Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2017 11 21, 22:45)
<p>Nu ne veltui sakoma,kad viena beda ne beda.O cia tai tikrai sukrito viskas kruvon console.gif .</p>
<p>O dabar praktiski patarimai:indus gali ir rankomis susiplaut,kiek gi mes cia bevalgom irnesakyk.gif ,orkaites nepirk kol sventes nesibaigs nono2.gif ,o svenciu svest varyk pas anyta,kad gamint nereiktu mirksiukas.gif</p>
<p>Jei dar reiketu protingu patarimu- sakyk lotuliukas.gif</p>
<p>Prisliurpiau buroku sriubos ir sedziu ispampus.</p>

Tai ir atsakau;rankos jau issausejo indus beplaunant.Svenciu sventimas niekaip pas anyta nepersikels-jau senokai visos pas mus.Anyta yra anyta....nenoriu pliotkint ir skustis tongue.gif Tad teks prasinest po parduotuves orkaites ciupinet ir meistriuka issikviest indaploves pakrapstyt.Prie gero greit priprantam biggrin.gif
Siandien pas mane -1kg,nebera prigriesytojo pliuso bigsmile.gif Vakar guliu lovoj,pilvas urzgia,liepia lekt prie saldytuvo ledu tongue.gif Atsilaikiau biggrin.gif
Noriu 3 savaites,labai jau barsciu uzsimaniau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, as nesisveriu tongue.gif ai kam cia reik, vistiek nekrenta, o kalti tai tokie vafliniai siaudeliai su kremuku viduje is lidlo. As visa ta pakiuka galiu vienu prisedimu suraityti su kavyte doh.gif jau sakiau nepirksiu dievazi, tai uzvakar nupirkau "vaikam", tai aisku kur cia atsilaikysi, tai vaikai tik po koki pora gavo (juk negalima daug vaikam), o kas liko tai nesakysiu kas suvalge ax.gif zodziu... Mute, nu jo, nelaiku cia tikrai tokios islaidos, bet gal prasyk kaledu senio maiso pinigu kaledom, tai poto vel kisenes papilnes mirksiukas.gif as jau kaledines dovanas beveik visiem supirkus, reik dar keliu pamedziot su akcija, tai laukiu ju ax.gif tik dar pati nezinau ko is kaledu senio prasyt,atrodo viska turiu, bet nezinau gal ko reiktu rolleyes.gif
Atsakyti

Mute,nenorek tu barsciu,nes po ju man siandien 0.

O kas del svenciu,tai irgi pas mane visos jau persikele.Nu ka,raitysimes rankoves ir dirbsim :D

As**,kaip as Tau pavydziu,kad dovanas jau supirkai.As kol kas nupirkau tik viena,o daugiau tai net minciu neturiu.

Atsakyti
Jum gerai ,kad tik kaledu dovanu reikia,o man dar ir gimtadienines prisideda doh.gif Norisi kazka gero,naudingo,vertingo isrinkt...tai jau net ir nebeismastau ka,visos mintys issitryne,rodos vasara zinojau ko kam reikia unsure.gif Ot laiku neuzsirasyt ..tongue.gif
Gal galit patart kokia orkaite ziuret?Kaip megejai kept baisu prasta issirinkt,bet va pinigu daug isleist nesinori biggrin.gif
Kanalus israkinejo,skaudet pradeda,-ot gerai ,,gydo''nuo noro kazka griesno nugvelbt,jokio noro nera,net pietu nenoriu ax.gif
as**,Tu vaikams pirk kazka porcijinio ir tik jiems,tada jei jau gausi paragaut tai tik maza kasniuka mirksiukas.gif biggrin.gif Kokios mes visos vienodos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 22 lapkričio 2017 - 15:15

Nieko del orkaites patart negaliu.Pas mane AEG ir man gerai :irnesakyk:

Tai kur vaiku teises ziuri?????As** vaikus apvalgo :D Nors as pati,tai ir is burnos kam nors kasni galiu istrauk,kokia alkana esu.Isivaizduokit trecia diena vien vaisiai ir darzoves.O lasinys,gyvate,nekrenta.

Einam gert kavos,gal pilvas gurkt nustos.

