Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

IK aš tai iš čia taurės perkuosi
http://www.stigla.lt/Prekes/Taures/

Bet gyvai bigsmile.gif nes man reikia pačiupinėti tokį daiktą mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba
O jau pas mane kiek norų rolleyes.gif biggrin.gif feisbukis žadėjo kad kitamet abu su vyru po 1000000 išlošime yahoo.gif biggrin.gif mokesčius atmetus,vis kažkas liks ir atnaujinimams biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mano fronte nieko naujo,namai darbas,darbas namai
Atsakyti
Iš Kaimuko, kokios arklidės, aš ir pati nesitikėjau, palyginus šiltas, nesupuvės ir važiuot tiek pat, tik kad šeštadieniai prisidėjo, na, bet visumoje tikrai neblogai. Ir tulikas penkios minutės kelio. Tikrai kaip anam buvo, tai nepalyginsi, ten šalta buvo, Ir liaudis kitokia, nieks nesiardo, Pareinu rami.

Parekomenduokite kokį langų valiklį, jau užkniso, turimas valyk nevalius, saulei pašvietus, matosi šmorai.
Atsakyti
labas 4u.gif

Ladut, fb žadėjo, kad ir lelių turėsi hmm.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pas man nieko naujo, pusė dienos žemaičių blynus dirbau, po to skaniai pavalgius dar skaniau numigau, tad dabar naktinėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 12 05, 20:24)
labas 4u.gif

Ladut, fb žadėjo, kad ir lelių turėsi hmm.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pas man nieko naujo, pusė dienos žemaičių blynus dirbau, po to skaniai pavalgius dar skaniau numigau, tad dabar naktinėsiu biggrin.gif

Žadėjo,kai išlošim po melejoną,bus ir lelius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 12 05, 23:02)
Žadėjo,kai išlošim po melejoną,bus ir lelius biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

turėčiau -duočiau
vien tam,kad krikštamote tapčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 05, 20:07)
IK aš tai iš čia taurės perkuosi
http://www.stigla.lt/Prekes/Taures/

Bet gyvai  bigsmile.gif nes man reikia pačiupinėti tokį daiktą  mirksiukas.gif

mastau.gif Negražios. Reikėtų kokių Boghemijos krištolo.

Visa bėda, kad dažniausiai čiupinėjimai kokiame Vilniuje. o ten kol apvažiuosi bečiupinėdama... Nemėgstu Vilniaus spūsčių.
Meri, tulikas ar už 5 metrų, ar už 5 minučių ? Bliam, gerai surietus per 5 minutes gali kelnės pasunkėti. blink.gif
Elementarus pigiausias langų valiklis + toks guminis nubraiktukas su porolonine kempine. Praeini, padusini langus, paskui patrini su porolonu ir greitai greitai šnai šnai su tuo gumuku. Kur kampuose pataisai su vienkartiniu rankšluosčiu.
Net nuotaika subiuro. Kaupiuosi vitrinos per du aukštus valymui. Tas reikalas vyksta tik kartą per metus, nes reikia atsinešti išleidžiamas kopėčias, jas kažkaip ant laiptų sustatyti, prašyti, kad kas laikytų. Tada jau drebančiom kojomis lipti į aukštybes. Iš lauko pusės dar šiaip taip, bet iš vidaus... doh.gif doh.gif
Geriausia pernai . Nuvaliau, nuploviau iš kiemo pusės. Kitą rytą aukštai aukštai skystai geltonai apvaryta. Paukštelis pakakojo...Pagal dryžio dydį - panašu, kad buvo atskridęs pterodaktilis. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 12 05, 23:47)
mastau.gif Negražios. Reikėtų kokių Boghemijos krištolo.

http://www.cekiskiin...x.php/tvs/about
https://www.bohemia....suvenyrai-vazos

pas mus ant stogų tupi žuvėdros... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 05 gruodžio 2017 - 21:56
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Įtiksiu su pusryčiais? mirksiukas.gif
Įdomu rasime šįryt vištas?Vakar visą dieną lapė slankiojo aplink kiemą. bigsmile.gif blink.gif Sakyčiau pasiūtųsi,bet jau labai graži uodega. blink.gif Vienais metais kai slankiojo lapė,tai jau labai nušiūrųsi buvo. ax.gif
Dvi dienos negeriu vaistų.Užvakar pasimatavau spaudimą 101-58.Kaip mama sako labai jau antras žemas. blink.gif Vakar jau aukštesnis šiek tiek buvo.Šį rytą normalus,geriu pusryčiams kavą,labai jau nenoriai,oraganizmas visai nebe nori kavos.Negersiu šįryt vėl vaistų.MB sako gal vaistai ištirpdė cholesterolį nuo sienelių ir susitvarkė spaudimas?Būtų stebuklas.Nenuvažiuoju iki poliklinikos pasitikrinti tyrimo,jau mėnuo kaip pasidariųsi. ax.gif
Atsakyti
Ingrida o kuom tirpdei ta cholesterolį? Aš gal prieš 4 m matavaus tai irgi virš normos buvo, bet dabar nesidarau jokių tyrimu ir ramu bigsmile.gif

IK kaip rusai sako dlia vkusa druzjei niet tongue.gif, man indai be jokiu raižymu ir vikrantasu tik tinka mirksiukas.gif

Jurgineli maciau fb pasidalinus tokiais gražiais kaip lėlėm-nykštukais siutais, gal bandei pati? Grqaži butu po egle dekoracija o dar savo ranku darbo wub.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Lyžuka, nesiuvus, bet planuos yra šie Tildos nykštukai. Man jie labai mieli. Pas vieną suomę bloge jau seniai buvau mačius tokį didelį, kaip 2-3 m vaikas-labai smagiai atrodo, tarsi tikrai iš pasakos pabėgęs būt wub.gif wub.gif
bandyk siūt, po to ir aš prisijungsiu biggrin.gif dabar mėgaujuos savo siuvinėjimu wub.gif

pietums priviriau rugštynių šaldytų sriubos, paflockės padariau, vyrų pilvai bus patenkinti tongue.gif
Atsakyti
Lyžuka su vaistais tirpdau TRIVERAM,čia ir nuo spaudimo ir nuo cholesterolio.Dar kefyro,kai nepamirštu pasidarau su cinamonu. mirksiukas.gif
Jurginėli pasirodyk darbelį. 4u.gif Įmeskite tų nykštukų.
Aš dar nepradėjau siūvinėjimo,nesugalvoju ką nuvežti į UK,tai mezgu kalėdinius megztinius su briedžiais. mirksiukas.gif Dar tikiu viską spėti. ax.gif
Atsakyti