Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Na, neišmušite iš Ingridos Supermamytės sindromo. biggrin.gif Nors vaikai jau ją praaugę, ji vis dar jiems pyragėlius kepa, šalikėlius mezga.
Ingrida, spausk vaikus greičiau anūkus gaminti, nes žlunga tavo talentai. 4u.gif

Meri, taigi čiupk kokį nematytą fanelopsį , pasidžiaugsi, dag šokinėjimo nėra.

Jurginėli, kokios bėdos. Sukvieti daug rajos giminės ir šaldytuve dykuma.

Nasiekia rankos tvarkymą namų pradėti. Sloga, kosulys, o reikia eiti pekinus vynioti. Užsakymai dideliausi.
Atsakyti
man irgi kiaulė pakišo savijauta preiš kaledas spaudimas > 150 kai mano standartinis 100-110 unsure.gif
Atsakyti
Labas,
kas čia daros, prieššventinės įtampos. Sveikit.
Mane guldo sausio 10 trim dienom. MB operuoja sausio 11. Vaikiui egzai. Spėsim suktis. MB sugipsuos rankas. Įdomiai čia mes būsim....
Atsakyti
mergiukai, Ingridėlei patinka savus taip palepint, juk kokio didumo anie bebūtų-vistiek mamai mažiukai wub.gif
Kaimietuke, žinai, kad šiuolaikiniai vaikai nežino parduotuvės kur vaikus parduoda adreso, internete jis nenurodytas biggrin.gif biggrin.gif

bet kooookios eilės parduotvėj....... nežinau ką savaitgalį reiks daryt, duonos šiandien juk neprisipirksiu šventėms......
turguj prie naujos žuvies parduotuvės(mūsų turgus atrenovuotas, gražus) eilės raitytos perraitytos stovi blink.gif
pas pažystamą pardavėją užsisakiau rytdienai žuvies, tai tik nulėksiu pasijamt biggrin.gif

neapsirkim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
oje, Ate unsure.gif gal turėsi kas padės? vnž. laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ate, o kaip ūkis? Kaip paukščiai, kas prižiūrės? Laikykites, na tikrai, jau kaip supuole viskas vienu kartu verysad.gif

aš tai bijau kaip neiškrisčiau, nes nežinau net kas pečių kurentu tada
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 12 21, 11:18)
mergiukai, Ingridėlei patinka savus taip palepint, juk kokio didumo anie bebūtų-vistiek mamai mažiukai wub.gif
Kaimietuke, žinai, kad šiuolaikiniai vaikai nežino parduotuvės kur vaikus parduoda adreso, internete jis nenurodytas biggrin.gif  biggrin.gif

bet kooookios eilės parduotvėj....... nežinau ką savaitgalį reiks daryt, duonos šiandien juk neprisipirksiu šventėms......
turguj prie naujos žuvies parduotuvės(mūsų turgus atrenovuotas, gražus) eilės raitytos perraitytos stovi blink.gif
pas pažystamą pardavėją užsisakiau rytdienai žuvies, tai tik nulėksiu pasijamt biggrin.gif

neapsirkim 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
oje, Ate unsure.gif gal turėsi kas padės? vnž. laikykitės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū.
Jurginėli, jei neklystu, Vln esi. Aš Barboroj apsipirkinėju. Puiku. Atveža namo ir dar paklausia kur nunešus padėt. Jokių eilių. Pabandyk.

QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 21, 11:30)
Ate, o kaip ūkis? Kaip paukščiai, kas prižiūrės? Laikykites, na tikrai, jau kaip supuole viskas vienu  kartu verysad.gif

aš tai bijau kaip neiškrisčiau, nes nežinau net kas pečių kurentu tada

Dėl paukščių, prašysiu kaimynės.
Pečius- savaitei bunkerį užpilsim. Užtenka tiek. Pats jis save kūrena pagal užduotą kambario temperatūrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 21 gruodžio 2017 - 10:33
QUOTE(ate42 @ 2017 12 21, 10:33)
Ačiū.
Jurginėli, jei neklystu, Vln esi. Aš Barboroj apsipirkinėju. Puiku. Atveža namo ir dar paklausia kur nunešus padėt. Jokių eilių. Pabandyk.
Dėl paukščių, prašysiu kaimynės.
Pečius- savaitei bunkerį užpilsim. Užtenka tiek. Pats jis save kūrena pagal užduotą kambario temperatūrą.

