Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2018 01 06, 17:29)

Kaimietuke, nu faina viskas buvo, ko cia atgailaut wub.gif

Nu bet mes cia trys triobos labai komunoj gyvenam. Kaimynas nevaziavo medzioklen, ryt nebus zverienos blink.gif

Tai va, nesuprantu aš tų 10 Dievo įsakymų ir tų didžiųjų nuodėmių. biggrin.gif Jei tik yra galimybė, iškart pažeidžiu. Ir persivalgau, ir persigeriu, ir netiesą kalbu , jei reikia, ir...ir ir....Neatgailauju ax.gif Nesigailiu ax.gif Dar kartočiau, jei tik galimybė bus biggrin.gif Į dangų neįleis, o ir labai nesiveržiu. Nuobodi ten kompanija. O vat pragare prie šilto katilo galima būtų susiveikti šampano, šašlą, gerą kompaniją...

Kokia komuna ? Bobų ? O tai iš kur pas jus diedas medžiotojas ?
Atsakyti
Nu dar gyva nuo voveraičių. mirksiukas.gif
Valgau tikrą atvežtą pusmartės olandišką sūrį,užgerdama nealkoholinį alų. mirksiukas.gif Bus kaip vakarienė. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
NUSimato geras oras. mirksiukas.gif
Kepsiu dar kalėdinį kumpį.Mažius gi vegetarai abu su pusmarčia,įdėjo šaldiklin mano sumarinuotą kumpį,nu gi reikia kažkada suvalgyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 06, 19:46)
Tai va, nesuprantu aš tų 10 Dievo įsakymų ir tų didžiųjų nuodėmių. biggrin.gif Jei tik yra galimybė, iškart pažeidžiu.  Ir persivalgau, ir persigeriu, ir netiesą kalbu , jei reikia, ir...ir  ir....Neatgailauju  ax.gif Nesigailiu  ax.gif Dar kartočiau, jei tik galimybė bus  biggrin.gif Į dangų neįleis, o ir labai nesiveržiu. Nuobodi ten kompanija. O vat pragare prie šilto katilo galima būtų susiveikti šampano, šašlą, gerą kompaniją...

Kokia komuna ? Bobų ? O tai iš kur pas jus diedas medžiotojas ?

komuna, nu bendruomene triju gryciu. Galvojai, kad pas mus senu mergeliu draugija tongue.gif
Kaimyne vyra medziotoja-zveji turi biggrin.gif
Labas damos
Atsakyti
Iš Kaimuko, į dangų nė vieno neįleis, visi kažką nuskriaudę, kad ir įkyrų vabalėlį nuskriaudę..., nu bet kai mėto šunes pro langus ar gyvus į šiukšlių konteinerius blink.gif , nežinau ar tokius išgamas gali vadinti žmogais.
Kas voveraites, o aš vėlei stresą gesinu saldainių dėže. Matroskinas išvarė dirbt, tai iki pietų ramiakas. Užkūriau židinį ir su Čiaumu žiūrim tv3. Tuo pačiu po google varinėju, ieškau atsakymų į savo pirkėjų kodėlčių. Panašu, kad turiu atlikti ir spravočnoje biuro pareigas biggrin.gif
Nu žiauriai nėra nuotaikos, net šokoladai nepadeda, dar raumenis traukia, o tiek vitaminų ir žuvų taukų pririjus, starost ne radost, sakau, tie papildai nieko verti, gal kitą savaitę gryš mergaitė, kuri šalia kiosko vaisiais prekiauja, o tai visa savaitė be bananų, persimonų ir mandarinų, tai atsiėsiu už visus penkis metus biggrin.gif
Gėris nauja skalbialkė, wau smile.gif
Ai, dar wau Scholl Velvet batareikiniai pėdų brūžekliai, gavau dovanų, nu liuks senam žmogui susitvarkyti pėdas, kai jau neišgali normaliai susilenkti, nesitikėjau tokio rezultato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 07 sausio 2018 - 10:18
Kaip įkelti naujas vištaites pas senes?Kažkada ir supurškę buvome su tualetiniu vandeniu ir tamsoje,niekas nepadeda pradeda kapotis. blink.gif blink.gif Gal ką protingo žinote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 07, 10:16)
Kaip įkelti naujas vištaites pas senes?Kažkada ir supurškę buvome su tualetiniu vandeniu ir tamsoje,niekas nepadeda pradeda kapotis. blink.gif  blink.gif Gal ką protingo žinote? ax.gif

Pirmiausia tam pačiam garde pertvarą pastatyk. Kad matytų ir apsiprastų. Vištų pulke yra griežta hierarchija, kuri išsiaiškinama tik peštynių būdu. Turės gerokai pasikapoti, kol nusistatys, kuri yra viršesnė, kuri kokiu numeriu eina po vadovės. Pas visus pulko paukščius taip. Kartais kokį kalakutą apkapoja, atskiriu į kitą gardą. Jeigu paskui bandau suleisti - nieko gero. Peštynės iki kraujų. O vat atskirai auginami žemiausios socialinės padėties paukščiai be streso praauga savo skriaudėjus.

Meri, o aš girdėjau ir blogesnių atsiliepimų apie tą kulnų tarką. Šiaip naudoju rankinį brūžeklį, ir tik ant sausų suragėjusių kulnų. Irgi sutvarko puikiai.
Žiūriu, myli tave namiškiai, šitiek dovanų. 4u.gif Gyvenk ir nestresuok.

