:D tai tada ir cidoniją prašom sodinti

https://scontent-waw...amp;oe=5A7A6AD9
https://scontent-waw...amp;oe=5A7F0151
sveikos
kas pavogė saulę
rūkas ryte dieną vakare.......
aplankiau vakar tetulytę, uošviams terbelę su gėrybėm palikom, po to lepinau savo diedulių pilvus čeburėkais ir miegojau, nes bais galvą skaudėjo
šiandien turėsiu mezgiminio siuviminio bernų megztinių taisymo, kojinių poravimo ir t.t. eilinė diena
cidonijos ir man tadu reik, jei tokie dideli ir dailūs vaisiai
Lyžuka, tavo stalviršis akurat kaip mano-plytinis

kas pavogė saulę

aplankiau vakar tetulytę, uošviams terbelę su gėrybėm palikom, po to lepinau savo diedulių pilvus čeburėkais ir miegojau, nes bais galvą skaudėjo

šiandien turėsiu mezgiminio siuviminio bernų megztinių taisymo, kojinių poravimo ir t.t. eilinė diena

cidonijos ir man tadu reik, jei tokie dideli ir dailūs vaisiai

Lyžuka, tavo stalviršis akurat kaip mano-plytinis

a čia jurgineli, kad valyt nereiktų
, nes nesimato ant tokio margo nei trupiniu nei šiaip kažkokių šypų