Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Luety 4u.gif , nuostolis

ir siuntimas pas jumi koks barngus verysad.gif

šiandien buvau poliklinikoje ne savais reikalais smile.gif tai pasigavo šeimos gyd ir nusiunte kardiogramą, kraujus priduot pagal kokia tai širdies programą, bais apsidžiauge koridoriuje pamačius sako koks retas svečias smile.gif , iš kitos puses patyriau moralinį šoką pasidomėjus paminklų kainomis ir aplamai kapaviečiu sutvarkymu, na žinojau, kad nepigu bet kad jau tiek unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 sausio 2018 - 16:24
Lyžuka, negi visose firmose taip brangu? Užsakytum tik paminklą, gal kas padėtų pabetonuoti pagrindą ir bortelius.

Jaučiasi, kad diena ilgėja. Penktą dar buvo šviesu, šiandien saulės kraštelį matėm.

Luety, ko kreipiesi į ukrus? taigi tau visos galimybės užsisakyti iš viso svieto ką tik panorėtum, į UK iš visur siunčia. Dauguma rusiškų daržovių veislių be jokio gėdos jausmo pavogti ir pervadinti savaip. Suradau ne vieną ir ne du.
Pasidomėk ką parduoda Seedaholik, Sperli, Morganir Thompson ir dar galybė firmų. Tas pačias rusiškas veisles gali siųstis iš Estijos, Semnemaaailm.ee
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 30 sausio 2018 - 17:38
Lyžuka,tai gal tau dar nebuvo 50-ties?Mes jau šešti metai naudojamės ta programa. ax.gif
Koliosiuosi ir ašai.Paštas pasirodo dirba jau nebe nuo 8 o tik nuo 10. bigsmile.gif blink.gif Sėdi ponios ir ką tu joms,sako tik šiandien gavome.
Siūlai..................matkeliais gal po 50 g.Tai kiek bus mazgų?????? blink.gif Tokius pardavinėja po 4 eurus,jei perki 10 kg.Nuotraukoje pavaizduota.Kur po 10 eurų,aš pirkau nuotraukoje normalios babinos.Nežinau durniais laiko.mAŽOJI KAI pamatė SAKO siūsk ATGAL.aI NERVUS GADINTI???bET JAU IŠ ČIA NIEKADA NEBE sakysiuosi.Su šuns vilna panašiai buvo,parašiau,kad kiti žinotų,tai ištrynė mano postą ir tiek. ax.gif O čia Rumšiškių karšykla,atrodo gražiai skamba.
Va nepaveda tai "9 gijos" iš Anykščių ir ateina siūlai per dvi dienas ir nėra buvę nesamonių. mirksiukas.gif
Dar sėklų iš niekur nesisiunčiau,reiktų pradėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 30, 15:33)
Lyžuka, negi visose firmose taip brangu? Užsakytum tik paminklą, gal kas padėtų pabetonuoti pagrindą ir bortelius.

Jaučiasi, kad diena ilgėja. Penktą dar buvo šviesu, šiandien saulės kraštelį matėm.

Luety, ko kreipiesi į ukrus? taigi tau visos galimybės užsisakyti iš viso svieto ką tik panorėtum, į UK iš visur siunčia.  Dauguma rusiškų daržovių veislių be jokio gėdos jausmo pavogti ir pervadinti savaip. Suradau ne vieną ir ne du.
Pasidomėk ką parduoda Seedaholik, Sperli, Morganir Thompson ir dar galybė firmų. Tas pačias rusiškas veisles gali siųstis iš Estijos, Semnemaaailm.ee