Man irgi reikia gyvų vitaminų. Vakar parsitempiau savo ekologiškų obuolių, bet skonis taip sau. Nusipirkau šiandien Pomelo greipfrutą. Eisiu, sukimšiu pusę, atsistatys vitaminų balansas.
Atsakyti
O man Pamelo gal vis papuola tokie sausi, kartūs, gal tiesiog nepataikau, kažko nustojau pirkt, nejaučiu malonumo, o valgyt, kad tik valgyt ax.gif
Obuoliai rūgštis sukelia, tai su jais mažai draugauju biggrin.gif
Namiškiai mylėtų ir daugiau, bet patys turi savo nesibaigiančių rūpestėlių ir man nieko nereikia, visko turiu biggrin.gif
Šiaip laiminga naujoje vietoje, bent nereikia su paaugliais kariaut ir klausyti melo. Tenka ir ruskai liežuvį laužyti ir nebylius aptarnauti, o kur dar svetimšaliai. Ale visiems pataikau prekę parduot smile.gif
Žiauriai noriu kiemuke fontanėlio, ale tai tik aš noriu, svarbu garsiai pasvajojau, žingsnis link išsipildymo, o gal biggrin.gif Kai pagalvoju, kiek tų norų, gyvenimo neužteks. O buvo laikas, kad nieko nenorėjau, vien tamsą mačiau ir tik. Ėt, kad tik sveikatos būtų.
Papildyta:
Prajuokinot su vištų žemiausia kasta, nieko sau biggrin.gif
Atsakyti
Aš burokėlių pasisodinau į vazoną platų balkone.Visai šilta,o žiūriu maži burokėliai pradėjo leisti lapelius.Juk ne kitokius perku lapelius parduotuvėje? mirksiukas.gif Mėtos ant palangės puikiai leidžia ataugas,jaučiu atiduosiu vaikams,labai jie jau mėgsta,man visai tinka ir džiovintos į arbatas. ax.gif
Einu gelbėti rožytės,miltligė nuvarė vieną.Dovanota rudenį ir nepersodinta.Nuvarysiu lapus su stiebais ir persodinsiu arba gyvens arba ne.O kita kuri vasarojo lauke tris žiedus skleidžia ant palangės. ax.gif
Atsakyti
Ingrida užsigimusi sodininkė wub.gif , ale tai auksinių rankų smile.gif
Tyngiu ryt į darbą, aina sau, kaip noėtus gulėt iki pietų bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

gyvenu ir tiek, nieko super duper nevyksta, tai ir parašyt nelabai turiu ką ax.gif

labai suprantu Ingridėlę, nes pati esu triznė, drebu dėl visų...... dičkis vis šiaušiasi jei paskambinu nelaiku, bet manau, kad supranta, o vat mažius pats parašo ar paskambina karts nuo karto, kad viskas ok, ir sėdžiu sau ramiai. net ir su vyru mes susiskambinam, kad dirbam, tvarkoj ir ramu. Kažkaip nelaikom tai kontrole, nes mums smagu išgirsti viens kito balsą.

Ingridėl, atsargiai su voveruškom, anytos draugė apsinuodijo prieš naujus, gerai, kad gerai baigės. O tai labai džiaugės šviežių grybų radus...... grybus reik rinkt ir valgyt jų sezono metu.

tėvams buvau gan neblogas vaikas, nors zbitkų krėčiau, bet iki jūsų man toli, xa xa xa biggrin.gif

Vakar man buvo pirmas kartas tongue.gif tongue.gif
pirmą kartą gėriau tekilą, su druska, cirtina, cinamonu biggrin.gif po 3 taurelių buvau raudonais žandais, bet po stalu nenuvirtau ax.gif daugiau nesinorėjo-valgiau tortą biggrin.gif

turiu skanių ledų mirksiukas.gif
Atsakyti
Tekila baisi fuuu, net citrina nepermuša to šlykštaus kvapo.
samagonas ir tas skanesnis.
Beje, apie pirmą kartą. Pirmas gėrimo kartas man buvo gal 9 metų. Netoliese vykdavo dainų šventės. Suvažiuodavo plati giminė, pasitiesdavo prie ežero pledus, užkanda, gėrimai. kartu ir muzikos klausydavosi. Mes vaikai apsiėsdavome ledų, nes atsipalaidavę suaugusieji kapeikų negailėdavo. Taigi jau temstant grįžome laimingi namo, mama nulėkė karvių pamelžti, tėvas sukosi namie. Iš šventės ėjo kaimynas, pagėręs gerokai. Užsuko pas mus, bandė kalbinti tėvą išgerti kartu ar tai spirituoto vyno butelį, ar tai kokia trauktinė buvo. Tėvas numojo ranka, pasakė, kad neturi kada. Tada diedas pamatė mane su broliu ir nusprendė, kad tinkami sugėrovai. Išpilstė tą birzgalą ir paragino gerti. Brolis buvo gal 6 metų, bet protingesnis. Liepė man užkandos ieškotis. O man ir taip skanu buvo. biggrin.gif
Na ir pabaigai : grįžo mama, pamatė reikalą. Kaimynas gavo su šluotkočiu per kuprą ir buvo išspirtas iš namų. Brolis lyg niekur nieko išsipagiriojo , kadangi gerai užkando. Aš sirgau, vėmiau, sienomis lipau gal tris dienas. tongue.gif
Atsakyti