Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

tai gal kaip pakilo, taip ir nukris 4u.gif

kazkada mamai kvieciau greituke, pamatavo spaudima 150, felcere sako: geras blink.gif

Nu tu biski jaunesne biggrin.gif

Snd. ryte, pries isejima i darba, ryzas parnese sniegena. Nebeturejau laiko, tai paemus i vitrina idejau ir vyrui liepiau stebeti jos sveikatos bukle mirksiukas.gif

Griztu, vyras pasakoja, kad tupejo ramiai, po to pradejo skraidyti. Uzmate katinai ir visi trys ant pufiko susede bande pauksti iskrapstyti. Kaip tie stori usoriai tilpo ant pufo, tai net neisivaizduoju biggrin.gif
Grizau, bandziau isimti ir isskrido ax.gif Isvijau katinus, siaip ne taip pagavau ir isleidau skristi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 21 gruodžio 2017 - 15:43
QUOTE(sapniukass @ 2017 12 21, 15:41)
tai gal kaip pakilo, taip ir nukris 4u.gif

kazkada mamai kvieciau greituke, pamatavo spaudima 150, felcere sako: geras blink.gif

Nu tu biski jaunesne biggrin.gif

Snd. ryte, pries isejima i darba, ryzas parnese sniegena. Nebeturejau laiko, tai paemus i vitrina idejau ir vyrui liepiau stebeti jos sveikatos bukle mirksiukas.gif

Griztu, vyras pasakoja, kad tupejo ramiai, po to pradejo skraidyti. Uzmate katinai ir visi trys ant pufiko susede bande pauksti iskrapstyti. Kaip tie stori usoriai tilpo ant pufo, tai net neisivaizduoju biggrin.gif
Grizau, bandziau isimti ir isskrido ax.gif Isvijau katinus, siaip ne taip pagavau ir isleidau skristi.

pradžiuginai mano širdį biggrin.gif

šiaip skaičiau kad dabar mediku nustatyta jau 130 riba nuo kurios laikoma kraujospūdis pakilęs mirksiukas.gif , svarbiausia kad tam nebuvo jokios išorines priežasties unsure.gif

Va jau pajudėjo, laukiam bigsmile.gif

https://www.facebook...11418788907027/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 gruodžio 2017 - 16:02
QUOTE(IngridaB @ 2017 12 21, 12:56)
nA JAU TIEK PROTAS NEAPTEMPS. mirksiukas.gif
Neperauklės manęs niekas. ax.gif Šiandien spėjau kirpyklon,na kaip eisi tuščiomis prieš šventes nuvežiau ir kirpėjai saldumynų maišiuką,už tai be problemų pakliūti kad ir prieš šventes. mirksiukas.gif
Ate,viešpatėliau na ir bėdos.Dėl sūniuko tai neiimk į galvą tos sesijos,mano mažoji kas antrą dieną egzus tvarko,va čia tai neiimu į galvą.Man baisiau važinėjimas dabar tokiomis gatvėmis apsnigtomis. blink.gif Laikykis Brangioji.
Jurginėli,čia Kalvarijos turgus prie tavęs renovuotas? bigsmile.gif
Lyžuka,jokių vaistų negeri nuo spaudimo?Stresas koks? blink.gif
A.D. SUSITVARKĖME,KAD KAS PAIIMTU uk IŠ AERUOSTO. ax.gif

Labos,as tai zaviuosi Ingrida ir visomis jumis,tokios moteriskos visos,pasijauciu baisi tingine ir netiksa. ax.gif
I kuri aerouosta atskrendat?Ir kada?Londone busit?Sakau gal netoli nano gyvenamo miesto?Butu sudetines Kalendos biggrin.gif
Su Ingridos kepiniais man butu karaliskos kaledos biggrin.gif
Juokauju,zinoma.Gero skrydzio ir lengvo nusileidimo.Durniuoja aerouostai jai kur,rukai dideli pas mus vietomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 gruodžio 2017 - 16:45
QUOTE(ate42 @ 2017 12 21, 14:12)
Ingridut, viskas ok, buvę didesnių. Čia viskas tvarkoj, tik, kad krūvoj...

Tik jau neprisisvajok, kad tave į vyrų palatą guldys. smile.gif
Ko čia bijai tų vyro subintuotų rankų >? Negi jis už sūnų egzaminus laikys?
o jei rimtai, gerai atšvęskite šventes, tada jau jokios operacijos bus nebaisios.

