Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingridėl, nykštukųpaveiksliukais dalinaus fb, pasidairyk mirksiukas.gif

siuvinį pafotkinsiu ryt biggrin.gif

Ingridėl, o tuos megztinius su elniais taviškiai ir šiaip nešios ar čia tik šventei skirtas daiktas?
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 12 06, 17:28)
Lyžuka su vaistais tirpdau TRIVERAM,čia ir nuo spaudimo ir nuo cholesterolio.Dar kefyro,kai nepamirštu pasidarau su cinamonu. mirksiukas.gif
Jurginėli pasirodyk darbelį. 4u.gif  Įmeskite tų nykštukų.
Aš dar nepradėjau siūvinėjimo,nesugalvoju ką nuvežti į UK,tai mezgu kalėdinius megztinius su briedžiais. mirksiukas.gif Dar tikiu viską spėti. ax.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5A8D4A92

https://m.facebook.c...452228544807372
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 gruodžio 2017 - 18:27
O briedžių fainumas. wub.gif Kiekvienas su charakteriu. huh.gif
Atsakyti
Iš Kaimuko, penkios minutės - idealu biggrin.gif
Pavargau kaip šuva, tokie smulkūs pirkimai, bet už tai kalendorių pavariau ax.gif Gryžau, kotletų su bulvėm vakarienei ir ryt darban, tuoj baigs skalbyklė suktis, galėtų pati ir išsikabinti skalbinius, miego noriu kaip katė biggrin.gif Visos vitrinos šuniais nukabinėtos, ryt naujų priveš.
Jau kaip užpypino tos kačių šerėjos, ale naglos, mėto atliekas vos ne prie pamato, Nors ką patiestų, kaip joms ėsti žemėje išvoliotus, tai nuo paviršiaus nuėda, visa kita man smirdėti lieka. Ir kaip čia atrodo ir ar vieta kačių šeryklai, nesveikos bobos. Gatvė suremontuota, o čia atliekos vos ne po kojomis pirkėjams. Bliamb, dar kas įlips biggrin.gif
O ėsti tik vienas ateina, lb gražus wub.gif
Papildyta:
Iš Kaimuko, samdyk langus išvalyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 12 06, 20:48)

Papildyta:
Iš Kaimuko, samdyk langus išvalyti  biggrin.gif

Gera mintis. Gal turi Karlsono telefoną ? tongue.gif
Miegas marina, eisiu ant šono.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O ne siūvimas,aukštasis pilotažas.Gražu. wub.gif
Jurginėli,ką norės tą galės daryti,man svarbu padovanoti,jau galva neneša ką padovanoti. ax.gif Vakar su sūnumi per skype kalbėjau,kad puodų parūpintu,norėsiu šeimininkauti,mačiau graži virtuvė.Sakė aš ilsėsiuosi,jie gamins.Ką reiks veikti????Vešiuosi siūlų. mirksiukas.gif Marti atostogauja Kanaruose(fotografojos sovykloje),jau kad deda nuotraukas ,pavydas ima dėl oro. bigsmile.gif
Gersiu šiandien vaistus,kaip š vakar jaučiausi,spaudimas ne daug padidėjęs buvo,bet ryte nemtavau,galva plyšo,pykino po kavos.Teks jaučiu pamiršti kavą,bet ir nenoriu. ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

pargrįžo baltai šlapia žiema biggrin.gif

rašo, kad šiand šv. Ambraziejaus, bičių globėjo diena-tad turinčius bitelių sveikinu 4u.gif 4u.gif

Ingridėl, siūlų gali ten vietoj apsirūpit, visokių gražybinių ir gal dar nuolaidų šventinių bus. O kaip su virbalų vežimusi lėktuvu-pasidomėk, nes mezgėjos kažkaip labai susirūpinę buvo, kad nereiktų ištraukt iš lagaminų, bet kuom baigės, nebepamenu....
Papildyta:
galva mano šiand labai kvaila ir visur sukiojas aplinkui.......
Atsakyti
Jurginėli vežiausi ir į Londoną ir į Maltą virbalus,mezgiau,kol laukiau lėktuvo,mezgiau ir lėktuve.Niekas nei pusė žodžio.Aš dabar visur su virbalais su valu,vietos neužima rankinėje telpa. mirksiukas.gif
https://verslas.lryt...ieciai-3772313/
Mūsų namas na tikrai įžimybė.MB paskaitė,sako parduodame butą,jei jau toks brangus. mirksiukas.gif Įtrauukatas į lankytinas vietas.
Atsakyti
tuomet puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 12 07, 08:05)
Jurginėli vežiausi ir į Londoną ir į Maltą virbalus,mezgiau,kol laukiau lėktuvo,mezgiau ir lėktuve.Niekas nei pusė žodžio.Aš dabar visur su virbalais su valu,vietos neužima rankinėje telpa. mirksiukas.gif
https://verslas.lryt...ieciai-3772313/
Mūsų namas na tikrai įžimybė.MB paskaitė,sako parduodame butą,jei jau toks brangus. mirksiukas.gif Įtrauukatas į lankytinas vietas.

Ingrida, o kuris punktas jums tinka? smile.gif

Sveikos 4u.gif

tai ir ant valo virbalais laisvai galima kaimyną padurt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 07, 09:21)
Ingrida, o kuris punktas jums tinka? smile.gif

Sveikos  4u.gif

tai ir ant valo virbalais laisvai galima kaimyną padurt biggrin.gif

pats paskutinis punktas. ax.gif
Bet praleidžia kažkaip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 07, 09:21)