Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Apelsino nepermušė putinas. ax.gif
Razinas buvau užmerkųsi.Vakar net riešutų buvau pridėjųsi pasmulkinus,susitrynė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 28, 17:16)
Apelsino nepermušė putinas. ax.gif
Razinas buvau užmerkųsi.Vakar net riešutų buvau pridėjųsi pasmulkinus,susitrynė. mirksiukas.gif

Tai galingas tada
Atsakyti
Lyzuka, kaip gyvena Pitagoras? Ar būdoje prie namų ar kaip kambarinį laikote? Gal jau buvote suvedę su kale?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 28, 18:48)
Tai galingas tada

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Galingas 400 vatų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 01 28, 22:01)
Lyzuka, kaip gyvena Pitagoras? Ar būdoje prie namų ar kaip kambarinį laikote? Gal jau buvote suvedę su kale?

Aha lauke, kad jis jau ir nebenori būti kabaryje iprates yra į lauko sąlygas, kai atsivedam į kambarį karšta jam tik ir žiuri kada išvesiu smile.gif, plius su katem nesutaria butų problemu smile.gif. nesuvestas su niekuom nes nelabi dar koją kelia nežinau kodel čia taip gi jau 1,5 metų jam smile.gif o ir šiaip nematau reikalo suvedineti jį su kažkuom smile.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

Pitagoras is saves grazus biggrin.gif Gal jis suteniariavimo nepageidauja biggrin.gif

Atves snd. vyras mano katinus. Namie vienas boksas ir tase. Kaip juos sugrus net neisivaizduoju.
Atsakyti
Lyžuka, taigi šuniškų anūkų turėtum. biggrin.gif
Na ir šlapia pas mane. Net gatvė pasemta.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 29, 13:30)
Lyžuka, taigi šuniškų anūkų turėtum. biggrin.gif
Na ir šlapia pas mane. Net gatvė pasemta.

turiu vel dvi bobutes, tai atstoja 10 anūkų ir kokius 20 proanūkių biggrin.gif
Atsakyti
Lyžuka,kantrybės ir sveikatos tau 4u.gif
Mūsų vilkšunis irgi vėlai koją pradėjo kelti, turbūt kai atklydo Spirga, tai ji vis prie kiekvieno augalo kėlė, tai ir tas išmoko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 29 sausio 2018 - 18:00
Na maniškis Bosas tai kelia koją visur po tris kartus. Vakar šiaip taip parjojau ant šunes už antkaklio paėmus į garažą, šiandien jau pasivaikščiojimo pavadėlį radau. tai iki namo ėjom gal penkias minutes. Šiaip tai šuniškų anūkų turiu, tik pasikryžmino su tokia nusususia kalyte. vaikai gavosi neįspūdingi, tik gelsvas kailis išduoda.
Šiandien įsigijau naują dantį. Nugi kaip trukdo, tai negaliu. Kol priprasiu.
Atsakyti
Labas rytas.
Jau nervai ima,sumokėjau 18 dieną pinigus,siūlų nėra.Daugiau tokiu pardavėju nebe pasitikėsiu.Nors penktadienį įdėjo čekįs,kad išsiuntė penktadienį,bet savaitę laukė kažko ir dar nėra. ax.gif bigsmile.gif Kai kitur siunčiuosi per dvi paras ilgiausiai eina siūlai. mirksiukas.gif Bandžiau susekti kur siuntinys netinka kodas? bigsmile.gif Reiks važiuojant į kursus užsukti paštan.Jau per tiek laiko būčiau numezgųsi puženčiui megztinį ir žiema baigsis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 30, 05:15)
Labas rytas.
Jau nervai ima,sumokėjau 18 dieną pinigus,siūlų nėra.Daugiau tokiu pardavėju nebe pasitikėsiu.Nors penktadienį įdėjo čekįs,kad išsiuntė penktadienį,bet savaitę laukė kažko ir dar nėra. ax.gif  bigsmile.gif Kai kitur siunčiuosi per dvi paras ilgiausiai eina siūlai. mirksiukas.gif Bandžiau susekti kur siuntinys netinka kodas? bigsmile.gif Reiks važiuojant į kursus užsukti paštan.Jau per tiek laiko būčiau numezgųsi puženčiui megztinį ir žiema baigsis. ax.gif

Labas rytas,
Ingridel,ne tau vienai.Siuciausi seklas is ogorod.ua.Vien siun timas 10 euru.Atejo tuscias laiskams skirtas vokas,suplyses.Musu pastas idejo i celof.maiseli su atsiprasymu,kad siuntinys gautas toks.Kreipiausi i siunteja,tai jie man irodineja,kad geras ipokavimas.Nu kaip gali but geras,jei i vika ,skirta laiskams idejo 292g,sveriancias prekes?Iesko durniu,atsieit atsiusk vel 10 euru uz persiuntima,tai pakartos uzsakyma. biggrin.gif galiausiai supykus pavadinau vagimis juos,o jie man pagrasino istatymu savo,zodziu pasikalbejom ir supratau,kad mano 20 euru padovanota firmos gerovei.Nu ka,reikia ir labdaru,tik galetu but malonesne forma. ax.gif
Atsakyti