Kaimietuke, tai jei užsnigs bus amen?
Kur dingus Meri, Siena, Luety???
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 28, 21:48)
Kai pas mus atsikraustė anyta, atsivežė savo puodų atsargas. Buvo ir tokių ketinių "sagonų" , ir kaniukių, ir milžiniškų emaliuotų puodų. Dideliuose raugdavau kopūstus ar pomidorus. Per kelis metus tie po truputį prarūdijo, ten kur emalė nors kiek įskilusi buvo. Šiemet sugalvojau išvirti burokėlius lauke. Atradau tokį gal 40 litrų puodą ir į jį sukišau iškart du maišelius po 15 kg. Suimprovizavau iš dvejų blokelių "plytą" ir išviriau. Paskui lauke numoviau kailinius ir jau iš šlangos praplautus susinešiau namo. Du vakarus kaitinau, dėliojau. Tai dabar turiu gal 50 puslitriakų visokio stambumo.
O jei taip namie, MB iš namų išvytų už smaradinimą.
Buvau pasiryžusi ir aš išsivirti raugintų kopūstų. Nusipirkau nemažą poką, bet pasirodė tokie skanūs ir sultingi, kad sriubai kaip ir nebeliko.
Sninga už lango.
O ryt reikia pekinus kirsti ir vežti.
Pasakykite kas nors, kad iki ryto sniegas ištirps...
O jei taip namie, MB iš namų išvytų už smaradinimą.
Buvau pasiryžusi ir aš išsivirti raugintų kopūstų. Nusipirkau nemažą poką, bet pasirodė tokie skanūs ir sultingi, kad sriubai kaip ir nebeliko.
Sninga už lango.
Man vakar taip buvo. Parsinešiau nusipirkus kopustų, suvalge nevirtus. Tai siandien parsinešiau ir i puodą.
Einu ziuret kur sniegas
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 28, 23:48)
Pasakykite kas nors, kad iki ryto sniegas ištirps...
galiu jei padės
pas mus tik juoda,šaltas vėjas,nupučia sunkius debesis kažkur,vienu momentu saulė bandė firft,bet apsigalvojo,taip ir tūnojom tamsoj
pliuso 6 laipsniai,bet kasdien po vieną mažiau bus ,pasieks 2,po to vėl po laipsnį šils,sakė šventėm dar galim sniego nematyt
prisipirkau megztinių,neturiu nieko tinkamo darbui,šalta sustojimuose stovėt,dar batus reikia susimedžiot,panašu,kad kaip pernai su kedukais nepavyks atvaikščiot,ilgiau užtrunku kol nuvažiuoju-parvažiuoju
miesto centre šurmuliuoja Kalėdinė mugė,aplink visus kioskelius betono blokai,visa gatvė per ilgį,visi įvažiavimo į aikštę keliukai apstatyti blokais,gatvė dviejų eismo juostų perdaryta į vienos,greitis apribotas,eismas intensyvus,padarė,kad nebūtų galimybės ,,įsibėgėt,, mašinai,plius prie kiekvieno didesnio objekto policininkai budi,suprantama,kad dėl saugumo,bet... smagumo švente džiaugtis tikrai neprideda tokie dalykai,eini aikšte ir akys laksto aplink,ausys stačios
toks pats jausmas buvo Florencijoj,gražiausi rūmai,fontanai,o aplink armija ginkluota,metalo detektoriai prie visų įėjimų,nemalonu
kopūstus vakar viriau,skaniai gavosi,reikės dar užraugt,greitai suvalgysim
Iš Kaimo, ar daug derliaus dar laukuose?
Mes kaupiamės diiidelį paršą pjauti, kad nors kiek purvynus patrauktų. Noriu parduot didumą mėsos, lašinius, kumpiukus rūkytus parduoti, nes norinčių eilė
Reiktų iki švenčių paskanint žmonėms gyvenimą
Aš nusipirkau beveik iki kelių gražius batus, koja didelė, tai nėr lengva gauti.
9 važiuosiu į Pakruojo dvarą pasikultūrinti už visuomeninius darbus, jei karvė nesugalvos veršiuotis. Man visad reik taikytis tai prie karvių, tai prie kiaulių
Mes kaupiamės diiidelį paršą pjauti, kad nors kiek purvynus patrauktų. Noriu parduot didumą mėsos, lašinius, kumpiukus rūkytus parduoti, nes norinčių eilė
Aš nusipirkau beveik iki kelių gražius batus, koja didelė, tai nėr lengva gauti.
9 važiuosiu į Pakruojo dvarą pasikultūrinti už visuomeninius darbus, jei karvė nesugalvos veršiuotis. Man visad reik taikytis tai prie karvių, tai prie kiaulių
Sveikos 
tema dingo per naktį iš favoritų
tema dingo per naktį iš favoritų

Labas rytas.
Labas rytas
tik norejau rasyt, kad pas Liniux tai karve versiuojas, tai kiaule parsiukus zvigdina.
Frau, neprideda dziaugsmo apsauos, bet zmonems saugiau.
Isveze mano kompa perinstaliacijai, saviski paliko, tai gal neliksiu be rysio.
Damos senokai nesirodo
tik norejau rasyt, kad pas Liniux tai karve versiuojas, tai kiaule parsiukus zvigdina.
Frau, neprideda dziaugsmo apsauos, bet zmonems saugiau.
Isveze mano kompa perinstaliacijai, saviski paliko, tai gal neliksiu be rysio.
