Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

žadėtoji krapštalionė biggrin.gif
Atsakyti
Gražu Jurginėli, bet ir kantrybė tavo mirksiukas.gif

nusipirkau riešines, nus kaip patogu su jomis ir pliusdar gražū, patenkinta ne tas žodis, nei megzti nei galvos sukti dėl raštų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 gruodžio 2017 - 16:08
Jurginėli, labai gražu wub.gif O tas siuvinukas turi paskirtį? Labai derėtų dovanėlėms sudėti maišelis. wub.gif
Nesuprantu riešinių patogumo. Kaip tik nepatogu, nei pirštinės, nei rankogaliai. Man turi būti rankovės staigiai atraitojamos, o pirštinės žiemą su kailiuku viduje. Ir ne kitaip.
Pridrėbė sniego blink.gif Ryte pati vos nuo kelio nenulėkaiu. Nereali pliurza, tik vėžės išpjautos iki asfalto.
Atsakyti
Labas rytas.
Jurginėli,labai gražu,kantrybės kiek reikia.
Čia gal burbule viskas bus? wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

pagal planą tai turėtų susidėt į pinkepą, tačiau kažkodėl man atrodo, kad bus užvalkaliukas pagalvėlėi biggrin.gif biggrin.gif

rytas tamsus.....

ar jau prikepėt meduolių?
Atsakyti
jurgineli, grazu, bet as tokiems darbams nesutverta ax.gif
meduoliu nekepiau ir nekepsiu.
Sniego neliko. Lekiau cieston katinams mesos pirkt su treninginem kelnem biggrin.gif Netoli man, net gatves pereit nereikia, kitu atveju nebuc zmoniu gasdinus biggrin.gif
Labas rytas
Atsakyti
Ingrida, nėra ko taip pergyventi. Pusė jaunimo su treninginėmis kelnėmis slankioja ir laiko save kietiakais. smile.gif
Man dar baisiau būna. Dažnai įlekiu į vietinį "supermarketą" ne tik su treninginėmis kelnėmis, bet ir su guminiais iki kelių, ne per švariausiais, susivėlusi kaip ragana ir darbine striuke. Teisinu save, kad už tai pinigus jiems palieku. biggrin.gif
Atsakyti
o kur tu matei Ingrida su treninginem kelnem lekiancia? blink.gif
Jauc atsikelei, bet dar neprabudai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

kepem sausainiuku imbierinių, jau kaip kvepia visi namai mirksiukas.gif

patyriau moralinę pergalę, jau kaip saldu ant dūšios bis.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lyžuka, kų nugalėjai?

čia mieste su treninginėm nelekiu, į džinsus įsišoku, o vat kai kaime-tai ir su treningais, ir su kaliošais, o jei tiesiai iš miško-ciela baisa pabaisa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir nieko, nieks aparpuolio negavo ir tuščios parduotuvės nepaliko išsilakstę biggrin.gif

man baisu kai Vilniuj eina toks bais krūtas jaunimėlis su treninginėm, nu dar treningai nieko, bet kai jau kelienei išsitampę-nu pi......iec.......
Atsakyti
Niu ne ,aš tai nebijau su darbiniais rūbais ir vainikus nuvežti į parduotuvę ir šiaip kur nors užbėgti. ax.gif A.d, vaikams niekada gyvenime nebuvo mada-treningai. bigsmile.gif Nors mūsų miesto-uniforma. mirksiukas.gif
Rytoj kūčiukus kepsiu vaikams įdėsiu,mažasis grįžta.o meduoliukus sekmadienį jau bandysiu.Nes rytoj ir spurgytės ir sveikuolių sausainiai ir pyragėliai obuolių planuose.Einu dabar obuolių pyrago kepti. ax.gif
Lyžuka,užsiminei bet ne iki galo. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Lyžuka, įtariu, kad atkeršijai. biggrin.gif Saldžiau nebūna...
Kažkokį virusą pasigavau. Čiaudau taip, kad veržiasi per visus galus blink.gif Merginai gerklę įsisopėjo, užkimo. Bernas savo jau atkosėjo, perėjo ant žiaunų skausmo. Kad nebūtų koks pūlinys, pirmadienį daktarams rodysiu. Mb tai tik šalčio priepuolį apturėjo.
Na, mano darbai laukuose turi aiškią pabaigą. Nepilna diena darbo ir galiu švęsti. Rytoj varau į mašinų turgų, ieškau elegantiško senovinio bufeto. Tai spalva netinka, tai raižiniai juokingi. Arba kaina nejuokinga. Va tokio ar labai panašaus reikia. Gal metėte kur pamestą ?

Atsakyti