Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 10 24, 20:01)
Ladute, kas per bardakas pas jus??? blink.gif
Kaip pavydžiu Parai... Dieve, kaip norėtųsi sugrįžus į jaunystę su draugėmis praklegėti Laisvės alėja... mirksiukas.gif Tai niekuo nesirūpinant, tik kaip čia akutėmis naujai meilei pamirksėti... Užbėgti į Šatriją cepelinų ar varškės apkepo, nusipirkti naują akių tušą , užsukti į kiną...Paskui sočiai ir laimingai į 18 autobusą ir į bendriką.  Tokia už širdies griebianti nostalgija, nes iki šiol mūsų legendinis 18 važiuoja tuo pačiu maršrutu. bigsmile.gif

Laba, šiandien dukra nuvežė i kažkokį rezervata prie Kauno ir kadagių slenį ( gal nesuklydau su pavadinimu) Grožių grozis wub.gif Nemuno vingiai su spalvingom pakrantem, ir nereik tų uzsienių, nebent kaulus pašildyti bigsmile.gif Neturi pietieciai tokio gražaus rudens rolleyes.gif taip jiems ir reikia bigsmile.gif

Lady ir Meres rasymus skaitant, kunas pagaugais eina. Kiek jums sveikatos atims doh.gif. Per silpni nervai mano apie tokias baisybes skaityt doh.gif
Norisi keiktis, jo ma jo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Parai pritariu,kas per darbdaviai? bigsmile.gif blink.gif Vat ko bijau,kad aš iš karto pradėčiau teisybės ieškoti. ax.gif Sesuo kviečia pas save ateiti per žiemą padirbėti,na neištverčiau neteisybės. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 25 spalio 2017 - 06:15
D., jau šlapdriba kai kur ant Lietuvos, n.e.n.o.r.i.u ax.gif
Vėlinės, ir sapnuoju ir vis prisimenu išėjusius...
Valanda kaip gryžusi, bet dar visa kalatojuosi nuo šalčio, nei arbata nepadeda. Laimė, kad prikurenta ir šilto maisto pridaryta smile.gif
Atsakyti
Labuka
Nu ir orelis lauke,visai fuiiiveuuuu
Mergikės kam skūstis,kur teisybės ieškoti,pusviršininkiams giliai dzin,o savininkai iš viso ne lietuviai,turi dar kelias tokias baldų gamyklas ,nerūpi jiems kokiais keliais pinigėliai plaukia
Kaimynės sūnus įsidarbino Švedijos įmonėje susijusioje su mašinų remontu,tai neatsidžiaugia,požiūris į dirbantį visai kitas,bet ir į tokias vietas patenki senoviškai po blatu
Atsakyti
sveikos 4u.gif

parsibeldžiau ir aš mirksiukas.gif česnakų melejonas pasodintas, obuolių dauguma apskinta, dar ir sulčių prisispaudėm iš papinkių-bus skanios. Dal daug obuolių ant šakų liko, bet jau nepavaliojau. jei nesušals parinksiu, bogatyriui šaltukas patinka, o patys gražiausi obuoliai ant viršutinių šakų-kaip įsikart medin?

vienas tulpes man pelės patvarkė, kaip durnius palikus buvau malkinėj.
Dar miške buvau, voveruškų radau, tik nebeėmiau, tegul ant sėklos lieka biggrin.gif o jau miško grožis wub.gif wub.gif

nesuprantu darbdavių šaldančių savus darbuotojus, juk jiems nuostolių bus, planų nevykdys jei dauguma apsirgs. O juo labiau dabar visokie virusai siautėja blink.gif Aišku, man gerai, šiltuos namuos sėdint postringaut, bet eilinį kartą įsitikinu, kad valdžiai ir kitiems arčiau lovio giliai nusispjaut ant vargšų žmogelių....et......

Vilniuj šlabdriba ir taip gerai drebia blink.gif blink.gif
Papildyta:
Kaimietuke, Liniuk, ar sutempėt savo derlių jau namo ?
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 10 25, 19:42)
Labuka
Nu ir orelis lauke,visai fuiiiveuuuu
Mergikės kam skūstis,kur teisybės ieškoti,pusviršininkiams giliai dzin,o savininkai iš viso ne lietuviai,turi dar kelias tokias baldų gamyklas ,nerūpi jiems kokiais keliais pinigėliai plaukia
Kaimynės sūnus įsidarbino Švedijos įmonėje susijusioje su mašinų remontu,tai neatsidžiaugia,požiūris į dirbantį visai kitas,bet ir į tokias vietas patenki senoviškai po blatu

Laba, išeitis g.gif gal prašyti namų viršininkas, kad išlaikytų mastau.gif mirksiukas.gif kai neliks kas dirba, gal atsiras noras moket daugiau ir geresnes sąlygas darbui kurti, turtus nesąžiningiems žmonėms kraunat blink.gif Nekenčiu neteisybes gun_bandana.gif Baisiausia, kad kenčia sveikata.
verysad.gif Ir vel norisi spjaudytis ugnim kaip slibinui.
Ateinu vis su trenksmu blush2.gif gerai, jamu šluota, varau į namelį ant vištos kojelės, nurimsiu gal bigsmile.gif
Kur ta meile artimui yr, a? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 spalio 2017 - 19:05
mergai, pas mum balta blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos,kas dar neužsnigtos ir nesustirusios 4u.gif

baigiasi ir pas mus gražus oras,pašildė ir vėl lyja unsure.gif ,vėjas stiprus,bet šiltas,jei ne balos sakyčiau visai gražus ruduo,o jau spalvų kiek,nors dar daug žalumos aplink