Damos senokai nesirodo
Mano derlius apsnigtas, bet vešime. Nieko jam blogo nebus. Blogiau, kad reikės kokį 100 tonų svogūnų užarti. Jau nebesitikiu nieko gero.
Ką gali betono luitai pagelbėti prieš bepročius? Vakariečiams taip ir toliau teks gyventi, vis laidojant savus ir nenoromis "gailint " svetimųjų.
Greičiau ateitų Kalėdos, tada ir man pasikultūrinimai prasidės. Numatyta opera, baletas, dar kažkokios išvykos.
Batų ir man verkiant reikia.
Ką gali betono luitai pagelbėti prieš bepročius? Vakariečiams taip ir toliau teks gyventi, vis laidojant savus ir nenoromis "gailint " svetimųjų.
Greičiau ateitų Kalėdos, tada ir man pasikultūrinimai prasidės. Numatyta opera, baletas, dar kažkokios išvykos.
Batų ir man verkiant reikia.
Ligoniukams ,sveikatos.
Ot turėjau strioko ryte.Kažkaip mintis užėjo dar kartą pažiūrėti pasą ar tikrai dar galioja?Atrodo ir žiūrėjau,visų patikrinau,o kad maniškis baigiasi sausio 10d.
Net spaudimas sukilo,lėkiau migracijon,užsisakiau per 5 dienas kortelę(nes gi pavogę buvo),o pasą mėnesiui,jau neskubant.
Migracijoje sakė galiu rizikuoti skristi,bet geriau nerizikuoti.
Nebe žiūrėjau nei plaukų,nei išvaizdos,pasakiau,kad tik būčiau atpažinama.
Ot turėjau strioko ryte.Kažkaip mintis užėjo dar kartą pažiūrėti pasą ar tikrai dar galioja?Atrodo ir žiūrėjau,visų patikrinau,o kad maniškis baigiasi sausio 10d.
Su tais pasais tai būna visokių cirkų. Dar kai nebuvome Europos sąjungoje, važiavo mūsų grupė ūkininkų gal į Olandiją ar Vokietiją, nepamenu. Tada dar Lenkijos pasienyje pasus tikrindavo. Na ir ką, vienas dieduliui pasibaigęs. Be kalbų išlaipino šiapus sienos ir kai nori keliauk namo.
Ingrida, gi Kalėdoms keliauji, ko čia toks trydaliojimas ? Dėl lėktuvo bilietų?Taigi su galiojančiu privalo be kalbų parduoti.
Prisiminiau jaunystę ir varinėjau su traktoriumi. Kaip tik priešais policajai dairydamiesi aukų važiuoja. Bet jau temo, tai gal nesusigaudė, kad boba už vairo.
Ainu , gal kokį pyragą greitomis iškepsiu. O tai MB aria, grįš prieš vidurnaktį, bernas kosėja, net sienos linksta. Praviriau juozažolių arbatos, gal kiek pratrauks.
Para, tu žmogus prie kultūros. Gal žinai, kur rasti eglutės įžiebimo šventinio koncerto mūsų didmiestyje programą ? Vaikai naršė, lyg tai neranda. Žada važiuoti pasitūsinti.
Ingrida, gi Kalėdoms keliauji, ko čia toks trydaliojimas ? Dėl lėktuvo bilietų?Taigi su galiojančiu privalo be kalbų parduoti.
Prisiminiau jaunystę ir varinėjau su traktoriumi. Kaip tik priešais policajai dairydamiesi aukų važiuoja. Bet jau temo, tai gal nesusigaudė, kad boba už vairo.
Ainu , gal kokį pyragą greitomis iškepsiu. O tai MB aria, grįš prieš vidurnaktį, bernas kosėja, net sienos linksta. Praviriau juozažolių arbatos, gal kiek pratrauks.
Para, tu žmogus prie kultūros. Gal žinai, kur rasti eglutės įžiebimo šventinio koncerto mūsų didmiestyje programą ? Vaikai naršė, lyg tai neranda. Žada važiuoti pasitūsinti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 29, 19:55)
Su tais pasais tai būna visokių cirkų. Dar kai nebuvome Europos sąjungoje, važiavo mūsų grupė ūkininkų gal į Olandiją ar Vokietiją, nepamenu. Tada dar Lenkijos pasienyje pasus tikrindavo. Na ir ką, vienas dieduliui pasibaigęs. Be kalbų išlaipino šiapus sienos ir kai nori keliauk namo.
Randu tik tiek My Webpage
My Webpage
QUOTE(IngridaB @ 2017 11 29, 20:14)
maniškis baigiasi sausio 10d.
Net spaudimas sukilo,lėkiau migracijon,užsisakiau per 5 dienas kortelę(nes gi pavogę buvo),o pasą mėnesiui,jau neskubant.
Migracijoje sakė galiu rizikuoti skristi,bet geriau nerizikuoti.
bet man nieko smagaus ta jo kelionė,vedžios po visus didžiuosius objektus,metro važinės,o ten ištisai visokie negerumai...,nežinau kaip tą savaitę ramiai praleist,nemoku išjungt galvos...
atrodo,kad nėra kitos vietos ekskursijai kaip tik Londonas... pradžioj visi vaikai užsirašė,dvi klasės,o dabar iš abiejų po 6 vaikus atsisakė,nesako auklėtoja kodėl
priviriau valgymų dviem dienom,rytoj gastroliuosiu