Jurginėli, keliauk į maksimas nuo 8 ryto. Tada dar tinginiai miesčionys dar miega.
O man gal ir Kalėdos neateis. Šitiek užsakymų, iki nuprotėjimo. Net nežinau, ko besigriebti. blink.gif Tonomis. Ir dar tonomis. blink.gif Pinigai gerai, bet rankos jau užgeltos, nei sirgti nebėra kada.
Atsakyti
IK,būtų ne kalėdos prieš akis atvažiuočiau tikrai padėti. ax.gif
Luety,jei ką sako,tai būsiu pagal kodą N22.5st,sako čia Londono šiaurės rytai,Vudgrynas. ax.gif Man tai čia kosmosas. bigsmile.gif
Lyžuka,o tai tu pajautei spaudimą?Man 150 tai irgi norma,retai kada pajaučiu,nueinu pas gydytoja,o rodo virš 150 beveik visada. ax.gif O geriu vaistus kasdien.Įdomu kas iš vaikų paveldės?Nes aš paveldėjau iš mamos.Skrandį mb jaučiu paveldėjo dičkis. ax.gif
Ant durniaus parašiau,laiėjau 12 dienų Impulse.Ką daryti perleiščiau mb,bet negalima.Jis prieš tai buvo laimėjęs 12 dienų dešimtmečio proga. ax.gif Dar iš karčios mamos gavau kuponą,terapijoms,masažamas.Nežinau galioja 4 mėnesius,gal prisiruošiu? ax.gif MB neprisiruošia nuo gimtadienio irgi dovanotiems masažams. bigsmile.gif
Ko gero grįžę valgysime gaidieną iš 9 jauniklių,įtariame 5 gaidžius.Vienas jau gieda. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 gruodžio 2017 - 18:18
pas mus gražiai pasnigta wub.gif

bet dėl to gražumo vaikai nežinia kadda iki namų parvažiuos rolleyes.gif

kai man kelis kartus buvo bais sukilęs spaudimas, tai toks šaltis krėtė, kad visa net kalatojaus, labai galvą skaudėjo..... tačiau man kaptoprilis padėjo, greitukė cielą tabletę sudavė, po to dar kažkodėl raminančių kažkokių ir nusimušė tas spaudimas. Mama irgi kartu raminančių sugeria.
mano normalus spaudimas 80-100(110), jau kiek daugiau-jaučiu. bet ir kai žemiau krenta nebegerai, į šonus vartalioja.

Taip skaudžiai į durų staktos kampą trenkiau, jaučiu bus mėlynė. Rodos ir negėriau nieko stipriau nei kava, ale kojos susipynė lygioj vietoj ax.gif ax.gif

Ingridėl, sveikinu laimėjus 4u.gif
Papildyta:
pasimaivysiu tongue.gif
siuvinėti darbeliai pabaigti, tik lauks savo apipavidalinimo, o vat riešinės iškeliauja dovanų tetulytei. Jos buvo pirmosios su tokiu išmegztu pirštu-patiko ir tikrai megsiu sau pirštines tokiu būdu biggrin.gif ir labai malonūs siūlai, nors ir tikra vilna, tačiau nesikandžioja ir išskalbus patapo meili. Gaila, kad nepirkau daugiau jų unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

už nuotraukų kokybę tai jau atleiskit, saulės neįžiebiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 21 gruodžio 2017 - 19:37
O dieve koks angeliukas ir kitas darbelis ir riešinės. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jurginėli, tavo siuvinukai wub.gif
Riešinės man nesuprantamas dalykas. Aš visada atsiraitojus rankoves dirbu, tai kur jas dėti ???
Jau kaip negera, sloga, temperatūra, pykina bet du kalakutus sutvarkiau. Dar du pilvais į viršų guli. Na kam šiandien tiek darbo susiplanavau. blink.gif
Atsakyti
Saunus darbeliai,jurgineli.
Sianakt ilgiausia naktis ir trumpiausia diena.Bet po kaledu ims ilget dienos,trumpet naktys.Jeeee!Smagiau bus jau kasdien. 4u.gif
Ingridel,zinau wood green,esu ten buvus,turejus reikalu kazkada,labai seniai.Jis gal valanda kelio nuo Stanstedo aerouosto ir tai ne pilnai.Greit atvaziuosit.As esu gyvenus Wansted rajone,bet tai buvo 2006.Po to persikelem i Eastburn'o miesta ir negaliu atsidziaugt.Londone gyvenimas bega labai greitai,reikia daug sveikatos vazinet metro i darba,atgal.Visi skuba,isuka tave i savo sukri tas begimas,imi skubet kartu ir atrodo,kad amzinam veiksme esi,o kai atsikelem i siuta miesta,viskas lyg sustojo.Visur pestute,mazai autobusu vaziuoji,darbas b uvo salia namu,jura vos 3min.kelio pesciom,net neidomu eit,pripranti,nebevertini ka turi.Dukra atvaziuoja,tai sako,kad mes rojuj gyvenam,tiek daug graziu kampeliu musu mieste,o mes jau nebematom to grozio,akys priprato.Buvo baisu,kad darbu negausim cia,bet susiradom,isitvirtinom,ir i pensijas isejom.Dziaugiuos,kad laiku pabegom is Londono,atradom ramybe.Londonas tik jauniems.ambicingiems.Sunus nemegsta Londono,jis pirmiau atsikele i sita miesta,mudu is paskos.
Atsakyti
Jurginėlis, kad auksarankis, ale ir turi kantrybės siuvinėti wub.gif

