Razinas buvau užmerkųsi.Vakar net riešutų buvau pridėjųsi pasmulkinus,susitrynė.
Apelsino nepermušė putinas.
Razinas buvau užmerkųsi.Vakar net riešutų buvau pridėjųsi pasmulkinus,susitrynė.
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 28, 17:16)
Apelsino nepermušė putinas.
Tai galingas tada
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 28, 18:48)
Tai galingas tada

Labas rytas.
Galingas 400 vatų.
QUOTE(Merii @ 2018 01 28, 22:01)
Lyzuka, kaip gyvena Pitagoras? Ar būdoje prie namų ar kaip kambarinį laikote? Gal jau buvote suvedę su kale?
Aha lauke, kad jis jau ir nebenori būti kabaryje iprates yra į lauko sąlygas, kai atsivedam į kambarį karšta jam tik ir žiuri kada išvesiu
Sveikos
Labas
Pitagoras is saves grazus
Gal jis suteniariavimo nepageidauja
Atves snd. vyras mano katinus. Namie vienas boksas ir tase. Kaip juos sugrus net neisivaizduoju.
Pitagoras is saves grazus
Atves snd. vyras mano katinus. Namie vienas boksas ir tase. Kaip juos sugrus net neisivaizduoju.
Lyžuka, taigi šuniškų anūkų turėtum.
Na ir šlapia pas mane. Net gatvė pasemta.
Na ir šlapia pas mane. Net gatvė pasemta.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 29, 13:30)
turiu vel dvi bobutes, tai atstoja 10 anūkų ir kokius 20 proanūkių
Lyžuka,kantrybės ir sveikatos tau
Mūsų vilkšunis irgi vėlai koją pradėjo kelti, turbūt kai atklydo Spirga, tai ji vis prie kiekvieno augalo kėlė, tai ir tas išmoko
Mūsų vilkšunis irgi vėlai koją pradėjo kelti, turbūt kai atklydo Spirga, tai ji vis prie kiekvieno augalo kėlė, tai ir tas išmoko
Na maniškis Bosas tai kelia koją visur po tris kartus. Vakar šiaip taip parjojau ant šunes už antkaklio paėmus į garažą, šiandien jau pasivaikščiojimo pavadėlį radau. tai iki namo ėjom gal penkias minutes. Šiaip tai šuniškų anūkų turiu, tik pasikryžmino su tokia nusususia kalyte. vaikai gavosi neįspūdingi, tik gelsvas kailis išduoda.
Šiandien įsigijau naują dantį. Nugi kaip trukdo, tai negaliu. Kol priprasiu.
Šiandien įsigijau naują dantį. Nugi kaip trukdo, tai negaliu. Kol priprasiu.

Labas rytas.
Jau nervai ima,sumokėjau 18 dieną pinigus,siūlų nėra.Daugiau tokiu pardavėju nebe pasitikėsiu.Nors penktadienį įdėjo čekįs,kad išsiuntė penktadienį,bet savaitę laukė kažko ir dar nėra.
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 30, 05:15)

Labas rytas.
Jau nervai ima,sumokėjau 18 dieną pinigus,siūlų nėra.Daugiau tokiu pardavėju nebe pasitikėsiu.Nors penktadienį įdėjo čekįs,kad išsiuntė penktadienį,bet savaitę laukė kažko ir dar nėra.
Labas rytas,
Ingridel,ne tau vienai.Siuciausi seklas is ogorod.ua.Vien siun timas 10 euru.Atejo tuscias laiskams skirtas vokas,suplyses.Musu pastas idejo i celof.maiseli su atsiprasymu,kad siuntinys gautas toks.Kreipiausi i siunteja,tai jie man irodineja,kad geras ipokavimas.Nu kaip gali but geras,jei i vika ,skirta laiskams idejo 292g,sveriancias prekes?Iesko durniu,atsieit atsiusk vel 10 euru uz persiuntima,tai pakartos uzsakyma.