Nugi suzavejo kainos ax.gif ax.gif Be to pomidorai patiko Jablonka rosii ir jubiliejnyj Tarasov,tai ir uzsimaniau,o kad siuntimas atsipirktu,dar fungicidu uzsakiau,geliu keleta pokeliu,agurku nostalgisku is vaikystes Rodnicok ir susidare su siun timu 20 euru.
Siuncia is visur,bet mazai zinau is kur.Tomson ir Morgan baisus brangininkai ir uz siuntima daug ima,ir uz paypal reikia moket,perku,bet retai isju.Siaip megstu pirkt krautuvej,bet cia del siu dalyku susigundziau.Siaip pernai viskas buvo puiku.Atsiunte gerai ipokuotas prekes,dar kardonas idetas maiseliai kad nesusimaigytu,tai ka as zinau,kad siemet jie taip pasisiuskslino ir dar apvoge mane.O tuos kitus linkus einu pasklaidyt.Aciu.
Atsakyti
Pavarciau estu seklas nu ir ka,jie turi ir tarasova ir jablonka.Kainos pamanomos,tik nezinau kiek nori uz siuntima.Aciu uz info,kita karta zinosiu.
Atsakyti
Ai, man buvo iš e-bay, čia seniau, kad vietoje retų vandų tik popieriai.
Nugis neprikalbinu nei vieno šeriamo darbinio katinuko, tik artyn ir neria tolyn, durneliai. Vienas tai lb suvargęs, toks sulysęs, kojytės plonos, pilvukas neproporcingai išpampęs, atėjo šiandien visas drebantis, dėjau papildomai konservo specialiai jam, jau stengiuos jį pamaitinti, bet ne kasdien užmatau, Kita graži katė, bet sakau, bijo žmonių. Sąžinė graužia dėl tų gyvūnų,
Jau koks beprotnamis darbe buvo, net padariau kliauzą, kaip nekenčiu kasos knygos, vėl revizorė bars. Viena ciocia mokėjo mokesčius ir kai viską suvedžiau ir padariau apmokėjimą, neužteko pinigų. Neįspėjo prieš kad neturės, o aš nepaklausiau, tiesiog nebuvau susidūrusi. O dar pirkėjai pyksta, kai prašau kiekvieną kvitą mokėti atskirai.
Biski pailsiu ir tvarkysiu buhalteriją, ryt kasos pridavimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 30, 20:09)
Pavarciau estu seklas nu ir ka,jie turi ir tarasova ir jablonka.Kainos pamanomos,tik nezinau kiek nori uz siuntima.Aciu uz info,kita karta zinosiu.

Iš estų siunčiausi, ar ne 4 eurai siuntinukas. O gal 6 . Tikrai ne 10. Viskas labai gražiai supakuota, toks storas vokas su pūsline plėvele viduje, kad nesusitrintų. Viskas atitiko. Lyžuka, atrodo tau iš estų buvau užsakiusi plukių ? sakei, sudygo ?
Lyžuka , gal augini kurią iš daugiamečių lobelijų? L.cardinalis arba L.speciosa ? Ar gerai žiemoja ?
Buvau nusipirkusi, gan drėgnai pasodinau, neprisikėlė po žiemos.

Šiandien neištvėriau, užsisakiau augalų iš Dariausgeles. ax.gif Skaudama širdimi, nes norėjau beveik visko. Ką daryti su sunkia priklausomybe ?

Meri, šiandien skaičiau, kaip katukus sugaudo prieglaudų darbuotojai. Su kažkokiu sieteliu. Į narvelį ir prisijaukina. Iškviesk juos, tegul pagauna, jei norėsi, paskui pasiimsi. Nors du katinai namie pjaunasi.
Atsakyti
Tai va su ukrais ir gincijomes labiausiai del to ipokavimo. Menedzeris susirasinejimo man irodineja,kad paprastas vokas stipresnis uz bumbulini,atsieit jo tankis didesnis.O as jam aiskinu,kad puslelinis tvirtesnis,o i paprasta laiskini voka ikiso 292g prekiu ir nori kad islaikytu.Sudreko biski ir bemetant suplyso.Viskas iskrito ir amen,kasd ten ka beieskos.Ukras man irodineja,kad pokavimas geras,seklos pavogtos,girdi jam reikia is pastininko rasto,kokio svorio as priemiau preke ir pasirasyta dar.Nu pas mus cia tokiu cirku nera,pastininkai nevaiksto su svarstyklem.Tuscias vokas buvo idetas i specialu royal mail maiseli su uzrasu vienoj pusej jog jie labai atsipraso,kad preke pasieke suniokota ir su nuoroda i ju puslapi,kad apskust siunteja.Bet tame puslapyje tik vietines reiksmes apskundimai,o ukrai patys turi kreiptis i savo tinklus ir ieskot kokioj grandy tai ivyko.Sakau jiems,jei Uk taip butu ivyke,firma net nesigincytu,grazintu man pinigus arba tas pacias prekes is naujo,graziai atsiprasytu ir dar dovanu idetu.O cia pasiule man straipsni,kai pasakiau,kad jauciuosi lyg apvogta.Ai nu ka noret,atsilike jie dar labai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 30, 17:33)

tai va, kad čia dar buvo tik pirmoji firmele, bet manau stebuklo ta prasme pigumo atžvilgiu nebus ir kitur, beto pasmus nelabi yra kam tuos kapus taip jau pavyzdingai prižiuret tai galvojam apie pilna uždengima, geriau sumoketi viena karta negu paskui visa vasara lakstyt su laistytuvais ir pan.