O siaip tai galiu pasakyt,kad as labai nusilpus ir issekus nuo tos dietos,nes.....kaip tikra dama ,pasiemiau savo suneka ir sparciu zingsniu isejau mazdaug pasportuot.Kadangi mano suo negali aplenkt nei vienos balos,tai aisku,is karto patapo purvinas nu ir mes tokie abu ,vienas issekes,kitas siaip pobaisiai atrodantis,isdidziai zingsniavom gatve,kol jis manes netimptelejo,o tada jau drebiausi.Dabar prie issekimo prisidejo uzpakalio skausmas :sad:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 22 lapkričio 2017 - 16:54
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 22, 17:32)
<p>Nieko del orkaites patart negaliu.Pas mane AEG ir man gerai irnesakyk.gif</p>
<p> </p>

Ir as noriu,kad nusipirkciau kazkokia ir man butu gerai biggrin.gif Zadejau po parduotuves prasilekt,nu bet kaip isiskaudejo danti...tie kanalu gydymai skaudesni nei rovimas su implantavimu sad.gif visa diena per niek nuejo..reikejo geriau eit miegot tongue.gif
Pietus su vakariene sukeiciau vietomis,-kiausiniene tokiai buklei labiau tinkama pasirode.
Vakarienei vist.blauzdeliu mesos kepsiuos..gal jau kazkiek kramtyt galesiu ax.gif
Atsakyti

Nu blyn blyn blyn vel 0.Vsio, varau i parduotuve, nusiperku tuno deze ir suedu, nes nuo tu vaisiu nei vienas gramas nejuda.Man zuvies diena siandien.

Mute, kiek Tau nukrito nuo to priverstinio bado? :)

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 23, 10:35)
<p>Nu blyn blyn blyn vel 0.Vsio, varau i parduotuve, nusiperku tuno deze ir suedu, nes nuo tu vaisiu nei vienas gramas nejuda.Man zuvies diena siandien.</p>
<p>Mute, kiek Tau nukrito nuo to priverstinio bado? smile.gif</p>

Pas mane ne badas buvo,o per kancias gromuliavimas!Kaip vakar kankinaus su tarkuotais agurkais ir vistienos troskiniu-valgyt noriu,kramtyt skauda...sublenderiavau galpo agurkus-gavos marmalas toks,kad fe ...Nedakrantyta mesyte rijau(priekiniais dantyciais kaip zuikis pasmulkinau,liezuviu patryniau-nu babuuuute pasijutau tongue.gif
Naktis irgi kosmariska,nevalingai zandikaulis susikazdavo,tada aliarma tas dantis ,kad uzkeldavo...nu zodziu pavargau prabudinet nuo skausmo.Dabar sedziu ir mastau,kad omleta plaksiu-minkstutele pliurzyte tik galiu valgyt biggrin.gif
Rezultatas tai -800g.
Atsakyti
Labas rytas,+400g unsure.gif Vakar vakare silkutes kelis gabaliukus sulaiziau...ir va.
Kazkaip savaite nenusiseke ...kad nors kiek minuso liktu jau butu gerai.O jau svajojau persiristi per 79 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 lapkričio 2017 - 10:00
laba diena, na pauliavojau pora dienu, ir nusprendziau laikas vel rimteti biggrin.gif nesvarbu kad savaitgalis ant nosies ax.gif siandien dienele labai puikiai prasidejo, kiausinukai kavyte, pietukam jau pasoviau priprieskonuota vistyte su kmynais, seniai jau valgiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 11 24, 12:02)
laba diena, na pauliavojau pora dienu, ir nusprendziau laikas vel rimteti biggrin.gif nesvarbu kad savaitgalis ant nosies  ax.gif siandien dienele labai puikiai prasidejo, kiausinukai kavyte, pietukam jau pasoviau priprieskonuota vistyte su kmynais, seniai jau valgiau  bigsmile.gif

biggrin.gif ar priuliavojai pliuso kiek?
O as dabar sedziu ir mastau,ar kita savaite 3 ar 1imt tongue.gif Oneiga taka pramyne,reiketu sekt paskui ja lotuliukas.gif ,bet ta pirmoji taip pas save monija rolleyes.gif
Pirmadieni Oneigos minusa pamatysim tada ir apsispresiu biggrin.gif Beje,o kur ji pradingus,ar tik uliavot nesumaste unsure.gif NETURI TEISES!!!GREIT PRISIDUOK tongue.gif
Atsakyti
kiluka blush2.gif nu nieko, atsivalgiau vakar tu lidliniu siaudeliu, kas per narkotikas nesuprantu, tai ilgam ju nebenoresiu ax.gif
Atsakyti