Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Luety @ 2017 12 21, 21:05)
Saunus darbeliai,jurgineli.
Sianakt ilgiausia naktis ir trumpiausia diena.Bet po kaledu ims ilget dienos,trumpet naktys.Jeeee!Smagiau bus jau kasdien. 4u.gif
Ingridel,zinau wood green,esu ten buvus,turejus reikalu kazkada,labai seniai.Jis gal valanda kelio nuo Stanstedo aerouosto ir tai ne pilnai.Greit atvaziuosit.As esu gyvenus Wansted rajone,bet tai buvo 2006.Po to persikelem i Eastburn'o miesta ir negaliu atsidziaugt.Londone gyvenimas bega labai greitai,reikia daug sveikatos vazinet metro i darba,atgal.Visi skuba,isuka tave i savo sukri tas begimas,imi skubet kartu ir atrodo,kad amzinam veiksme esi,o kai atsikelem i siuta miesta,viskas lyg sustojo.Visur pestute,mazai autobusu vaziuoji,darbas b uvo salia namu,jura vos 3min.kelio pesciom,net neidomu eit,pripranti,nebevertini ka turi.Dukra atvaziuoja,tai sako,kad mes rojuj gyvenam,tiek daug graziu kampeliu musu mieste,o mes jau nebematom to grozio,akys priprato.Buvo baisu,kad darbu negausim cia,bet susiradom,isitvirtinom,ir i pensijas isejom.Dziaugiuos,kad laiku pabegom is Londono,atradom ramybe.Londonas tik jauniems.ambicingiems.Sunus nemegsta Londono,jis pirmiau atsikele i sita miesta,mudu is paskos.

Laba,
Taip gražiai parašei, ėjau pažiūret kur gyveni. Miestas pietuose? Kurortas?

Jau gydausi lovoje. Buvau pas gydytoją, sakė, kad gyvensiu. Tai dabar ramu nail.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

dėkui už gražius žodžius 4u.gif

už lango balta wub.gif , tačiau ar ilgam

Pariuk, gydykis ir sveik 4u.gif

Frau, bet kokia pagalbininkė jau didelė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 12 21, 18:12)
Lyžuka,o tai tu pajautei spaudimą?Man 150 tai irgi norma,retai kada pajaučiu,nueinu pas gydytoja,o rodo virš 150 beveik visada. ax.gif

aha pajutau, tokia kaip bučiau kaip sakoma kosmose, besvorėj būsenoj, einu lyg pakylėta bigsmile.gif , savo kūno nejaučiu, dar priedo galva kaip aptirpus, keista būsena mirksiukas.gif , yra taip jau buvę užtat greit ir diagnozavau kas tas yr smile.gif, plius kartu pykinimas eina, galvojau greitąja kviesti bet kažin ar verta ?

sakia paveldima? tada man iš tevo linijos bus nes ir jo mama ir jis pats bei senuo nuo insultomirė verysad.gif, plius dabar viena mano puseserė manekeniškos figuros irgi vargsta su spaudimu unsure.gif

Jurgineliu super, labai mieli darbeliai wub.gif

Para 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 gruodžio 2017 - 11:10
QUOTE(IngridaB @ 2017 12 22, 06:50)
[img]http://ghk.h-cdn.co/assets/17/03/480x720/gallery-1484158217-ghk020117ykweeknight06-1
Labas rytas.
Luety ,mes į Lutoną leidžiamės. ax.gif Sūnui niekur į darbą važinėti nereikia,darbas namie,programuoja.Marti irgi sėdi namie,planuose jei įrengti foto studiją namie,tai jie net į parduotuves neina,į namus užsako.Per pietus tik išeina,kad prasiblaškyti į kavinę kavos. mirksiukas.gif Į LONdoną atsikėlė tik rudeniop.4 metus pragyveno Kembridže,va ten man patiko labai mielas miestas. ax.gif
Meri kalbėjai apie praktinius rankdarbius žurnalą?Nusipirkau. mirksiukas.gif
Frau su buteliu iš bėdos galėjote kočioti tešlą,jei ką. mirksiukas.gif

Labutes,
oi,Lutonas siaures vakaruos,teks ilgai vaziuot aplinkkeliu iki siaures rytu,nu bet ka,veza,tai tik dairaisi.
Kembridzas labai grazus,senovinis miestas,man irgi patiko.
Jei as tureciau darba namuose,gyvenciau kaime,bet cia as pensininke,o jie jauni.Kada isskrendant?

