Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

mes antra diena po trejeta karuciu malku pasiruosiam: sukraunam storesnius, perkerta, atgal malkinen sukraunu.

Snd. oras tinkamas, tai eisim dar krumu pagenet.

Jus rasykit apie seklu krautuves, tuoj ir man visko isireiks. biggrin.gif

Vakar per purvyna i kalna su masina bandem vaziuot. Granata ar koks biesas nusisuko. Nu gal neturim kur 150 det. Boze, boze....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 31 sausio 2018 - 12:51
Nežinau kaip bus, pirmą kartą iš jo užsakinėju.
Pernai užsisakiau iš daugiametes.lt. Gal virš 10 pozicijų. Atėjo nurodymas mokėjimui už kokius 6 , juos ir atsiuntė. O apie likusią užsakymo dalį jokių žinių iki šiol. O man kai ko labai reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 31, 15:12)
Nežinau kaip bus, pirmą kartą iš jo užsakinėju.
Pernai užsisakiau iš daugiametes.lt.  Gal virš 10 pozicijų. Atėjo nurodymas mokėjimui už kokius 6 , juos ir atsiuntė. O apie likusią užsakymo dalį jokių žinių iki šiol. O man kai ko labai reikėjo.

Taigi rašyk ko reikia. Nupirksiu ir vairuotojas parsiveš. Žinai kur būnu....
Atsakyti
Ate, gal visai neblogai būtų. Girdėjau, tada jau surenka užsakymą, nėra kur dėtis. 4u.gif

Kokia nebloga dienelė šiandien. Apėjau gėlynus. Kadangi rožės nebuvo pakirptos, tai pumpurai gyvi gyviausi. Tai ką, balandį turėsime žydinčių. tongue.gif Tulpės snapus iškišę, bet tik tos, kur saulėje. Žioveiniai šviežutėliai, nusispjauti jiems į žiemą. Gerai, kad neišroviau rožės, atrodo, Lavinija. Ji tik ant antramečių žydi. Jei nebus šalčių, bus žiedų.
Šiltnamį beveik visai nuplėšė. O ten mano visas turtas sutemptas : vazončikai, laistymas, kepsninė. blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

uzvakar buvau snapa i siltnami ikisus, tai ten visai nesalta. Chizantema viena dar zydi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 02 01, 12:52)
Labas

uzvakar buvau snapa i siltnami ikisus, tai ten visai nesalta. Chizantema viena dar zydi. biggrin.gif

Kaip tavo babulyte?

kažin kokia čia pliurza pusryčiams gavom bigsmile.gif ? Panašu į dabar taip "reklamuojamus" ligoninių maistus biggrin.gif

Sveikos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 vasario 2018 - 15:37
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 01, 16:36)
Kaip tavo babulyte?

kažin kokia čia pliurza pusryčiams gavom  bigsmile.gif ? Panašu į dabar taip "reklamuojamus" ligoninių maistus  biggrin.gif

Sveikos  bigsmile.gif

nu kaip cia pasakius ax.gif Ligoninej daktare israse stipresnius vaistus, tie itariu negerai. Turi gert tris kartus po tablete, ryte ir diena duodu po puse. Vakare visa, bet jauciu reik ir vakarine lausiu pusiau arba grisiu prie senuju, dar su mamos daktare pasitarsiu.Nuo tu vaistu vangi, nebezino, kad nuo sikpuodzio ant lovos sesim, reik primint.
Atsakyti
Sapniukai, o kaip tu žadi dirbti, kai babuliuką reikia jau ant puodo sodinti ?

Mano šiltnamį galutinai sudraskė vėjas. blink.gif
Atsakyti
Labuka
Kelinta diena cypia ausyse,sakykim stresas,pervargt kol kas nebuvo ko,na tik šiandien pavargau,atpratau nuo greito judesio
Tai senukams prirašo slopinančių ir būna apsnūdę kaip musės,tipo artimiesiems geriau,guli,snaudžia ir nekelia problemų
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2018 02 01, 19:44)
Labuka
Kelinta diena cypia ausyse,sakykim stresas,pervargt kol kas nebuvo ko,na tik šiandien pavargau,atpratau nuo greito judesio
Tai senukams prirašo slopinančių ir būna apsnūdę kaip musės,tipo artimiesiems geriau,guli,snaudžia ir nekelia problemų

Kaip tik šiandien per lrt daktaras aiškino kad čia insulto arba širdies rimtų sveikatos problemų pradžia :mirksiukas

Sapniuk 4u.gif laikykis

O nuo ko tie vaistai? Ar raminantis ar nuo kitos ligų? Mano babai nuo raminančių net šlapimo nelaikyti pradėjo tai nutraukem davimą
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 02 01, 19:19)
Sapniukai, o kaip tu žadi dirbti, kai babuliuką reikia jau ant puodo sodinti ?

Mano šiltnamį galutinai sudraskė vėjas. blink.gif

tai babuliukas bio tulika turi seniai ir juo naudojasi biggrin.gif Kur dirbsiu? Tai nebedirbu, rupyba mamai susitvarkiau, bet cia vel problemos.

Lady, ten vaistai nuo Parkinsono, ne slopinantys.
Atsakyti