Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas
IK, labai grazaus grozio isigeidei biggrin.gif Panasi indauja pas mano krikstoteva stovi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 12 08, 21:40)
ieškau elegantiško senovinio bufeto. Tai spalva netinka, tai raižiniai juokingi. Arba kaina nejuokinga. Va tokio ar labai panašaus reikia. Gal metėte kur pamestą ?

jei rastum kas parvežtų,tai čia būna įdomesnių įkelta https://www.ebay-kle...art_s:schraenke ,būna ir dovanojamų,tik parsivežimas kainuotų,bet jei kas važiuotų?
Atsakyti
Pagal kainas tai pas mus pigiau. O dar atvežimas. Dabar svarstau gal iš amerikietiškų baldų nusipirkti . Tik gaila, kad ten visi tamsūs, o pas mane virtuvė- sendintas ąžuolas.

Turėjau priverstines skerstuves, kalakutas koją nusilaužė. Visai sutemus kieme apdorojau prie dirbtinės šviesos. O ir svorio buvo. wub.gif Verda kaulai, bus ryt sriubos daug daug ir dar užšaldysiu dalį.
Atsakyti
Aš jau irgi norėčiau ateinančią savaitę baigti su kalakutais. Trys pardavimui dar ir keturi sau.
Kadangi ketvirtadienį karvė subyrėjo, tai šiandien ponia buvo Pakruojo dvare. Šiaip tai nemažai žmonių buvo.
Atsakyti
https://www.youtube....Q...7JYGdQ&t=53
Kažkaip dušią sujaudino,net ašarą išspaudžiau ir aš ir mb mačiau. ax.gif Neklausiau aš to dešimtuko dainų,bet šiandien užkabino. ax.gif IK,juk ten pas jus palaidoti partizanai,pravažiuoju po kelis kartus pro šalį,taip kažkaip užkabino,dabar,kai važiuosiu eglišakių,pažadu uždegti žvakutę.Juk ir apkasus radau,grybaudama.Tuo labiau giminė nukentėjo nuo to laikotarpio,reiktų ir vaikus atvežti,parodyti. :ax
Paveikė dainos/?? ax.gif
Nekreipkite dėmesio,darže stirnos pasidarbavo,aviečių lapus nuvalgė,kaliaropių irgi lapus,ridikėlius pabaigė rauti. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas
jautru, Ingridut wub.gif
Atsakyti
Ir man ši daina tiesiog super. wub.gif
Pasižiūriu pribėgdama ir filmą. Tuo labiau, kad MB pusė giminės partizanuose buvo, mano tėvas vis kaimynus ištremtus apgailėdavo, apsiverkdavo, jų tremties vargus pasakodamas. Būtų ir mano seneliai toli išvažiavę, bet senelis per daug mėgo kortas. Sūnūs dalimis įkeistą žemę išsipirko, tai vietoje vieno didelio ųkio liko ar ne keturi.
Ingrida, ten paminklas tik mūšio vietoje. Paskui jie palaidoti kitur.

Pagastroliavome po miestą, berną apipirkau. Sau labai nieko pirštines paėmiau, su kailiuku viduje. Ir megztinį šiltą. Dar reikia paltuko ar kailinukų naujų, bet nieko gero neužmatau. O tai atrodau kaip bomžė, audinė jau nusitrynė, tik sniegą kasti tetinkama, o dirbtinis avikailis padaro iš manęs Mikę Pūkuotuką. Atrodo, tik balionėlio tereikia ir pakilčiau. tongue.gif
Atsakyti
mano tevas su dviem nelaimeliais pabego is paskirstymo punkto, pries vezima i fronta. Viena, lipanti per tvora, nusove, o tevas su ukmergiskiu naktim link namu ejo. Tris metus po preslu tevai slepe. Ateidavo stribai, o senelis bijojo, kad lieps siena isverst. Patys stribai su sakem pabedziodavo ir iseidavo iki kito karto. Viena tevo broli septyniolikos nusove, prie namu, kitas, vezamas i fronta, soko is traukinio....

Mamos mama isveze i Tiumene su keturiais vaikais, tetai tik metukai buvo. Po mociutes mirties, visus nepilnamecius isveze Lietuvon.
Atsakyti
Laba, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 10 gruodžio 2017 - 16:23
Laba,
anuke pries isvaziuojant susirgo,tasemes po gydytojus,o isvaziavus,perdave virusa mudviem su MB,tai niekaip neisikapanoju.Siandien tik gulineju,nieko nepajegiu daryt.
Ka tik prauze baisi audra,vejas buvo iki 126km/val(80ml),kazin ar mano siltnamio sode nenunese.Nors vejas buvo gusinis ir daugiau is to kampo,kur uz sodo yra gudobeliu giraite.Oras baisus.lyja,nesinori su virusu vaziuot i soda,paziuret.MB ramina,kad viskas gerai.
Mezgu anukei kepuryte su kates ausytem is Stranamam,bet uzkliuvau uz ausyciu,pagal mano uzdeta akiu skaiciu bus mazos ausytes ir nebus grazaus balanso su kepuryte,nervas sueme,ardyt nenoriu,nezinau ka daryt.
Atsakyti