sveikutės,
savaitgalis jau kvepėjo Velykomis - šeštadienį buvom su dukromis edukacinėj programoj, kur mokėmės marginti margučius ir dar visokio kitokio gėrio sužinojom, vakar šventėm Verbų sekmadienį- apsilankėm bažnyčioje, po to gaminom su dukrom oliziukus bei velykines dekoracijas

naktį prisėdau prie diplominio draugei rašymo.... neįdomus darbas , bet už atlygį...
o valgymo prasme.... turbūt nieko gero - pietums savaitgaliu buvo žemaičių blynai, vakarienei šeštadienį naminė pica, o vakar - makaronai su mėsyte....
jau bent nuo saldumynų pagundų pavyko susilaikyti

, nes vyras juos paslėpė

o šiaip kažkpkių tortų ar pyragų nekepu, nes reikėtų suvalgyti man vienai - namiškiai naminių kepinių nemėgsta - o man to visai nereikia
nors Velykoms kepsim velykinių sausainėlių...
šiandien priduosiu dukras į visuomenės sveikatos centrą sportinei veiklai, o pačios laukia nemalonus vizitas pas sotmotologą... vėl turbūt teks eiti kelis mėn su kokiu kanalų plombavimu.... jau čia mano nesibaigainčios bėdos...
gerai, einu matuotis gautas suknutes , kad būtų kuo pasipuošti Velykoms

ir einu ruošti pietų... 12 h turim jau išskubėti su atostogaujančia pirmoke į miestuką sesės pasiimti iš darželio
geros dienos visoms
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2017 04 08, 22:28)
<p>Sidrulka, siūlyčiau įsigyti elektronines svarstykles, labai malonu matyti tikslų nors ir mažytį pokytį į gera, ir svarbu pastebėti kada vėl auga tas svoris.</p><p>Aš tai šiais metais nuo Velykų pabėgsiu, jau dabar negaliu tuo atsidžiaugti, kad nereiks kelias dienas prie puodų, bliūdų sukiotis, o paskui dar visą dieną prie stalo sėdėti. Einu parduotuvėje pro velykines prekes ir širdis dainuoja

Kad man viso šito šiais metais nereiks. Nežinau gal per pačią šventę jau kitaip galvosiu pigiam hostelyje toli nuo namų

bet jau bus vėlu

</p>
kokioje čia šalyje ketinate praleisti Velykas?