Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bukim sveikos! O kas serga 4u.gif 4u.gif 4u.gif po balioniuka. Vakar pasidariau riesuteliu su kariu. mmm... buvo skanu... dar liko, bet nebenoriu...
Atsakyti

Bet pasižiūrėki į gerąją šio reikalo pusę, penktadienį net ir besisvečiuojant mamai minusą išspausi  :D Kaip su laikrodžio persukimu sekasi, kaip mažyliai? Man tai gerai, kelias dienas pietų miegučio atmiegota, tai tvarkingai prieš 7 ryto naujuoju laiku pati prabudau  :D 

Aha, nėra to blogo kas neišeitų į gerą 😃 o vaikai gerai, kėlėsi prieš 8, o mergaitės dar miega! Tuoj 9. Tobula 👍

Atsakyti

Labas rytas

Kur tas pavasaris pasislepe? Ir vel nuo ryto niuru ir sninga. Tokiomis dienomis tik prie saldytuvo ir traukia. :huh2: 

Atsakyti
Kur cia pas jus niuru ir sninga? smile.gif
Pas mus saulyte sildo 4u.gif biggrin.gif Tuoj imsiu lazdas i rankas ir... i trasa biggrin.gif
Atsakyti

Utenoje :blink: 

Atsakyti

Pas mus šiandien saulėta ir +13,  bet vėjas bjaurus. Varysim į parką pažiūrėt kaip viskas žydi  :wub: 

Atsakyti

Mano dicke apsirgo :oh: tik paejo i darza ir vel laba diena ligos....dar maziui tas kosulys nei dingsta nei kazkiek dideja...kazkaip man per galva kerta tie sirgimai...vel namie sedet tarp 4 sienu :(

Nuosta,koki ten virusa visi pagavot :D bet kai taip draugiskai visi issivalet,tai gal sekanti karta jau jusu nekabins :)

Oras normalus,prasiejau valandziuke.

Atsakyti

Mano dicke apsirgo :oh: tik paejo i darza ir vel laba diena ligos....dar maziui tas kosulys nei dingsta nei kazkiek dideja...kazkaip man per galva kerta tie sirgimai...vel namie sedet tarp 4 sienu :(

Nuosta,koki ten virusa visi pagavot :D bet kai taip draugiskai visi issivalet,tai gal sekanti karta jau jusu nekabins :)

Oras normalus,prasiejau valandziuke.

Och tos vaikų ligos  :oh:   :4u:  nu mes tai atsirgom ir kaip už dvi tėvynes, po visų vėjaraupių dar nusivėmėm  :lol:  gaila labiausiai mamos, jai matyt svetimoj vietoj galva susisuko ir pargriuvo, akis purpurinė, bet nieko, saulė šviečia, akinius duosiu ir bus ok :B  kad greičiau jums ligosoraritų, aš kaip iš kalėjimo išėjus jaučiuos gryną ora užuodus  :bigsmile:  tikiuosi atsitrauks tos ligos, nes pas kus nusimato atšilimas net iki +19 šią sav! Uch  :wub: 

Atsakyti

Och tos vaikų ligos  :oh:   :4u:  nu mes tai atsirgom ir kaip už dvi tėvynes, po visų vėjaraupių dar nusivėmėm  :lol:  gaila labiausiai mamos, jai matyt svetimoj vietoj galva susisuko ir pargriuvo, akis purpurinė, bet nieko, saulė šviečia, akinius duosiu ir bus ok :B  kad greičiau jums ligosoraritų, aš kaip iš kalėjimo išėjus jaučiuos gryną ora užuodus  :bigsmile:  tikiuosi atsitrauks tos ligos, nes pas kus nusimato atšilimas net iki +19 šią sav! Uch  :wub:

Nu svarbu mama mato su akim,melynumas praeis :) bet jau foto tik su akiniais :D oho 19! Pas mus rodo kad bus 11,ale naktim dar rodo minusus 5 kad bus,tai idomu kokios tos dienos bus...mano dicke tokia nuvargus,kad net pietu atsigule,kai jau pora men nebemiega pietu miego visai...

Atsakyti

Kaip savaitgalis diena manau atlaikyta pakankamai neblogai. Keli tikro šokolado saldainiai-maža nuodėmė :4u: , o jogurtą ir riešutus priskirsiu prie maisto  :B Nugi negalima drąstiškai sumažinti kalorijų skaičiaus, vėliau, kai jau nebekris,  nebebus ko mažinti  :ax:  Svarbiausia su tokia mano teorija tik svorio neprisiauginti  :happy: 

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti