Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 03 18, 18:44)
reiskia taupai namuose karsta vandeni ir darbe ligos ieskai biggrin.gif

turejau toki nemalonu pokalbi pas save namuose, sirdis maskatavos, jau galvojau per gerkle issoks. Bet nieko, sprendimas priimtas mano naudai ax.gif

Na kur maišą plastikinių butelių vešiuosi?Dar į penktą aukštą?Ena sau...........
Tarp savų pokalbis? bigsmile.gif
Atsakyti
su buto remontininku rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,

Ingridai sveikatos 4u.gif
Sapniukui kantrybės 4u.gif

Atės kibinai labai skaniai žiūris wub.gif , seiles nuvarvinau tongue.gif

ant palangės nosis kiša porai su cibuliais, čiliai, paprikos laužos ir rodytis dar nenori(o gal visai ir nesirodys...) daugiau kol kas niekas nesėta.

Buvau susitikus su SP, gavau bijūnų. Liepė kišt žemėn, bet sodybon dar nieks neveža. o jie nori būt pasodinti. Ką daryt? kišt į vazonėlius?

Ingridėl, kai darei verbas naudojai tokias smilgeles kaip "kačiukus"-kaip jas augint?

daugiau nieko įdomaus nevyksta biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli, šaknis kišk į vazonėlius ir nešk į balkoną.
Darbavausi, net kumpiai skauda. Nuiminėju velėną tarp tujų gyvatvorės. Vis kastuvą paaštrinu , ir beveik paviršiumi nuimu, išpurtau žemes. Mulčą dėsiu, nusibodo vinguriuoti su žoliapjove.
Paskui svečių turėjome. Kai kaliau grietinėlės likeriuko porą stopkelių, tai išgaravo noras bet kokiam darbui. tongue.gif
O žadėjau pasėti daug ką. Taip liko tik durpės parsineštos.
Atsakyti
Kaimietuke, dėkui 4u.gif

norėčiau aš palaižyt to gėrimėlio ax.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 03 18, 19:25)

Ingridėl, kai darei verbas naudojai tokias smilgeles kaip "kačiukus"-kaip jas augint?

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli sėklas pirkau Depe,dar šiemet nebuvau,zuikio pėdutėmis vadinu.Sėjau į dėžutes,paskui daigai.Dar šiemet jokių gėlių nesėjau,reiktų prisiruošti.
Jaučiu be vaistų nieko neišeis su arbatomis ir medumi. ax.gif Net nežinau ko prašyti vaistinėje?Sekmadienį nusimato grandiozinis jubiliejus,ne gi važiuosiu raudona nosimi? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

o aš po laidotuvių, anytą dievulis pasiėmė staiga ir netiketai...
Atsakyti
Labas rytas,

Ingridel,gal skalauk su juros druska,bet zinai-gydoma per septynias dienas,negydoma per savaite 4u.gif 4u.gif
Lyzuka,uzuojauta.Visu ten kelias.
O ji kai kuriuo metu budavo pas tave lygtais?Ar as ka maisau?
Atsakyti
Lyzuka, 4u.gif

gal ne pas tave buvo, o pas kuri nors sunu.

Labas

ejau pro zalia stotele, uzsukau, nusipirkau geltona triubine lelija uz 3 eurus.
Atsakyti
Lyžuka, sunku tau buvo. Atvargo savo moteriškė. 4u.gif

Sapniukai, pavasariais nereikia stovėti jokiose stotelėse, tuo labiau žaliose. Nespėji mirktelėti, ir pinigų nebėra. tongue.gif

Ingrida, nusipirk kokio purškalo, jeigu balius. Tam kartui snarglius sulaiko.
Atsakyti
IK, kokia tu supratlyva apie zalia stotele, dar nusipirkau surfinijos ir dar kazko po daigeli ax.gif Gerai, kad si stotele man labai nepakeliui, nebent i baznycia is baznycios einant pakeliui biggrin.gif
Atsakyti
Lyzukiuk, užuojauta 4u.gif

Žalioj stotelėje pilna įvairiausių dargų, bet kur juos augint, katė didelė, ir jai reik palikt pusę palangės, kad manęs lauktų ir džiaugtusi kai gryžtu.
Buvau maksėje, tai vazonams akcija, bet tokie neįdomūs, o galėtų iš Polnix lenkų vežti, pas tuos tai yra gražių. O tos senienos metai iš metų tos pačios, vos ne tarybinių laikų dizaino. Kas ta akcija, jei nėra ko pirkti. Pavaikščiojau ir išėjau. Apsileidęs marketingas, nesidomi naujovėmis ir pofyg pirkėjai, vistiek skaito, kad išpirks, nes pigiau.

Pagaliau užsisakiau akinius, nu bet stiklų kaina, ką aš žinau. KOSMOSAS. Sumokėjau, bet jau skausmingas pirkinys. Patys rėmeliai tai nebrangūs palyginus su kitais. Paskui akropolyje užmačiau kad akcija stiklams, taigi susimoviau paskubėjus, na, bet neverk pametęs, nesidžiauk radęs, matyt tokia laimė.

Nupirkau gliukomatį, bet niekaip neįstengiu sau įdurti blink.gif seubas
Atsakyti