Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Iš kaimuko, parazitas kaimynas, gerai, kad nesibaigė pačiai dar blogiau, o tai tikrai kiek tokių iškrypėlių pasinaudoja bejėgiais vaikais ir po to net neatsimena ką padarė 4u.gif
Per mūsų vestuves vaikai surinko iš stikliukų likučius ir apgirto, ot, buvo triukšmo. Suaugusieji net nematė kada taip jie. Gal, kai piršlį korė, visi lauke buvom. Fu, net nemalonu prisiminti. Gerai, kad gerai baigėsi, bet sugalvok tu man taip, kaip reikia saugoti vaikus. Vaikai ir yra vaikai, ir mes už juos atsakingi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Meri, seniau gal tokių iškrypėlių nelabai buvo. O jei buvo - bijojo. Kaimo vyrai būtų savo teismą padarę. Arba tyliai dingdavo kur pelkėje nuskendę. Nuo pokario laikų kiekvienas save gerbiantis kaimietis turėjo šiaudiniame tvartuko stoge įkišęs kokį šaudantį daiktą. Arba alyva daržo kampą laistydavo. biggrin.gif

Žiema lauke. Visai nelaukiu. blink.gif Rožės apšals be sniego.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 08, 20:14)
Meri, seniau gal tokių iškrypėlių nelabai buvo.

Žiema lauke. Visai nelaukiu. blink.gif  Rožės apšals be sniego.

Mieste tai buvo dar ir kiek. Mano sesę nugirdė ir .... , gal devynių metų buvo. Motinai buvo pofig, jos sabutylnykai ir patvarkė, a.a. jai.
Nu vienžo, lekiu į darbą, nešiurpinsiu savo istorijomis, gražiai gyvenkit rožinėmis svajonėmis apie gėlytes ir kitas gėrybes. Ui, bus ryte šalta...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri,tikrai siaubiakas. bigsmile.gif blink.gif
Vakar pjovėme malkas,puikus oras. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

vakar buvo saulė, šiand vėl tamsuma....... nors nelyja biggrin.gif

Liniuk, Para, Siena auuuuu biggrin.gif

kaži kaip Atei sekas, chmmm?

viščioko šlauniukai kepas, kruopikių privirsiu, stiklainius su gėrybėm atidarysiu ir bus skanūs pietūs.

Vakare eisiu į pamokėlę tapcių pavelt ax.gif

skaitau "Dingusi duktė" - įdomu biggrin.gif
Atsakyti
Labas.
Gyvenu neįdomiai tai ir rašyt nėra kas.
Buvau geras savo tėvų vaikas,užauginau gerus savo vaikus,na ir anūkai dar žmonėms akių nedrąsko smile.gif
Pavasarį suplanuota kelionė į Ispaniją,tik neaišku kur reikės mamą dėti.Nesakom dar,nes nenori net į parduotuvę išleisti smile.gif
Šiandien grįžta dukra,ketvirtadienį darys operaciją Kaune.
Skaitau-Mano sesrs globėjas-patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 01 09, 12:41)
labas 4u.gif

vakar buvo saulė, šiand vėl tamsuma....... nors nelyja biggrin.gif

Liniuk, Para, Siena auuuuu biggrin.gif

kaži kaip Atei sekas, chmmm?

viščioko šlauniukai kepas, kruopikių privirsiu, stiklainius su gėrybėm atidarysiu ir bus skanūs pietūs.

Vakare eisiu į pamokėlę tapcių pavelt ax.gif

skaitau "Dingusi duktė" - įdomu biggrin.gif

Jurginėli, ačiū. Viskas ok. Ryt guluosi.
Atsakyti
Labukas visoms
Atsimenu seniai buvom MB sesers vyro gimtadienyje,ji skanią girą darydavo,pastebėjom kad kažkaip keistai vaikai elgiasi tos giros prisigėrę paragavau,ogi ta su namine sumaišyta,jos vyrelio nuopelnas,na kad svečiai greičiau apgirstų užsigerdami,jau tada pravėriau savo nuostabią burną,kiti,man net ramino,tipo ko čia siunti,kas yra,pasiunčiau visus ilgam ir toli pasivaikščiot,kuriam laikui buvau priešas numeris 1,bet man dzin,paskiau ten nebus nei mano,nei mano vaikų,vyras jei nori lai eina vienas pas juo į balius
Jurginuk juostų aust neisi mokytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2018 01 09, 13:04)
Labukas visoms
Atsimenu seniai buvom MB sesers vyro gimtadienyje,ji skanią girą darydavo,pastebėjom kad kažkaip keistai vaikai elgiasi tos giros prisigėrę paragavau,ogi ta su namine sumaišyta,jos vyrelio nuopelnas,na kad svečiai greičiau apgirstų užsigerdami,jau tada pravėriau savo nuostabią burną,kiti,man net ramino,tipo ko čia siunti,kas yra,pasiunčiau visus ilgam ir toli pasivaikščiot,kuriam laikui buvau priešas numeris 1,bet man dzin,paskiau ten nebus nei mano,nei mano vaikų,vyras jei nori lai eina vienas pas juo į balius
Jurginuk juostų aust neisi mokytis  mirksiukas.gif

dar ne ax.gif nors norėčiau wub.gif wub.gif žiūrinėjuos nete, bandysiu pati įvaldyt, jei nesigaus, tadum belsiuos biggrin.gif
Atsakyti
vAKAR PASKAMBINO SEFE, KAD ISSIUS DARBO SUTARTI. Snd. paskambino, kad as bedarbe blink.gif Bet taip isgyre, kad net nepatogiai pasijutau biggrin.gif Viskas gyvenime turi pabaiga. Ne darbo cia kalte, o musu savivaldybes keistuoliu ir nesusiprateliu. Na nieko, viskas tik i gera, kitaip but negali biggrin.gif

Jauc neprasidesiu su jokiom DB, eisiu i Sodra ir patapsiu mamos rupintojeliu.

Mamai dar nesakiau, kad spaudimas is dziaugsmo neuzkiltu biggrin.gif

Labas
Atsakyti
Vat nesuprantu lietuvių. Geria, kad apgirstų. Kai visas pasaulis maistą užsigeria arba dėl smagumo ką pavartoja.
Kažko šalta šiandien. Sėdžiu per dienas prie buhalterijos. Jau kaip užjaučiu buhalteres... blink.gif Atrodo, fiziškai jaučiu , kaip tiesinasi vienintelė raukšlė ir sėdimoji platėja platėja platėja... biggrin.gif
Atsakyti