Dėl tų kreditų, tai ir vakar atstumia vėžimėlį su pusamže motera, gal vyras, gal sūnus, matosi, kad gerokai pageriantis. Ir toji prašo kredito...
Nu taip žmonės į vargą įpuolę, tai bankai dar labiau viską nučiulps, pagalvojau...

Matėt, "Žmonės" šventinio numerio kaina dviguba? Ale ir nupirko gal penkiasdešimt, "Savaičių" virš pusantro šimto, pavargau kaip šuva, nes ir pietų pertraukas aukojau, kad daugiau surinkt, nes po švenčių, gal bus štilius, stos prekyba smile.gif Šiaip tai gerai, turėsiu tris išeigines iš eilės, jau senokai taip buvo biggrin.gif
Atsakyti
Laba naktį 4u.gif

Ate,viskas bus gerai,nors ir nieko gero tokie dalykai,bet ir tai praeis mirksiukas.gif

Kaimietuke,tau sveikatos,stiprybės ir poilsio,pinigai gerai,bet visų neuždirbsi mirksiukas.gif

Jurginėli,darbai grožis,pagarba 4u.gif ,mano abi rankos kairės tokiuose darbuose blush-anim-cl.gif

pradėjau ruoštis šventėm,namus baigiau tvarkyt,rėdyt,užteks kaip yra,švaru,eglė blizga ir gerai...
kūčiukus kepėm,pirmą kartą,gėda pelėda,bet kai kažkada gavosi neskanūs daugiau nesiterliojau,niekas iš šeimynos nevalgo,tai kam dėl savęs vienos tie kepiniai,o va šiemet žentas užsinorėjo,tada mažoji prisijungė,aš irgi gal nepykčiau,teko jungt jėgas ir kept,dukra tešlą užminkė,aš pabaigiau,anūkė supjaustė,iškepiau,gavosi kolektyvinis darbas biggrin.gif

susiruošiau padus medučiui kept,susipilsčiau gražiai viską,o kočėlo tai nerasta...,ryt dukra atneš,gerai,kad nespėjau užmaišyt tešlos

namuose šilta,su kukuliu buvo atėję,prišildžiau,dabar pusnuogiai vaikštom,o mano ranka kaip narkomanės,mėlynės šviečia biggrin.gif ,sunkiai šį kartą veną rado,pasmaigstė

dovanėlių jau gavau,dukros dar prieš šventes pradėjo nešt,vyras iš darbo parvežė,liepė šeimai perduot,tai priėmiau biggrin.gif

šilta lauke,šiandien +7 ,sėdėsim šiltai
Atsakyti
Labas rytas.
Luety ,mes į Lutoną leidžiamės. ax.gif Sūnui niekur į darbą važinėti nereikia,darbas namie,programuoja.Marti irgi sėdi namie,planuose jei įrengti foto studiją namie,tai jie net į parduotuves neina,į namus užsako.Per pietus tik išeina,kad prasiblaškyti į kavinę kavos. mirksiukas.gif Į LONdoną atsikėlė tik rudeniop.4 metus pragyveno Kembridže,va ten man patiko labai mielas miestas. ax.gif
Meri kalbėjai apie praktinius rankdarbius žurnalą?Nusipirkau. mirksiukas.gif
Frau su buteliu iš bėdos galėjote kočioti tešlą,jei ką. mirksiukas.gif
Atsakyti