QUOTE(Para @ 2017 12 22, 08:37)
Laba,
Taip gražiai parašei, ėjau pažiūret kur gyveni. Miestas pietuose? Kurortas?

Jau gydausi lovoje. Buvau pas gydytoją, sakė, kad gyvensiu. Tai dabar ramu  nail.gif   bigsmile.gif

Pariukai,nieko cia grazaus neparasiau,o klaidu melejonas doh.gif nu bet klaviatura MB mano pasieme,o atidave savo.Nekenciu ,kai reikia giliai spaust klavisus,mano buvo tokia,kad net liest nereikia,labai zemuciai klavisai,vos prisilieti ir jau paspausta.
Cia galima paziuret nuotrauku is musu miesto http://www.pictureso...ictures/1124377
Siaip nemazas,toks,kaip Klaipeda,turistinis,pagrinde vasara labai jauciaisi ,kad padaugeja zmoniu,nors ziema irgi buna daug turistu,ypac ant Kaledu,visi viesbuciai uzia nuo zmoniu.Viesbuciu kontingentas 90% senukai pensininkai.Kaip nebutu keista.Vasara apie 70% pensininku.
Atvaziuokit i svecius vasara.
Sveikatos,Para,kas cia dabar uzpuole pries kaledas?
Padarem pakutini apsipirkima,tikriausiai viska numaciau?O ka ne,tai ir apsieisiu.Silkes uzmarinuotos,burokai isvirti,visa kita po truputi ryt,poryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 gruodžio 2017 - 17:34
Luety,rytoj nuo pietų pajudame link Vilniaus,pernakvojame pas sūnų ir šeštą ryto pakeliame sekmadienį sparnus. bigsmile.gif
Tavo nuotrauka,man panašu į Sankt Peterburgą. ax.gif
Atsakyti
Dirbau nuo pietų prie pakavimo, darbininkės kosėja čiaudi per visus galus, nėra kuo pakeisti. Tai pati už tris. Atsipučiu ir einu mėsos malti, namukus klijuoti.
Nesuprantu, gi jokio didelio darbo toms kūčioms pasiruošti. Aš per kelias valandas reikalus sutvarkau.
Staigiai mielinę tešlą užminkau, tuo lauku išverdu baravykus, verdu pupas, perlines kruopas. Kol tešla kyla, paruošiu silkės užpilą, iškepu žuvį. Užplikau aguonas. Tada staigiai dvi skardas kūčiukų. Išlikusios tešlos darau pyragėlius su grybais, aguonomis ir džiovintais obuoliais. Kol juos kepu aliejuje, užverda kompotas, kisielius. Man jie skanu, kol šilti. Viskas, vaikai padengia stalą, įpuolu į dušą ir galime valgyti. Be to, jeigu anksčiau į namus žengiu, dar spėju iškepti aguoninį tortą ir Juodąjį mišką Kalėdoms. Dar kalakutą rytdienai užmerkiu į marinatą ir į garažą. O dabar jau merga didelė, pusę darbų jinai padaro.

Ai, šiandien eglę pirko. Taip ant greitųjų, nieko gero. Trūks ūgio, šiemet tik dvimetrinė. Paprastai per du aukštus būna. blink.gif

