Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Mačiau fb buvo ideta skundas, kad tašes išvartytos ir kažokiu sulaužytų pyragų nuotrauka, tipo veža neatsargiai siuntas smile.gif, tai gal ten irgi toks tikrinimo atvejis

Sveikos mirksiukas.gif

Sapniuk, dar pamiegok iki aštuonių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 gruodžio 2017 - 08:00
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 20, 07:00)
Mačiau fb buvo ideta skundas, kad  tašes išvartytos ir kažokiu sulaužytų pyragų nuotrauka, tipo veža neatsargiai siuntas smile.gif, tai gal ten irgi toks tikrinimo atvejis

Sveikos  mirksiukas.gif

Sapniuk, dar pamiegok iki aštuonių  bigsmile.gif

Labos,

dabar kazkaip labiau tikr,ne lietuvaiciai prisidirba,ezdmitai,o negalima,ypac cigaretes,tai labiau krato juos.Nu gal praslysi,tikekimes,kad viskas bus gerai.
As siandien irgi 7 keliaus,neyprasta,man pensininkei,megstu padrybsot iki 8:30,nes vakare ilgai skaitau,velai guluosi,o si ryta atejo elektrikas 8:00 keisti orkaites,senoji sugedo.apacia nesyla,Jauciuosi tokia netikus,drebanti visa,isejus is rezimo.Ir dar jpklmn,nauja orkaite kiek su per dideliu atsikisusiu uzpakaliu ir kliuva uz duju vamzdzio,neisistato pilnai i lizda.Tai ryt ryte vel reiks keltis anksti,nes 8:00 ateina to vamzdzio tvarkyt,salint,sake jo negali but issikisusio,pavojinga.Duiok Die,kad sutvarkytu,o tai liksiu be orkaites ant Kaledu. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Čia kad kalbų jums neptitruktų prie šventinio stalo tongue.gif

Temos namiškiams, ką aptarti prie šv. Kalėdų stalo (rekomendacijos):

- Politika: Seime debilai, Seime ne debilai, valdžia bloga, valdžia gera, tikėtis iš valdžios, nesitikėti, ko pats balsavai, ko pats nebalsavai, Landsbergis kaltas, Landsbergis nekaltas, visi jie vienodi, ne, ne visi tokie, visi vagys, ne visi vagys.
- Vaikai: kas ką studijuoja, kas ko nestudijuoja, pabaigęs, nepabaigęs, Vilniuj, ne Vilniuj, ištekėjus, neištekėjus, susitvarkė gyvenimą, nesusitvarkė, Londone labai patinka, nepatinka tam Londone, nori grįžt, nenori, dirba su kompiuteriais, nedirba su kompiuteriais, uždirba gerai, uždirba negerai.
- Lukiškės: už Vytį, prieš Vytį, kam išvis statyt, kam nestatyt, kas yra simbolis, kas nėra simbolis, kas yra paminklas, kas nėra, menas, ne menas, ar tu patriotas, ar tu ne patriotas.
- Vanda: ar Vanda jau važiuoja, ar dar Vanda nevažiuoja, kur ta Vanda yra, gal kamščiai, ar visgi nėra kamščių, turėtų jau atvažiuot, ar užstrigo kažkur, palaukim dar, nepalaukiam dar, sėskim jau, ar dar nesėskim be Vandos, prieš penkias minutes kalbėjom sakė jau važiuoja, tai gal dar kart reik paskambint Vandai, ar gal nereik skambint, nes ką tik skambinta buvo, jau garuoja maistas, Vandos dar nėra, tai kur ta Vanda yra, ai skamba skambutis į duris, jau atėjo Vanda, tu išalkus, ar tu neišalkus.
- Maistas: ar ragavai visus dvyliką, ar dar neišragavai visų dvylikos, o va šito ragavai, ar va šito dar neragavai, ar silkė skani, ar neskani, ar išduosi receptą, ar neišduosi recepto, ar čia pačių grybai, ar grybai ne pačių, ar dar kam ko trūksta, ar niekam nieko netrūksta, ar dar įdėt mišrainės, ar neįdėt, ar jau ačiū sotus, ar dar ne ačiū, dar ne sotus, ar kartosi, ar nekartosi, ar paduoti druskos, ar nepaduoti, šita gi imsi dar majonezo, ar neimsi, nes jau majonezo užtenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 gruodžio 2017 - 14:02
Lyžuka, čia geras. biggrin.gif 4u.gif
Ar ne Užkalnio kažką panašaus skaičiau.
Ingrida, man tai nesuprantama, kam reikia to maisto į UK. Badas ar kaip ? Taigi ten yra lietuviškų parduotuvių, vietoje silkės nusiperki, užpilą sumeistrauji, vietoje kokį pyragą išsikepate visa šeima pabendraudami.
Ko jau neturiu, tai mados vežtis į svečius savo maistą. Nuvežu kokių sausainių ar pyrago gabaliuką ir užtenka. Jeigu jau mane į svečius kviečiasi, tai tikiuosi, kad valgyti ką nors turės. ax.gif Mano vaikai tai dar labiau nagli. Kai važiuojame pas gimines, turiu prieš kokius 100 km skambinti, kad jau pasiruoštų jų mėgstamus karštus sumuštinius. pas draugus važiuojant užsisako krevečių sriubos. smile.gif
O pas mane giminė važiuodama jau prieš 100 km klausia, ar kalakutas jau kepa.

