Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lyžuka, kerpu ir angliškas per du sprindžius. Kiek bandžiau palikti aukštesnius stagarus, nieko gero. Apšala, paskui gaivaliojasi. Tai jau geriau žemesnis krūmas, bet stipresnis.
Nieko negaliu dar karpyti, va, kelios dienos šiltos ir beveik visos žydi.
Neišdegė šiandien sultis išsispausti, ai, gal rytoj.
Tas Depo visiškas Š... Šiandien nuvariau dėžių plastikinių nusipirkti. Norimo dydžio nebuvo, o už mažesnes tooookią kainą mokėti, tai jau neeeee. Apgręžiau mašiniuką ir nuritavau į Litagrą. Puikumėlis, kokybė liuks, akcija, pigiai gavosi. Reikės dar prigriebti.
Atsakyti
Maniškis irgi tik Lytagrą pripažysta. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

grybų nėr-patikrinta mirksiukas.gif

nieko n esodinau, į žemę nelindau, ulyčia upeliai kaip pavasariniai teka, vos pravažiavom.......
obuolių pasirinkom terbas, aviečių ir žemuogių dar radau palest.

Kažkas patvarkė mums grabšteinus unsure.gif nei vieno obuoliuko ant žemės blink.gif net puvėsiuko ir to nėra.... galvosūkis ar dvikojai kaimiečiai ar vistik mūsų augintinės, chmmm nu jei anos, tai negaila, bet irgi galėjo nors kelis palikt, nes į viršūnę tai neįsikarsiu nusiskint, nu biggrin.gif šalia gulinčių antaninių nieks nenori biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nemiegančios grazuoles mirksiukas.gif

manau jei keturkojai butų dar palike bigsmile.gif , nors ir dvikojai supuvusių neimtų unsure.gif

padzioviau cidoniją keistas užrugusio vyno kvapas visur biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš irgi vakar dar pavalgiau žemuogių. mirksiukas.gif Šiandien ai rimtai skinsiu avietes,nes net šakos linksta nuo uogų. ax.gif
Vakar pradėjau kasti žemę tulpėms,šlapia,labai sunki,bet ką darysi?Šiandien reikia susodinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nurinkau avietes sekmadienį, nežinau , skonis ne koks, pilnos vandens na kvapo dar turi smile.gif ir spanguoles nurinkau tos tai net nesunokę o jau krenta ir pusta, visur matyt ta dregme nieko gero

tulpes, narcizai jau "pamerkti" į dirvąbiggrin.gif

savo eiles tik česnakai laukia , bet vis tikiuosi kad pradzius dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 spalio 2017 - 07:23
sitas mirkalynas labai patiko mano uzplencuotiem roziu stiebams biggrin.gif Jie sedi tokioj medinej dezej, vanduo isbega. Tik kur ziema si turta laikyt?

buvau is darbo porai val. parejus, ryt vel taip darysiu ax.gif dirbau is namu telefonu biggrin.gif Kaip neipratus keltis 6.30. Drauge ir kaimyne telefu kelia. Viena i darba tokiu laiku keliasi, kita jau seniai atsikelus buna tongue.gif
Labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 17 spalio 2017 - 15:20
Lyžuka, smulkiau apie cidoniją. Vis žadu pasodinti. Ar vertas grieko augalas ? Kaip dera? Ar prinoksta? Ką darau su vaisiais ?

Sapniukai, gali tą dėžę su rožėmis įtempti į šiltnamį ir kokios agro užmesti. Gali palikti lauke ir jau storiau apkloti.Tik nejudink iki pavasario, o dar geriau ir ilgiau.

Darau kriaušes obuolių sultyse, dar kaitinsiu kitam puode sultis kiek neims miegas. Gal ryt baigsiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na jei jau visas sodininkystės ūkis yra sklype:D tai tada ir cidoniją prašom sodinti mirksiukas.gif , o šiaip plačiau neturiu ka pasakyti, gražūs žiedai, žydi veliau už kitus vaismedžius panašūs į obelų bet dvigubai didesni, žodžiu puošnūs pakankamai, na vaisiai tai įdomiai pvz šiemet nors ir kaip bebuvo lietinga, prinoko ant medžio, atrode įspūdingai gaila , nesusipratau nufotografuoti nes forma kaip svarainio o dydis kaip gero apelsino ar l didelio obuolio smile.gif o kitias metais jau žali pradeda pūti , skonis žaliu nevalgomas nes kieti ir sausi, aromatas ne itin stiprus, buvau užpylus cukrumi pernai tai paskui džiovinti l gerai suėjo, o šiemet šiaip padzioviau , kas yra fb matė nuotraukas smile.gif, esmėj del aromato su svarainiais nera ką lyginti bigsmile.gif
https://scontent-waw...amp;oe=5A7A6AD9

https://scontent-waw...amp;oe=5A7F0151
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kas pavogė saulę blink.gif unsure.gif blink.gif rūkas ryte dieną vakare.......

aplankiau vakar tetulytę, uošviams terbelę su gėrybėm palikom, po to lepinau savo diedulių pilvus čeburėkais ir miegojau, nes bais galvą skaudėjo unsure.gif

šiandien turėsiu mezgiminio siuviminio bernų megztinių taisymo, kojinių poravimo ir t.t. eilinė diena mirksiukas.gif

cidonijos ir man tadu reik, jei tokie dideli ir dailūs vaisiai ax.gif

Lyžuka, tavo stalviršis akurat kaip mano-plytinis tongue.gif

Atsakyti
a čia jurgineli, kad valyt nereiktų biggrin.gif, nes nesimato ant tokio margo nei trupiniu nei šiaip kažkokių šypų tongue.gif
Atsakyti