Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Aš tai tokios garbės nenoriu, nes esu netikinti. Nū ne pagal dabartinę madą, ale abu mes tokie. Tai gal prišnekinsiu ką nors.
Lyžuka, o tai čia daugiau nėr.kam, ar pati taip nori? Juk dvi prižiūrėsi ar ne?
Atsakyti
O kam tą kunigą vežioti ? Ar jis norės sėstis į kokios parapijietės lupeną iš savo kokio žvilgančio visureigio ? Nebent nori "eiti į liaudį" ir parodyti, kad va jam mašiniukui pinigų reikia, aukokite, plyyyz tongue.gif
Kiek sykių prašėsi į svečius, pasakiau, kad vakarienės kviečiuosi tik draugus. rolleyes.gif

O aš kaupiuosi skerstuvėms. Gal po kokių dvejų savaičių pradėsiu iš eilės kalakutus galabyti.

Kaip gerai, kad ryt sekmadienis. Galėsiu miegoti iki devynių. mirksiukas.gif
Šiandien aplamai buvau labai gera. Privyniojau balandžių, padariau tinginį.

Na, su darbais jau šviesa tunelio gale.

Meri, jeigu gyva - pieno puta... Gal kokį kitą darbą radai ?
Atsakyti
Laba,kieme žiemos pėdsakai,šlapias sniegas,dabar po truputuką šąla
Plungėj eglę kažkada kitą savaitę žiebs
Prasideda nesąmonių maratonas,kurio miesto eglė gražesnė,o koks skirtumas,svarbu šventinė nuotaika
Atsakyti
labas 4u.gif

Lyžukai galiu palinkėt tik kantrybės 4u.gif 4u.gif auksinė tu motera biggrin.gif

pas Liniuka, kiek pramenu, kai tik koks renginys-tai visad ūkio prieaugis atsiranda biggrin.gif biggrin.gif kaip tu viską ir suspėji rolleyes.gif biggrin.gif

pas mus jokie kunigai nevaikšto, na nebent gal kas asmeniškai kviečias, chmmm
o vat po kaimus tai vaikšto, bet kai mūsų nieko nėr... ale vistiek kaimynė kelis pinigus ir nuo mūs paduoda, nes kaimą šventina

pietums buvo vištienos kepsniukai ir bulvių košė su spirgiukais. mano dėdė pačią nuostabiausią tokią košę pagamindavo, puodą išlaižydavau wub.gif

kur Jūs tą sniegą matot? a?

pas mus gražią eglę pastatė, nors gyvai nemačiau dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 12 02, 20:21)
Aš tai tokios garbės nenoriu, nes esu netikinti. Nū ne pagal dabartinę madą, ale abu mes tokie. Tai gal prišnekinsiu ką nors.
Lyžuka, o tai čia daugiau nėr.kam, ar pati taip nori? Juk dvi prižiūrėsi ar ne?

Laba,
Pas mus pries kaledojant aplekia ir paklausia kažkas iš bažnyčios patarnautojų ar priims kleboną.
O didmiesčiuose jeigu nori, kad ateitų, tai kunigą pasikviesti reikia smile.gif
Visad maniau, kad tik pas tikinčius kalėdoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 02 gruodžio 2017 - 21:16
QUOTE(Para @ 2017 12 02, 21:11)
Laba,
Pas mus pries kaledojant aplekia ir paklausia kažkas iš bažnyčios patarnautojų ar priims  kleboną.
O didmiesčiuose jeigu nori, kad ateitų, tai kunigą pasikviesti reikia  smile.gif
Visad maniau, kad tik pas tikinčius kalėdoja  unsure.gif

Tai matyt IK atrodo kunigui kad tikintieji... pas mus irgi pirma eina bažnyčios patarnautojas ir klausia ar priimsim ir kada nes kaip as priimsiu darbo laiku???

O dėl bobučių ilga istorija, bet pasitarus su savo sąžine nutariau taip na dar nerimu jei kas smile.gif priklausys nuo kitu žmonių poelgių, bet ir žiegždrius išvežti neleisiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 gruodžio 2017 - 21:23
Manęs paprašė perlekt per kaimą, dar ir klebonas paskambino ir prašė paklaustas, kas priims.
Koks jiems skirtumas, kas duoda pinigus, svarbu duoda,prieš kelerius metus išvis bendruomenės vakarinėje susirinko pinigus, pavakarojo ir gerai, nereikėjo nei trobų šventinti.
Lyžuka,, tikrai sunkus sprendimas ir geras tu žmogus, net labai. Aš kai matau ne vieną, kuri slaugydama susivare sveikatą, tai visaip pagalvojus. Tavo gal dar stiprina baba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 02 gruodžio 2017 - 22:33
Labos,
as gyva,tuk sveciu prispausta.Brolis su zmona viesejo 5 d.Dabar dukra su anukyte vieses savaite.Siandien paskaiciau,bet rasyt nebeturiu jegu.Visom sveikatos veikloje,darbuose,ateisiu kr.savaite.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka- wub.gif wub.gif
Sapniuk,kaip taviškiui širdutė?
Atsakyti
15 eis pas skydliaukes daktara/ Jei prastai su skydliauke - tikriausiai ja remontuos, nes skydliauke su sirdim kaip seserys dvynes ax.gif Vienai blogai ir kitai prastai.
Nu cia as kaip daktaras daktarams sakau biggrin.gif

Lyzuka, anyta kazkur atiduosi? Ar namie aukle samdysi?

Tas artimuju slaugymas.....Negaliu sakyt, kad tai bais malonus darbas, bet tai labai priklauso nuo poziurio i situacija. Drauge jos visa gyvenima nekencianti paralizuota teva priziurejo 6 metus, dar gyva ir sveika liko. Kita, soc. darbuotojom apsistacius, raudojo kaip jai sunku priziuret blink.gif Nors jos slauga apsiribojo papildomu samciu sriubos motinai rolleyes.gif

Del kunigu....visokiu ju yra. Cia kaip seimunai, ka issirenkam ta ir turim. Pagal paskutinis rinkimus, mano nuomone, visuomene labai serganti....

Labas, garbiosios ponios wub.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiduodu, gyva, dar gyva 4u.gif
Likau senam darbe, bet, o tačiau perkėlė į gerą vietą kitur, pakėlė atlyginimą, gražino prarastus pinigus, plius kompensavo moralinę žalą.
Vienžo čia ne viskas, išsivadavau nuo banko.
Esu be galo išvargus tiek psichologiškai, tiek fiziškai, tad tik leisgyvė "čitalinau" jūsų postus biggrin.gif Panašu, kad juodam zebro dryžiui ax.gif biggrin.gif

Giegute, kaip sveikata?

Iš Kaimuko, ačiū, kad prisimi 4u.gif

Luety, kaip lietuviai sako, svečiai yra gerai, bet po tryjų dienų pradeda smirdėti (aišku, juokauju ir posakis ne mano) 4u.gif
Atsakyti
Laba
Merii geros naujienos,kad taip ir toliau
Lauke žvarboka
Atsakyti