tai va nėra padėties be išeities, man irgi seniau kai kas atrodė misija neįmano, o bet tačiau mirksiukas.gif

jei ka aš asmeniškai labiausia bijočiau kokiu nepamatuotų sveiku protu greituju kreditu kad neiškeltų i gatve jie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 21, 11:48)
tai va nėra padėties be išeities, man irgi seniau kai kas atrodė misija neįmano, o bet tačiau  mirksiukas.gif

jei ka aš asmeniškai labiausia bijočiau kokiu nepamatuotų sveiku protu greituju kreditu kad neiškeltų i gatve jie  mirksiukas.gif

Ką praleidau. Apie kokius tu kreditus??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 12 21, 10:50)
Ką praleidau. Apie kokius tu kreditus??? blink.gif

nieko nepraleidai, tik niekas neapsaugotas nuo neapgalvotų sprendimų ir proto netekimo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=jurginėlis,2017 12 19, 09:54]
[quote=Lyžuka,2017 12 21, 12:16]
nieko nepraleidai, tik niekas neapsaugotas nuo neapgalvotų sprendimų ir proto netekimo biggrin.gif
[/quote]
nA JAU TIEK PROTAS NEAPTEMPS. mirksiukas.gif
Neperauklės manęs niekas. ax.gif Šiandien spėjau kirpyklon,na kaip eisi tuščiomis prieš šventes nuvežiau ir kirpėjai saldumynų maišiuką,už tai be problemų pakliūti kad ir prieš šventes. mirksiukas.gif
Ate,viešpatėliau na ir bėdos.Dėl sūniuko tai neiimk į galvą tos sesijos,mano mažoji kas antrą dieną egzus tvarko,va čia tai neiimu į galvą.Man baisiau važinėjimas dabar tokiomis gatvėmis apsnigtomis. blink.gif Laikykis Brangioji.
Jurginėli,čia Kalvarijos turgus prie tavęs renovuotas? bigsmile.gif
Lyžuka,jokių vaistų negeri nuo spaudimo?Stresas koks? blink.gif
A.D. SUSITVARKĖME,KAD KAS PAIIMTU uk IŠ AERUOSTO. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 12 21, 14:56)
nA JAU TIEK PROTAS NEAPTEMPS. mirksiukas.gif
Neperauklės manęs niekas. ax.gif Šiandien spėjau kirpyklon,na kaip eisi tuščiomis prieš šventes nuvežiau ir kirpėjai saldumynų maišiuką,už tai be problemų pakliūti kad ir prieš šventes. mirksiukas.gif
Ate,viešpatėliau na ir bėdos.Dėl sūniuko tai neiimk į galvą tos sesijos,mano mažoji kas antrą dieną egzus tvarko,va čia tai neiimu į galvą.Man baisiau važinėjimas dabar tokiomis gatvėmis apsnigtomis. blink.gif Laikykis Brangioji.
Jurginėli,čia Kalvarijos turgus prie tavęs renovuotas? bigsmile.gif
Lyžuka,jokių vaistų negeri nuo spaudimo?Stresas koks? blink.gif
A.D. SUSITVARKĖME,KAD KAS PAIIMTU uk IŠ AERUOSTO. ax.gif

Ingridut, viskas ok, buvę didesnių. Čia viskas tvarkoj, tik, kad krūvoj...
Atsakyti
Ingrida neauklėjam, tik kai mes ne prie puodų tai stebimės tongue.gif

Negeriu, na kad ir nebuvo to spaudimo unsure.gif, dabar kaptoprili čiulpiu vis, bet pagal savijautą tai nieko nepadeda jis
Atsakyti