Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Rasiau rasiau ir viskas dingo. :hmm: 

As**,kad zveris prabus,tai ir taip aisku,nors jis pas mane niekada ir neuzsnusta :D Ale vistiek pabandysiu.O apelsinus siandien valgau,nes pagal kitokia dieta taip priklauso.Dabar namiskiai zvengia,kad vienos dietos man mazai,nesotu :P 

Mute,Tu gerai jauti :D Proga bus per naujus,bet su mano sugebejimais,galiu ne tik kad nenumest,bet ir priaugt.Tai va ir sokineju.

Bet jau kokio alkanumo as,sakes.

O baisiausias dalykas,sioj dietoj,tai penktadienis-sokolado plyta per diena ir viskas.Nu bet vargiai as istempsiu iki penktadienio :D 

Kazkada laikiausi sios dietos,tai 7kg per 12d numeciau,bet sokolado taip ir nevalgiau.

Atsakyti

Labas rytas,

po vakaryksciu apelsinu -1,3kg.Nezinau ar istversiu sia diena tik su varskyte, nes duonos rieke jau prarijau :D

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Oneiga, kas cia per dieta, parodyk? biggrin.gif neblogai krenta mirksiukas.gif

vakar tokia isbalansuota diena gavos kad sakes, n nuodemiu ir grieku, bet siandien ziuriu -400, o dar vakare pries miega du dideli torto gabalai buvo suvartoti, ir diena visko visko blink.gif tai zodziu sian ramiakas, ir laikausi toliau, bet 2 sav nusimato be svenciu tai bus galima ramiai pasidietint ax.gif
Atsakyti

Toks jausmas,kad Tau nuo pasapnavimo svoris krenta :D Ot ka reiskia jaunyste :yahoo:

Mano ta dieta,tai baisi-silpna,galva svaigsta.Eisiu kiausu pirkt :D

Isivesk i google 12 dienu dieta ir ismes.

Po vakar 0,nu bet ner ko noret,nes i varske isimeciau dziovintu spanguoliu,isipyliau jogurto :rolleyes:

Atsakyti
Labas vakaras mergaites smile.gif as jau senokai uzmeciau ta dieta,ale ziuriu teks pareit, 4 kilogramus atsiauginau be vargo ax.gif tik siek tiek badas gasdina, ale nepakenks gal. Per daug tortais darbe vaisina unsure.gif
Atsakyti

Sveika sugrizus :4u: Kas cia tie Tavo 4kg :irnesakyk: As kai dejau,tai visi 10 uzaugo.Bandziau ir visokius eksperimentus su savo skrandziu daryt,bet nieko nesigavo,tai griztu prie kiausiniu :hihihi:

Ar dar sportuoji?Mane dukra vakar istempe pabegiot,tai liezuvis iki keliu nutiso,bet geda buvo pasiduot,tai aplekiau nemenka rata.Tai va is kur +400g,gi raumenai uzaugo.Isvada -sportas kenkia :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 03 lapkričio 2017 - 11:41
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 03, 12:37)
<p>Sveika sugrizus 4u.gif Kas cia tie Tavo 4kg irnesakyk.gif As kai dejau,tai visi 10 uzaugo.Bandziau ir visokius eksperimentus su savo skrandziu daryt,bet nieko nesigavo,tai griztu prie kiausiniu hihihi.gif</p>
<p>Ar dar sportuoji?Mane dukra vakar istempe pabegiot,tai liezuvis iki keliu nutiso,bet geda buvo pasiduot,tai aplekiau nemenka rata.Tai va is kur +400g,gi raumenai uzaugo.Isvada -sportas kenkia biggrin.gif</p>

Ne, nebesportuoju, bet jei maisto naikinima vadinsi sportu, tai stipriai sportuoju biggrin.gif ne, rimtai gana, jau pati sau nebepatinku, reikia susiimt.
Atsakyti

Mergooooos,kur dingot?Tai jau nebereik ant Kaledu grazioms but,a? :D

Pas mane siandien -800g :P

Grizau prie kiausiniu,nes galvojau kojas uzversiu,kaip silpna po tu kefyru ir apelsinu buvo :rolleyes:

Grizkit,o tai man visai neidomu vienai dietintis.

Vakar vel vaidinau didele sportininke,tai siandien jauciu kiek daug raumenu turiu :D

Atsakyti
sveikos sveikos 4u.gif

wixxxx, sveika pargrizus 4u.gif nedaug pliusiuko pas tave, greit nukratysi 4u.gif

Oneiga, as isdykauju biskuti ax.gif ryt bandysiu susiimt kad pirmadieninis startas nebutu toks baisus smile.gif
o tau neblogai sekasi, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

0 :huh2:

Isgeriau kava,kiausus,apelsina suvalgiau ir vel pasisverus pamaciau +700g. :hmm: Nu negali taip but,gi ne kibira tos kavos isgeriau.

Atsakyti
Oneiga, tai gal apsirengei tai ir pliusas toks smile.gif ar nuoga bet pavalgius svereis? mirksiukas.gif

as jau laukiu rytojaus, grisiu gal i ritma, nes tie laisvadieniai tai tik labiau virutvej vercia sukiotis ir namiskius maitinti, maitinti... biggrin.gif
Atsakyti

Tai va,kad nuogutele :D

Nu bus matyt ryt.

Ryt vel pirma savaite,nes siandien pietus buvo kavinej,nelabai griesni,nes bulves vyrui sukroviau,kuo jis labai nuosirdziai nusistebejo,o kijeva pati suslamsciau.O vakarienei virtus brokolius,paskanintus saulegrazom ir keliom dziovintom spanguolem,bei sauksteliu majonezo,suziaumojau atzagariais dantim​ :rolleyes:.Ir visa sita reikala dar uzgeriau vyno taure.Nu labai uzsinorejau :blush-anim-cl:

Va todel vel pirma savaite :D

Atsakyti