Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Tylu ramu cia :) kazkaip pas mane visai ne dietines mintys ir maistas siom dienom :oh:  ne tik kad savaitgalio pliuso nenukratysiu,bet dar ir ant virsaus kraunu :)

Panašu kad ne tu viena. Na vieną penktadienį visos gerai pavarėm, tai kitą ... man prieš kelionę nesimiega, matyt todėl kad su jumis neatsisveikinau  :D  taigi visoms gerų svečių, tvirtu margučių. Penktadienį nesusitiksim

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 04 12, 01:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="71564934" data-time="1491912728"><div><p>Tylu ramu cia smile.gif kazkaip pas mane visai ne dietines mintys ir maistas siom dienom doh.gif  ne tik kad savaitgalio pliuso nenukratysiu,bet dar ir ant virsaus kraunu smile.gif</p></div></blockquote><p>Panašu kad ne tu viena. Na vieną penktadienį visos gerai pavarėm, tai kitą ... man prieš kelionę nesimiega, matyt todėl kad su jumis neatsisveikinau  biggrin.gif  taigi visoms gerų svečių, tvirtu margučių. Penktadienį nesusitiksim</p>

Geros kelionės, smagaus laiko 4u.gif
Atsakyti

Jerda,geros keliones!

Labas rytas! :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  

Jerda, geros kelionės :bigsmile: 

Aš irgi valgau valgau valgau, šiandien jau išleidau tėvelius, bet susiimsiu rimčiau tik po Velykų. Vėl teks kratyti priaugtus numestus kilogramus 😀  lėksim šiandien su dukrom į kiną, mergaičių diena  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  

Jerda, geros kelionės :bigsmile:

Aš irgi valgau valgau valgau, šiandien jau išleidau tėvelius, bet susiimsiu rimčiau tik po Velykų. Vėl teks kratyti priaugtus numestus kilogramus 😀  lėksim šiandien su dukrom į kiną, mergaičių diena  :wub:

Valgyk valgyk :) as irgi valgau :D  gero kino 🤗

Atsakyti

Valgyk valgyk :) as irgi valgau :D  gero kino 🤗

Žiūriu pasikeitė mūsų tendencija, susiderinom per tiek metų, anksčiau pamainom valgydavom/laikydavomės, o dabar viską kartu dažniausiai 😍😀

Atsakyti

Žiūriu pasikeitė mūsų tendencija, susiderinom per tiek metų, anksčiau pamainom valgydavom/laikydavomės, o dabar viską kartu dažniausiai 😍😀

Draugiskai 😂😘

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
labukas 4u.gif biggrin.gif

užvakar buvo velykinių dekoracijų-margučių gaminimo n-tasis vakaras biggrin.gif
vakar buvo zuikučių iš servetėlių lankstymo vakaras,
šiandien laukia velykinių sausainių kepimo vakaras
rytoj - margučių marginimo vakaras
clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 13 balandžio 2017 - 09:07

Labas rytas, mes jau pasimarhinę keletą margučių belekaip, simboliškai svarbu, nes mes jų nevalgom, Velykų rytą šviežius visad verdam ir valgom šiltus 😊

Atsakyti

As ryt ar sestadieni pamarginsiu su dicke kiausinius,nes mes nevalgom kiausu kazkaip,tai dazysiu tik 10 ir bus per akis :) 

Atsakyti
o kaip marginsit? - su lukštais, žolelėm, vašku, servetėlėm, ryžiais, ....?
Atsakyti