pas mus darbe šilta,dar prie praviro lango,dviese kabinete sėdim,šilta kol kas,bet išbandėm šildymą,nekaista radiatorius,kolegė vietinė,sakė jei patalpoj mažiau negu 17 laipsnių galim neit į darbą,per šalta bigsmile.gif ,tai įdomu kada kas šildys mus,nes kitą savaitę atšalimą žada,naktim vos 6,dieną apie 10,bus šalta,aukštas cokolinis,matysiu kas vyks,bet taip kaip Meri su Lady tikiuosi nešalsiu unsure.gif

dažom medinius laivelius,vaikų darželiui žaislai,visai smagu,jokių planų,neskubant,su fantazija,tik bendros taisyklės yra,o visa kita savo nuožiūra,tai fantazuojam biggrin.gif ,dažai ekologiški,alergijos nesukėlė,nedusina,liuks

mokinukam atostogos,parsivedžiau anūkę,pripratau,kad būna,tai kai išeina man liūdna,gerai,kad netoli gyvena šeimyna,vos pasiilgus nueit galiu,kukulį paniurkau dar ...,bet kaip gerai anūkai,pradėjo verkt ar ožiuotis,mamai priduodi ir ramu biggrin.gif

baigėm svetainės remontą ir pertvarkymą,tik minkštą kampą atveš ir tvarka,šią savaitę laukiam,bet kai mėgsta vėluot,tai gali tekt palaukt dar ... ,liko sūnaus kambario perversmas ir koridorių perdažyt,tiksliau vieną sieną,kitos apstatytos

pradedam šventėm ruoštis,išsitraukėm popieriukus kas kam dovanėlę pirksim biggrin.gif ,anksti dar,bet mėgstu iš anksto tokius reikalus sutvarkyt,galiu apgalvot,norų ,,prisigaudyt,,

nesodinau pavasarinių gėlių,žydės vienetai ko gero,bet kiek galiu peles šert? sukišu N,o žydi kaip taisyklė prasčiausios,nes panašu,kad kuo gražesnės ir brangesnės,tuo skanesnės,tai ir nesodinau,palauksiu kol rožės žydės wub.gif ,dar praplėtėm rožynui plotą iš dviejų pusių,tilps dar kokie 6-8 krūmai nail.gif
Atsakyti
para, artimui meila gal yra ale ne artimui ner biggrin.gif

Atsidariau duris pafotkint sniegą, tai tokį vejo usį gavau, kad atgal į triobą įkišo biggrin.gif

bet nesimato pas mus sniego tik kiek iš dangaus tiek nutirpsta

česnakai vis dar kambaryje bigsmile.gif
Atsakyti
Nekurs Pariuke ir taip kaigeneralinis atvažiuoja pabeždžionauti,kitaip negaliu pavadinti to vaipymosi,maivymosi,tipo aš su jumis,dejuoja kiek brangiai atsieina siuvykla
O šiaip kiek čia tos Lietuvos,nuvažiavo iš centro atstovai į Estiją ir ten yra baldų gamykla,priklausanti tiems patiems gaspadoriams,apšalo,ten darbininkai gauna tiek kiek Lietuvoj meistrai,dar yra gamykla,kiek suprantam atidaryta Ukrainoj,senas mašinas buvo žadėję kai sau keis pas mus atveš,išvežė į Ukrainą
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 10 25, 19:50)

Kaimietuke, Liniuk, ar sutempėt savo derlių jau namo ?

Mūsų keli hektarai kviečių liko nekulti, visumoj neblogas derlius. Baigėm išvešt prduot grūdus, burokai irgi po stogu, šiandien daug primalėm miltų, karvės irgi jau šiltai gyvena. kvietkai nurauti, žodžiu darbai juda.Svogūnai dar netvarkyti, ale spėsiu kažkada.

QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 25, 20:34)

česnakai vis dar kambaryje  bigsmile.gif

Mano irgi dar nesodinti, reik žemę pirma suarti, o vėl lietus pila.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 10 25, 20:38)
Nekurs Pariuke ir taip  kaigeneralinis atvažiuoja pabeždžionauti,kitaip negaliu pavadinti to vaipymosi,maivymosi,tipo aš su jumis,dejuoja kiek brangiai atsieina siuvykla
O šiaip kiek čia tos Lietuvos,nuvažiavo iš centro atstovai į Estiją ir ten yra baldų gamykla,priklausanti tiems patiems gaspadoriams,apšalo,ten darbininkai gauna tiek kiek Lietuvoj meistrai,dar yra gamykla,kiek suprantam atidaryta Ukrainoj,senas mašinas buvo žadėję kai sau keis pas mus atveš,išvežė į Ukrainą

Estai ne ant melo, o ant tiesos pamatų valstybe state, tai ir rezultatas kitas. O mes apsimelavę viens kitam, apsivogę. Liudnuma ima jeigu giliau pradedi knisti. O jeigu negiliai knisti, tai as aplenkiau jus- česnakus pasodinau sekmadieni, ot, galiu maivytis dabar bigsmile.gif nail.gif
Ką jusu miestelio darbo inspekcija veikia. Neturi noro i jusu darbo salygas paziureti unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 25, 20:34)
para, artimui meila gal yra ale ne artimui ner biggrin.gif

Atsidariau duris pafotkint sniegą, tai tokį vejo usį gavau, kad atgal į triobą įkišo biggrin.gif

bet nesimato pas mus sniego tik kiek iš dangaus tiek nutirpsta

Nugi negi gali gerai jaustis jeigu aplinkui zmones vargsta. mastau.gif

Duokit sniego Kaunui, barbena lietus už lango rolleyes.gif

Ryt paskutine mokslų diena. bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 spalio 2017 - 21:40