QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 30, 17:33)
Lyžuka, negi visose firmose taip brangu? Užsakytum tik paminklą, gal kas padėtų pabetonuoti pagrindą ir bortelius.
tai va, kad čia dar buvo tik pirmoji firmele, bet manau stebuklo ta prasme pigumo atžvilgiu nebus ir kitur, beto pasmus nelabi yra kam tuos kapus taip jau pavyzdingai prižiuret tai galvojam apie pilna uždengima, geriau sumoketi viena karta negu paskui visa vasara lakstyt su laistytuvais ir pan.
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 30, 19:06)
Lyžuka,tai gal tau dar nebuvo 50-ties?
na kažkada nebuvo

, bet kaip sakoma čia reikia į medi pabelst aš ten aplamai gal prieš gerus 5-6 metus lankiausi dėl saves
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 30, 22:31)
Iš estų siunčiausi, ar ne 4 eurai siuntinukas. O gal 6 . Tikrai ne 10. Viskas labai gražiai supakuota, toks storas vokas su pūsline plėvele viduje, kad nesusitrintų. Viskas atitiko. Lyžuka, atrodo tau iš estų buvau užsakiusi plukių ? sakei, sudygo ?
Lyžuka , gal augini kurią iš daugiamečių lobelijų? L.cardinalis arba L.speciosa ? Ar gerai žiemoja ?
Buvau nusipirkusi, gan drėgnai pasodinau, neprisikėlė po žiemos.
Šiandien neištvėriau, užsisakiau augalų iš Dariausgeles.

Skaudama širdimi, nes norėjau beveik visko. Ką daryti su sunkia priklausomybe ?
Meri, šiandien skaičiau, kaip katukus sugaudo prieglaudų darbuotojai. Su kažkokiu sieteliu. Į narvelį ir prisijaukina. Iškviesk juos, tegul pagauna, jei norėsi, paskui pasiimsi. Nors du katinai namie pjaunasi.
IK turejau kažkurią iš lobelijų va dabar nepasakysiu tik veisles, iššalo po pirmos žiemos, bet nežinau ar jau taip būtu iššalus ir kitoj vietoj, nes ten ant jos patkdavo vandens nuo namo lietvazdzio tai gal numirko

, plukes dygo gerai tik labai ilgai ir labai silpni daigeliai gaivaliojosi visa vasara, gal tik rugsejo pradžioj jau pražydo, pernai iš viso to grožio liko dvi, iš kuriu viena jau vasara nunyko, bet aš ju nei dengiau nei iškasinejau
Ka užsisakei iš Dariaus?