Meri, nesuprantu tautos, kuri perka Žmones ir panašų šlamštą blink.gif Taigi ten jokio naudingo skaitymo, tik su kuo šiuo metu kokia Skarbonkė kr...si, kaip kokia ponia apsirengė ir kas su kuo skiriasi bet ntąjį kartą tuokiasi. Man visiškai neaktuali informacija. biggrin.gif Pati niekada tokių dalykų neperku, kartais pas draugę peržvelgiu.
Užtat sau prenumeruoju specialybės žurnalą ir laikraštį, užtenka. Jei noriu sukramtyto maisto, perskaitau visokius delfius ir panašų šlamštą. Jei pageidauju sužinoti, kas pasaulyje dedasi, įsijungiu CNN ar BBC. Jei reikia geros pramogos, yra ar ne HC vokiškas kanalas, dar keli prancūziški su superine muzika savaitgaliais.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 12 22, 17:39)
Dirbau nuo pietų prie pakavimo, darbininkės kosėja čiaudi per visus galus, nėra kuo pakeisti. Tai pati už tris. Atsipučiu ir einu mėsos malti, namukus klijuoti.
Nesuprantu, gi jokio didelio darbo toms kūčioms pasiruošti. Aš per kelias valandas reikalus sutvarkau.
Staigiai mielinę tešlą užminkau, tuo lauku išverdu baravykus, verdu pupas, perlines kruopas. Kol tešla kyla, paruošiu silkės užpilą, iškepu žuvį. Užplikau aguonas. Tada staigiai dvi skardas kūčiukų. Išlikusios tešlos darau pyragėlius su grybais, aguonomis ir džiovintais obuoliais. Kol juos kepu aliejuje, užverda kompotas, kisielius. Man jie skanu, kol šilti. Viskas, vaikai padengia stalą, įpuolu į dušą ir galime valgyti. Be to, jeigu anksčiau į namus žengiu, dar spėju iškepti aguoninį tortą ir Juodąjį mišką Kalėdoms.  Dar kalakutą rytdienai užmerkiu į marinatą ir į garažą. O dabar jau merga didelė, pusę darbų jinai padaro.

Ai, šiandien eglę pirko. Taip ant greitųjų, nieko gero. Trūks ūgio, šiemet tik dvimetrinė. Paprastai per du aukštus būna. blink.gif

Meri, nesuprantu tautos, kuri perka Žmones ir panašų šlamštą  blink.gif Taigi ten jokio naudingo skaitymo, tik su kuo šiuo metu kokia Skarbonkė kr...si, kaip kokia ponia apsirengė ir kas su kuo skiriasi bet ntąjį kartą tuokiasi. Man visiškai neaktuali informacija. biggrin.gif Pati niekada tokių dalykų neperku, kartais pas draugę peržvelgiu.
Užtat sau prenumeruoju specialybės žurnalą ir laikraštį, užtenka. Jei noriu sukramtyto maisto, perskaitau visokius delfius ir panašų šlamštą. Jei pageidauju sužinoti, kas pasaulyje dedasi, įsijungiu CNN ar BBC. Jei reikia geros pramogos, yra ar ne HC vokiškas kanalas, dar keli prancūziški su superine muzika savaitgaliais.

Del pirmos dalies posto,tai tik pavydet galiu del tokios puikios darbu organizacijos,o del antros ,pritariu 200%.
Atsakyti
Oi, perka liaudis "Žmones" ir ne tik smile.gif Jei atvirai, tai nesu jo ir skaičius, gal kartą, kai Katažyna buvo ant viršelio su vaikais wub.gif Tai apie ją. Šventinis numeris apie televizijos žvaigždes turėtų būti įdomus. Gal ryt atveš biggrin.gif
Ingrida, vis pamirštu nufotkint, gal ir tas. Ne tai man dabar galvoje.
Liaudis užplūdo, kad kilstelėjo apyvartą, o kas darosi turguje, silkės eina, kad nespėja kibirus nešt.
Šiandien tiramsu galiuką paskanavimui pasiėmiau, O tai gerai nervams nugesinti bigsmile.gif Jau toks šviežias.
Atsakyti
Kaimietuke, nesigauna man greit dirbt..... kol supjaustau besimėgaudama procesu, kol pakepinu, tai ir valanda gali praeit ax.gif ax.gif tačiau niekad nedarau maisto prieš kelias dienas. Dažoves išsivirsiu sekmadienio rytą, o visa kita jau link vakaro gaminsiu.
kalėdų rytą pasiruošiu maistą šventiniams pietums, juk keliuos anksti ir pasimėgaudama pasigaminsiu iki kiti norės prie stalo sėst. Žadu stalų nenukraut, tiesiog tiek kiek yra normaliai suvalgoma, nes ir po to dar lieka skubiai suvalgomo maisto. ....

