Oi kaip malonu kad prisijungi, o tai aš čia viena tokia meška tarp jau stirnomis tapusiųjųAš tai nieko prieš priimti, bet neturiu ten jokių teisių 😀Labai smagu
Merginos gal galit priimti į facebook grupelę, smalsu pamatyti kaip atrodote
Iš mandagumo reiktų sakyti ir save parodyti
Nors gal tai suveiktų ir jums gerai, kai tik kažko netinkamo valgyti užsimanytumėte, pažiūrite į mane ir apetitas praeitų
Jerda parasiau tau zinute
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 24, 13:46)
Dėkui, ir aš jau ten

Niu ką, atsoportavau, savaitgalis prasideda
QUOTE(nuosta @ 2017 03 24, 14:40)
O aš jau pietų miegucio pamiegojau 😊 dabar imsiu dviratį ir priminsiu iki parduotuvės tik kad vėjas baisingai. Būt gerai ir pėstute iki parduotuvės bet kad nešti prekių tai nesinori, tik vaikščioti norisi
QUOTE(nuosta @ 2017 03 24, 14:40)
Kuria prasme savaitgalis prasideda, griešit pradėsi ???

Po tavo sporto aš susigėdau

Papildyta:
QUOTE(Dolle24Dolle @ 2017 03 24, 17:13)
Geri startai čia pas tave, šaunuolė
Kuria prasme savaitgalis prasideda, griešit pradėsi ???Aš visada savaitgaliais griešiju 😉 o šį ypač, mamų diena, o aš su savo mama ❤
Bevale,sincera,gobsiukas,prisiduosit?🤔
Labas vakaras,
Pagaliau pavyko parasyti cia , bet tik per vyro telefona.
Siandien musu pirmagimes gimtadienis , tai rytas prasidejo nuo graziu pusryciu su sokoladiniu tortu. Ir tai buvo 7 ryto ! Vienintelis laikas , kai visa seima galejom sueiti kartu ;)
Dabar vyriausioji isejo su draugais susitikti , o mes namie istrigom ;( mazajam sukilo toookia temperatura. Jau daugiau nei pusmeti nesirgom , visai jau buvau uzmirsus siuos vargelius, net vaistu neturejau nuo tempos , och !!!
Labas rytas tai ka,reik ivest vasaros laika sianakt,o uz lango sninga
va kaip spiriojasi orai
Papildyta:

Labas rytas, mergaites!
Valio valio valio!!! Laimejau II vieta!
Tikrai nesitikejau...
Kaip jums savaitgalio nuotaikos?

Valio valio valio!!! Laimejau II vieta!

Tikrai nesitikejau...

Kaip jums savaitgalio nuotaikos?