Labas rytas aš abi dienas pravalgiau, džiaugiuosi, kad bent ne nuo penktadienio. Fui. Skrandis nepaveža. Visko po truputį gavos, jaučiuos sunki ir tingi. Bet reik stotis ant kojų, ruošt paneles į mokyklą, darželį ir parėjus bandysiu sportuot. Stoju atgal į vėžes, gaila tik, kad minuso tikrai nebus
Labas rytas ,
Sveriuosi beveik kasdien.
Per savairgali uzsimeciau 1,5 kg . Ir manau tikrai ne vandens ;)
Kaip man dabar nukratyti kokius 2 kg , kai per savaite vos puse kili sugebu ?
Man rekomenduoja 1500 ckal , o kiek yra MKD ?
Mkd yra man rodos 800. Hm,bandyk pasidaryt mkd o kitas dienas nenumazint kcal ir suvartot tas 1500...ir ziurek kas gausis.jei netiks kita savaite bandysi kitaip
As tai tokia patinus atsikeliau ir galvojau kodel-ogi vakar tiek raugintu kopustu prikirtau ir paskui vandens prigeriau kad vau
Is tikro kaip pabodo vis galvot ka ir kiek valgai,taip norisi nebesukt galvos ir valgyt ka nori kada nori...bet matyt jau man taip nelemta ir tiek
Aš kažkaip galvojau, kad Mkd ar ne 500 ar 600 kcal man tai reikėtų iškrovos, nes net žiedai braška, vakar labai daug ant nakties vandens prigėriau, o į tualetą nėkart nesikėliau
tai šiandien reik far daugiau visą dieną gert, kad bent skysčiai išsivarytų
Aš kažkaip galvojau, kad Mkd ar ne 500 ar 600 kcal
man tai reikėtų iškrovos, nes net žiedai braška, vakar labai daug ant nakties vandens prigėriau, o į tualetą nėkart nesikėliau
tai šiandien reik far daugiau visą dieną gert, kad bent skysčiai išsivarytų
5:2dietoj tai pasnikai po 500kcal...tai net nezinau
5:2dietoj tai pasnikai po 500kcal...tai net nezinau
Aaa va aš apie tuos pasninkus ir galvojau matyt 😀
Niuu kaip pirmadieniaujat? Aš ką tik po sporto
Niuu kaip pirmadieniaujat? Aš ką tik po sporto
Kazkaip nekazkaip ner nuotaikos,ner noro,nezinau nezinau kas cia bus toliau
Kazkaip nekazkaip
ner nuotaikos,ner noro,nezinau nezinau kas cia bus toliau
Žinok ir man taip, tokia be noro ir sportavau ir šiaip pikta ant nežinia ko nežinia kodėl. Uch. Kažkokios blogos bangos veikia mus matyt! Laikausi iš paskutiniųjų ir rūgstu kam čia aš kankinuos 😃
Žinok ir man taip, tokia be noro ir sportavau ir šiaip pikta ant nežinia ko nežinia kodėl. Uch. Kažkokios blogos bangos veikia mus matyt! Laikausi iš paskutiniųjų ir rūgstu kam čia aš kankinuos 😃
Gal kokia super pilnatis arteja ? 😂 as neatsilaikiau ir prikirtau sausainiu😒 nu ryt stoju i vezes tikrai,noriu ar as nenoriu,bet reik iveikt tuos kg 😇
Gal kokia super pilnatis arteja ? 😂 as neatsilaikiau ir prikirtau sausainiu😒 nu ryt stoju i vezes tikrai,noriu ar as nenoriu,bet reik iveikt tuos kg 😇
Pilnatis tai tikrai artėja, penktadienį bus, bet nepasiduodam, nea faktas, kad gailėsimės, pilnatis praeis, o lašiniai liks mano diena šiaip ne taip atlaikyta berods. Miegot po kelių val, bet jau užrakinu burną
Pilnatis tai tikrai artėja, penktadienį bus, bet nepasiduodam, nea faktas, kad gailėsimės, pilnatis praeis, o lašiniai liks
mano diena šiaip ne taip atlaikyta berods. Miegot po kelių val, bet jau užrakinu burną
Tai va tas gailejimasis kazkiek dar ir prilaiko mane
Labas rytas
Labas rytas,
Nuridenau mazdaug puse savaitgalio prieauglio.
Bet oi dar kazkaip sunkiai jauciuosi. Matau ,kad mano kunui visai nepatinka toks mano svoris.
Mes naujam butelyje jau 3 savaites, o kazkada atrode koks begalinis kraustymasis. Faina ir lengva man cia tvarkytis. Gan patogiai viskas isplanuota ir svarbiausia priezastis turbut, kad daiktu pasimazinau , ypac virtuviniu rakandu.
Vakar buvau Thomas Philips- toki idomu keptuva maciau . Panasus kaip vafline , bet cia galima krpti keksiukus. Vos nenusipirkau ;)