žurnalų neperku, tik laikraštis, o visa kita informacija iš neto, o ir tv pakanka. Tos paskalos per visus galus ausis ir akis pasiekia. O juk jais ir atsikratyt reikia, kiek turim prakuroms sunaudojam, o kur kitus reiktų dėt, chmmmm tualete juk spec. popierių naudojam xa xa xa biggrin.gif

ryju mandarinkas wub.gif
Papildyta:
Meri, o pati tiramisu nedarai?
man labai patinka ir terlionės nėr, šnai šnai ir gatava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 12 22, 09:50)
Frau su buteliu iš bėdos galėjote kočioti tešlą,jei ką. mirksiukas.gif

žinau,bet neįdomu,be to su buteliais liūdniau,neturiu baro,senesnių turinys suvartotas,tara išmesta,nauji po egle
jau iškepiau,pirmas tortas bus nuo-iki mano darytas,jei kuris prasižios,kad kas ne taip,tai bus tragiškai žuvęs biggrin.gif

sūnus ir anūkė kūčiukus užbaiginėja,dukra naują partiją užminkė,jiedu lipdo aš kepu biggrin.gif

vyras silkes nupirko,sakė ruso parduotuvėj sausakimša,įsivaizduoju kas rytoj prekybcentrį darysis,važiuosim priešpiet,gal kaip nors
nieko daug nereikia,bet tris dienas nedirbs niekas,o degalinėse kainos ,,prieinamos,, ,pasižiūri priėjęs ir sotu biggrin.gif

dukra su anūke namuką sulipino,vaikui smagu,bet tik pažiūrėjimui ko gero,įtariu liks neliestas

spaudimą jaučiu tik kai apie 200 traukia,kai buvo dar daugiau jau gerai jautėsi,kad kažkas negerai,bet nei mėto,nei vėto,tiesiog galva sunki,klausė ar neskauda,neskaudėjo,prigirdė vaistų,palaikė gulinčią kabinete kol atsipeikėjau ir išleido,bet vaistus jau kasdien geriu,nors būna pamirštu...,matuojuosi,randu ir ganėtinai žemą,bet tada iš pradžių pajuntu galvos skausmą,silpnumą,o šiaip,tai visą gyvenimą turėjau žemą,bet kai jau kilo,tai sukilo
Atsakyti
Sumaliau mėsukę, po truputį puošiame eglutę. Žaislų lieka, dukra turi idėją, kaip pagaminti žaislinį - saldaininį kalėdinį "tortą" . Baaa, prisiminiau, kad saldaininės eglės dar neturiu blink.gif Reikės rytoj taisyti padėtį.
Verda skarndukai, gaminsiu kažką iš jų Kalėdoms.

Pas mane viskas valgoma sueina. Kalėdoms suplūsta giminė, būna, kad 13-14 galvų vien suaugusių susėda. Kalakuto lieka tik griaučiai. Prireikia dar silkės, žuvies, kokio vyniotinio. Šiemet gaminsiu kepenėlių paštetą su brendžiu. Kepenėles jau užmerkiau, ryt bus pakeptos.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 12 22, 20:58)
ryju mandarinkas wub.gif

o pati tiramisu nedarai?

skanaus 4u.gif

Ir mes turim skanių, šalia kiosko mergaitė prekiauja. Blyn kaip gerai, db kasdien kokį vaisių paryju, visai kaip senais laikais biggrin.gif

Matyt, db toks mūsų laikas atėjo, kad norisi viską su pasimėgavimu daryt, nėra kur skubėti ir aplamai į viską pradedi kitaip žiūrėti.

Išleidau katuką į naktinį reisą rajono ženklint, bet gal žiemą nečirškia. Tai kol užmigsiu, įlindau čia smile.gif

Norėčiau išmokt, bet nedarius tiramsu.
Rimi mano ledams akcija, tik niekaip nesigauna nulėkt, norisi kuo daugiau suprekiaut.

Mudu su matroskinu būsim dviese, nieko nelaukiam. Aš tai ilsėsiuos, retai būna tiek laisvų, o dar ir gera programa per teliką. Norisi ramybės, jokių svečių. Prisibendrauju darbe.
Atsakyti