QUOTE(IngridaB @ 2018 01 30, 19:06)
Lyžuka,tai gal tau dar nebuvo 50-ties?

na kažkada nebuvo mirksiukas.gif , bet kaip sakoma čia reikia į medi pabelst aš ten aplamai gal prieš gerus 5-6 metus lankiausi dėl saves mirksiukas.gif
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 30, 22:31)
Iš estų siunčiausi, ar ne 4 eurai siuntinukas. O gal 6 . Tikrai ne 10. Viskas labai gražiai supakuota, toks storas vokas su pūsline plėvele viduje, kad nesusitrintų. Viskas atitiko. Lyžuka, atrodo tau iš estų buvau užsakiusi plukių ? sakei, sudygo ?
Lyžuka , gal augini kurią iš daugiamečių lobelijų? L.cardinalis arba L.speciosa ? Ar gerai žiemoja ?
Buvau nusipirkusi, gan drėgnai pasodinau, neprisikėlė po žiemos.

Šiandien neištvėriau, užsisakiau augalų iš Dariausgeles.  ax.gif  Skaudama širdimi, nes norėjau beveik visko. Ką daryti su sunkia priklausomybe ?

Meri, šiandien skaičiau, kaip katukus sugaudo prieglaudų darbuotojai. Su kažkokiu sieteliu. Į narvelį ir prisijaukina. Iškviesk juos, tegul pagauna, jei norėsi, paskui pasiimsi. Nors du katinai namie pjaunasi.

IK turejau kažkurią iš lobelijų va dabar nepasakysiu tik veisles, iššalo po pirmos žiemos, bet nežinau ar jau taip būtu iššalus ir kitoj vietoj, nes ten ant jos patkdavo vandens nuo namo lietvazdzio tai gal numirko smile.gif, plukes dygo gerai tik labai ilgai ir labai silpni daigeliai gaivaliojosi visa vasara, gal tik rugsejo pradžioj jau pražydo, pernai iš viso to grožio liko dvi, iš kuriu viena jau vasara nunyko, bet aš ju nei dengiau nei iškasinejau

Ka užsisakei iš Dariaus?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 31, 08:13)
tai va, kad čia dar buvo tik pirmoji firmele, bet manau stebuklo ta prasme pigumo atžvilgiu nebus ir kitur, beto pasmus nelabi yra kam tuos kapus taip jau pavyzdingai prižiuret tai galvojam apie pilna uždengima, geriau sumoketi viena karta negu paskui visa vasara lakstyt su laistytuvais ir pan.
na kažkada nebuvo  mirksiukas.gif , bet kaip sakoma čia reikia į medi pabelst aš ten aplamai gal prieš gerus 5-6 metus lankiausi dėl saves  mirksiukas.gif

IK turejau kažkurią iš lobelijų va dabar nepasakysiu tik veisles, iššalo po pirmos žiemos, bet nežinau ar jau taip būtu iššalus ir kitoj vietoj, nes ten ant jos patkdavo vandens nuo namo lietvazdzio tai gal numirko smile.gif, plukes dygo gerai tik labai ilgai ir labai silpni daigeliai gaivaliojosi visa vasara, gal tik rugsejo pradžioj jau pražydo, pernai iš viso to grožio liko dvi, iš kuriu viena jau vasara nunyko, bet aš ju nei dengiau nei iškasinejau

Ka užsisakei iš Dariaus?

Pirmiausia tai užsisakinėjau dėl pentiniaus Flamingo. Gal užpernai pamačiau. dar pardavinėjo vokiečiuose, tai pas Frau buvau pasiruošusi per jūrą perbristi.
http://www.gootjes-a...flamenco39.html
Dar prigriebiau du sibirinius vilkdalgius, flioksą raudoną, ežiuolę Double Delight, kurpelę Bicolor, japonišką plukę Pamina, ligulariją Zepter, kietį A.lactiflora, rodžersiją Chokolade..., šiloką tamsiai raudoną Red Cauli.
Dar kai ką reikės iš Vyšniauskų paimti, dar iš Daugiametes.lt.
Šiemet reikia išsikasti baseinėlį tokį ilgą, su fontanu per viduriuką. Tai iš šonų reikės paplatinti gėlynus, kad pro langą žiūrint neatrodytų kaip brūkšniai.
Atsakyti
man tai įdomu kai renka tokiu metu užsakymus, tai paskui kai pavasarį paaiškėja, kad tų augaliuku ar neužteko ar jie tiesiog neperžiemojo tai tada gražina pinigus?

ir jo gėlės vazoneliuose buna ar plikom šaknim siunčia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 31 sausio 2018 - 12:39