Neturiu kada ruoštis Kalėdoms, dirbu per dienas, padedu prie užsakymų. Kaip stoju aštuntą ryte prie vyniojimo, tai iki penkių. Na, jei reikia į miestą, tai strimgalviais.
Dovanėlės dar nenupirktos, nesupakuotos. Bet tai kelių minučių darbas. Nuo manęs visiems kosmetika parfumerija +piastrai. tongue.gif
Atsakyti
labas biggrin.gif

a tai kur ta Vanda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mieste kamščiai, jau ryte sunku pravažiuot ir parduotuvėse eilės dižiausios-negi nieks nebedirba? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 12 20, 18:53)
labas biggrin.gif

a tai kur ta Vanda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mieste kamščiai, jau ryte sunku pravažiuot ir parduotuvėse eilės dižiausios-negi nieks nebedirba? blink.gif  blink.gif

VANDA cia man vinis viso to biggrin.gif
Atsakyti
Ik,čia mano tik kepiniai iškeliavo ir duonos du kepalai kepti.Močiutė čia dešros du šliosus sudėjo ir sūrių Liliputo.Tai gi saldumynų vien kiek,o dar dovanos..............Maistu tai jau martelė rūpinasi sekmadienį susikambinome sąrašiuką susakiau,sakė jau vakar užsakyta.Jei jau kalakutus pradėčiau vežti,tai jau ne tašių reiktų.............. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 12 20, 18:53)
labas biggrin.gif

a tai kur ta Vanda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mieste kamščiai, jau ryte sunku pravažiuot ir parduotuvėse eilės dižiausios-negi nieks nebedirba? blink.gif  blink.gif

Krizė, mergaite, krizė gi. Atlyginimai maži, darbdaviai gyvatės. tai negi dirbsi , pasirodei valandai ir gana.
Pas mane prikolas ne Vanda, o padla Janė. Jei kuri į darbą vėluoja, tai kur gi ta padla Janė... tongue.gif Čia iš kažkokio lietuviško serialo.
Nuspalvinau dar tris namukus, ryt glajus išdžius, surinksiu.
Atsakyti
Maniau, kad jūs čia apie orchidėjas Vanda, o jūs apie Janes Padlas biggrin.gif
Šiaip tai noriu pasidovanoti orchę sau, bet nei viena "nelimpa", turbūt teks apsiriboti tiulpanais, turguje eksliuzyvai po du eurus. Turgaus bobutės sako, jų nereikia iškasinėti? Maksėje su nuolaida tikrai kainavo daug daugiau. Bliamb, kaip trūksta maksės prie darbo, vietinėse aplink nemoku apsipirkinėti. Ten buvo aišku.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

reik dar nupirkt juostelių ir susipakuot galutinai dovanas, ryt viena dalis iškeliaus į Lietuvos vidurį biggrin.gif
dar noriu į darbą seną susilakstyt ir nors trumpai pasipliurp, o jau po to ramia sąžine po namus kuisiuos biggrin.gif

po Kalėdų atvež pusė kiaulioko-uždavinys: sumažint šaldiklio turinį biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi pritariu čia anksčiau pasisakiusioms , kad Ingrida be reikalo taip sau apsunkina gyvenimą, nu lyg karas ar badas kad jau beto pyragas nebus Kalėdų, kam save taip smaugti:P

Sveikos 4u.gif
Atsakyti