Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Gryžo Čiaumas iš valkatavimų, mindo koldrą. db galėsiu miegoti, visi namie.
Bulvėms turiu bulviatarkę, tik, kad ji nenuspaudžia tarkių, tačiau nieko išrinkinėti nereikia. Geras dalykas nuo rusų laikų, kiek metų tarnauja.
Dar galtonijos lauke žydi. Gal žemė taip greit neužšals, bus galimybė nusikast. O tai šlapių nenoriu kast.
Nežinau, bet noriu ėst. Matyt, šaldytuvo magnetukai per stiprūs, traukia biggrin.gif
D., kai pagalvoju, jau Vėlinės čia pat, po jų Kalėdos. Taip ir bėga laikas. Tik ant anūkų pamatai, kaip sensti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Rukola dar dabar puikiai lauke auga.Man irgi jis kani ,skonis primena saulėgrąžas. ax.gif
Puikiai pasišokome,gal Gazebo ir Bacara pasenę,bet kiti du puikiai dar dainuoja.Du trečdaliai šokėjų buvo su su laipsniais ,matyt dėl drąsos.Pirmą kartą mačiau koncerte tiek išgėrųsių. bigsmile.gif blink.gif Bet mūms netrukdė šokti,visi mandagūs,jokių nesusipratimų. mirksiukas.gif Pašokau nuo dūšios. ax.gif
Mes tai vakar dėžę persimonų,maišą mandarinų papirkome,tai šiandien galvoju gal pasidaryti vaisių dietą?Bet taip užsimaniau kugelio su sparneliais. ax.gif Nebus dietos šiandien. ax.gif Ko gero ilsėsimės šiandien?Nors verkiant reiktų svetainėje patiesti kiliminę dangą,ai spėsime. ax.gif
Sapniuk,kaip bubuliukas? 4u.gif
Atsakyti
Labas
nieko babuliukas.
Lyzuka, as jai nupirkau vaistu, kuriuos buvo skyrus zaizdu daktare, anys kelia spaudima ax.gif Nebeduosiu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 10 22, 09:17)
Labas
nieko babuliukas.
Lyzuka, as jai nupirkau vaistu, kuriuos buvo skyrus zaizdu daktare, anys kelia spaudima ax.gif Nebeduosiu.

aišku, mano babuliukui tai netinka visokie papildai su zenceniu žiauriai užkelia spaudima

Sveikos,,

Jurgineli, matyt senatvė jau kad ne dainos o miegas tik galvoj, jau taip sueme kad su panoramos pradzia užmigau biggrin.gif

Inrida, čia gal iš tu Vaisiai i namus perkate? Sunus mums kartais iš ju nuperka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 spalio 2017 - 09:09
Laba
Iškilo klausimas, kuom kūrenat? Turim savo miško, ale šiemet neįplaukt, o malkos baigias visai. Ką geriau pirkti paprastam pečiui?
Atsakyti
Labukas
Nespėju aš kažkaip niekur
Savaitę dirbau po pietų,ryte išleidus saviškį darban pati į lovą,penktadienį atmeditavau iš ryto,ne ant savo mašinos siuvau,ranką taip susidirbau,kad per metus tiek nesugebėjau,bet jau praeina,kad linksmiau būtų anginą prisikalbinau,vienžo gyvenk ir žvenk
Ėjau pirkt į senukus jungiklių,nupirkau rozetes ir ką tu su manim,gegužis seniai praėjo,o man vis kukū
Kūrenam malkom
Vakar spraudėm į vonią skalbenkę,durys siauros,caro žirnio laikų,milimetrinis klausimas buvo
Atsakyti
https://www.facebook...=vais...ėžyje
Pas mus mieste berniukas iš čia vežioja.Sakė Vilniuje Kirtimuose jų parduotuvė,manau ten dar pigiau,tik mažoji sakė į čigoninę nevažiuos. ax.gif Bet vakar stovėjo mašinų turguje,tai ten nusipirkau. mirksiukas.gif
Liniuk,čia tau ne patarėja. ax.gif
Atsakyti
Liniukai, pernai dasipirkome pjuvenų briketų. Pagal skelbimus, nes parduotuvėse dvigubai brangiau. Dar gali pasidairyti atraižų lentpjūvėse. Netoliese yra, kur ąžuolą pjauna, bet ten tiesiog reikia budėti. Dar gali pasidairyti, kur ką nors iš medžio daro, būna net džiovintų atraižų.

Priviriau cepelinų, sotūs ir laimingi. Vyrai į traktorius sušoko ir į laukus. O aš kuisiuosi virtuvėje, reikia sukonservuoti kriaušes. Vakar uogienę išviriau su bruknėmis, šiandien kompotus darysiu su spanguolėmis.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 10 22, 11:35)
Labukas
Nespėju aš kažkaip niekur
Savaitę dirbau po pietų,ryte išleidus saviškį darban pati į lovą,penktadienį atmeditavau iš ryto,ne ant savo mašinos siuvau,ranką taip susidirbau,kad per metus tiek nesugebėjau,bet jau praeina,kad linksmiau būtų anginą prisikalbinau,vienžo gyvenk ir žvenk
Ėjau pirkt į senukus jungiklių,nupirkau rozetes ir ką tu su manim,gegužis seniai praėjo,o man vis kukū
Kūrenam malkom
Vakar spraudėm į vonią skalbenkę,durys siauros,caro žirnio laikų,milimetrinis klausimas buvo

Sveikatytės 4u.gif
Esu mačius, kaip kaimynai nusipirko naujus baldus ir niekaip fotelio pro duris negalėjo įspraust. Tai paskui kėlė šniūrais į penktą aukštą. Buvo lb visiems juokinga, turbūt iš pavydo, nes foteliai lb gražūs, stilingi.
Skalbiankė visa rūdimis nuėjus, bet a.d. aštuoniolika metų dar laiko.
Atsakyti
Briketais jau kokia 10 m kurenam mums idealus variantas, aisku reikia prie ju truputuka malku ikurt bet siaip svaru skalsu ir kainoj telpam tik perkam mes anksti geguzi ar net balandi tada pigiausi buna
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas
panevezietes koks geras kardiologas konsultacinej?
Atsakyti