QUOTE(Mergiona @ 2017 09 03, 08:50)
Keli klausimai, atsakykit kas netingi:
1) kuom plaunat grindis? as jau "daejau" iki... popieriniu ranksluosciu

negaliu prisiverst ta skudura panaudota paimt i rankas
2) kur jusu vaikai (ir jus) laikot rubus "viena karta uzsideti"- na, grizo namo, lauko rubus persirenge, bet dar su jais eis, nereikia skalbt, ir? kur sudeda? I spinta nesudesi, o ant kedziu man nepatinka.
3) ka darot su dailes sedeurais? visokie piesineliai atvirukai, tt? jau nebeturiu vietos!!!
4) apie panasu amziu- ka daro namuose? as zadu "vaikyste baigesi" metus daryt. Irgi mergaite jau kazka sugeba nuveikt, tai zadu nemaza dali pareigu perleist mergoms. Irgi jau nebesusitvarkau.
5) priimu bet kokius patarimus namu ukio tvarkos organizavimo tema. FlyLady mums nepasitvirtino, kai kurie principai jega, bet ten viskas pagrista kad jei tvarkai kelias minutes per diena sutvarkai kasdienius dalykus + speji kazka daugiau, o as per tas kelias minutes, kuriu dar ir neturiu nespeju net kasdieniu dalyku sutvarkyt
1. skuduru. juo dažniausiai tampa atitarnavę rankšluoščiai. kartais jį įmetu į skalbiankę skalavimo režimu. nejaučiu jokių problemų - matyt ne jautri... bet ir lakstančių gyvūnų pas mus nėra.
2. vyrai ant kėdės, pana spintoj, aš turiu tą specialį stovą. Kaip ir pas Vėlumą, bliuskos, marškiniai - tiesiai į skalbinius.
3. kaupiam

turim garažą
4. panos nemtau jokių šansų "panaudot". grįš iš mokyklos apie 17 val. dar n.d. Savaitgaliais abu tvarkosi savo kambarius (dulkės, daiktai į vietas). Per atostogas normaliai buvau paną
pritraukus prie maisto gamybos. Mažas prasiurbia savaitės vidury. Jei
iškelčiau mintį, apie kasdienį dulkų valymą, likčiau viena nesuprasta su savo nuomone...
5. užsimerkt ir nematyt... pas mane turbūt liks 2 langai šiemet nevalyti... na bet katės...
Papildyta:
QUOTE(Veluma @ 2017 09 03, 10:22)
Ruosiuos I parduotuve. Galvos skausmas, ka vaikams i mokykla idet uzkandziaut, nes sunus kaip iseis ryte, gris tik 6 vakare. Priminkit, ka jus dedat?
ir įdėt, ir ką pusryčiams paduot, kad greit, be pastangų ir kad valgytų...
Aš planuoju bandyti šiandien kepti morkų sūrio nesaldžius keksiukus- pažiūrėsiu, ar valgys.
pomidoriukai, morkytės, sūrio lazdelės - užkandai. man reik panai įdėt normalius pietus. Valgykloj problematiška pavalgyti, nes nelabai spėja per pertrauką.