...tai gerai, nors tiek...

Niu ką atsportavau be ūpo, bet kilo forume viena narė labai padrąsino nepasiduot, kažkas yra rimtai, čia visom nekrenta, ten irgi
su sportu tas svoris labiau užsispyręs. Niu ką,varysiu dar tokiu ritmu dar iki savo priešgimtadieninio svėrimosi, o tada ir matuosiuos, ir fotkinsiuos, gal koks stebuklas įvyks ta proga
![]()
Ivyks ivyks! As manau dar tai kad sportuoji plius ta elipsiuka pamini,tau per apimtys bus daug pakrite
Ivyks ivyks! As manau dar tai kad sportuoji plius ta elipsiuka pamini,tau per apimtys bus daug pakrite
Laikom špygas 😀 prikepiau keksiukų, gavosi begalybė (32) ir kaip iškilo! Ryt maskarponės kremu papuošiu, reikės truputį kai kuriuos apipjaustyt labai lengvučiai šiaip, vaikai jau užskaitė, aš rytoj paragausiu, šiandien dar laikaus
jaučiu cheatinsiu visą savaitgalį
O jerda ir airise idomu prisiduos
Nežinia, šiaip ryte jau kas prisiduoda tas...
Laikom špygas 😀 prikepiau keksiukų, gavosi begalybė (32) ir kaip iškilo! Ryt maskarponės kremu papuošiu, reikės truputį kai kuriuos apipjaustyt
labai lengvučiai šiaip, vaikai jau užskaitė, aš rytoj paragausiu, šiandien dar laikaus
jaučiu cheatinsiu visą savaitgalį
![]()
Nežinia, šiaip ryte jau kas prisiduoda tas...
Cheatink cheatink o as nieko nesugalvojau ka skanaus nusipirkt ar pasigamint savaitgali
na lentele ikelsiu ryt ryte
mano mazius uzsiaugino danti pirma
4.5men