Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

laba diena, o gal jau vakara, temsta unsure.gif biggrin.gif

Mute, tavo sodas tikriaus link siltu krastu, ton pusen jei dar avietynai pilni bigsmile.gif wub.gif kaip fainiai wub.gif wub.gif

o as nioliktoj savaitej biggrin.gif jei rimtai tai organizmas naturaliai traukia ant girkiu ir kefyro, savaitgalis buvo visoks, nei priaugau nei numeciau tik kasvakara einant miegot kazkaip kai deliojuosi ka valgysiu kita diena nu tai kazkaip kuo tolyn tuo mazyn noriu tu kiausu ir mesos, tai siandien parsinesiau kefyriuko, grikiuku ir visai normaliai laikausi, skanu, sotu, planuoju iki penktadienio atsilaikyti ir tik tada pasisvert (aisku jei iskentesiu iki tiek smile.gif) nu tai ziuresim ar i pliusa ar i minusa mano tokia mityba nuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 27, 16:20)
<p>Tai as ir trecia pirma kart praejau biggrin.gif ,o su ta ketvirta,tai nezinia kaip bus.BADAS man joje atrodo.Nu bet jei istversiu,tai zinioj,kad medali uzsikabinsiu biggrin.gif </p><p>Nusibalinau medelius,issiploviau grindis,dar padirbau siek tiek ir verdu zagarelius.Tiesiog darbinyyyyyke biggrin.gif </p>

Ketvirtoje nera bado,ji tokia ale uztvirtinamoji savaite.Aisku man ji nelabai patikdavo,mat buvau priratusi prie nenormuojamu kiekiu biggrin.gif
Kaip Tavo zagareliai pakvipo,kaip noreciau su kavyte wub.gif
Laukiu vakarienes,kazko po 3 kriausiu apsalau ir apetita pazadinau blink.gif Kaip valgyt noriu,kad ohoho....gal kazkaip istversiu iki 19..
Papildyta:
QUOTE(as** @ 2017 11 27, 16:29)
laba diena, o gal jau vakara, temsta  unsure.gif  biggrin.gif

Mute, tavo sodas tikriaus link siltu krastu, ton pusen jei dar avietynai pilni  bigsmile.gif  wub.gif kaip fainiai  wub.gif  wub.gif

o as nioliktoj savaitej biggrin.gif jei rimtai tai organizmas naturaliai traukia ant girkiu ir kefyro, savaitgalis buvo visoks, nei priaugau nei numeciau tik kasvakara einant miegot kazkaip kai deliojuosi ka valgysiu kita diena nu tai kazkaip kuo tolyn tuo mazyn noriu tu kiausu ir mesos, tai siandien parsinesiau kefyriuko, grikiuku ir visai normaliai laikausi, skanu, sotu, planuoju iki penktadienio atsilaikyti ir tik tada pasisvert (aisku jei iskentesiu iki tiek smile.gif) nu tai ziuresim ar i pliusa ar i minusa mano tokia mityba nuves smile.gif

tai ,kad siausrineje dalyje jis.Aisku skonis ju jau nebe toks kaip vasara-rukscios.Nupjoviau,tegu ilsisi smile.gif
Jauciu,kad pavargai nuo visokiu dietu mirksiukas.gif Sekmingo grikiavimo,stebesim kaip Tau seksis biggrin.gif

Atsakyti

Man badas :P Nu kas cia per parasymas- 4 riekeles mesos.Kiek tai yra?Vyniotinio riekes- mazai,o jei kokios namie keptos sprandines- tai jau daug? :hmm: Nu tai va,nezinojau kiek ir kaip valgyt,tai parlekus surijau tris plonytes desreles.Nieko negalejau padaryt,jos tiesiog prasesi suvalgomos :D Va todel ir galiu i pirmaja savaite pareit.

Suedziau viena zagareli,o ant virsaus morka.

As**,kefyriukas gerai,tik labai jis man greit pabosta.Kiausiniai geriau :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 27, 16:53)
<p>Man badas tongue.gif Nu kas cia per parasymas- 4 riekeles mesos.Kiek tai yra?Vyniotinio riekes- mazai,o jei kokios namie keptos sprandines- tai jau daug? hmm.gif Nu tai va,nezinojau kiek ir kaip valgyt,tai parlekus surijau tris plonytes desreles.Nieko negalejau padaryt,jos tiesiog prasesi suvalgomos biggrin.gif Va todel ir galiu i pirmaja savaite pareit.</p>
<p>Suedziau viena zagareli,o ant virsaus morka.</p>

4 riekes mesytes-4 normalios porcijos mirksiukas.gif Bent as taip darydavau biggrin.gif Kiek pamenu budavo 4 dideli gabalai saslyko tongue.gif
Laikykis 4u.gif neverti visokie griesni maisteliai demesio,veliau save grauzi,kad ar reikejo,ar vertejo...na as cia apie save tongue.gif
Isgeriau kavos dideli puoda,dabar dar vandens susipilsiu-gal kazkiek apraminsiu ta zveri..Jau kaip tie vaisiai apetita kelia,anksciau kazkaip lengviau su jais budavo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 11 27, 16:39)

Jauciu,kad pavargai nuo visokiu dietu mirksiukas.gif Sekmingo grikiavimo,stebesim kaip Tau seksis biggrin.gif

ziauuuuriai doh.gif bet ir pavargau pastoviai priest nesamoniu o poto liudet kad svoris nekrenta verysad.gif cia jauciu reik galvoj perestroikos biggrin.gif kol nebus tvarkos ten tol ir mityba bile kokia
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 11 27, 17:48)
ziauuuuriai doh.gif bet ir pavargau pastoviai priest nesamoniu o poto liudet kad svoris nekrenta verysad.gif cia jauciu reik galvoj perestroikos  biggrin.gif kol nebus tvarkos ten tol ir mityba bile kokia

Teisingas pastebejimas,kol su smegenais nesusitarsi tol ir tikslas bus nepasiekiamas.Perejau as tai,va ir dabar galvoje sedi kipsiukas ir liepia ikrist i puoda su troskiniu(jautiena,morkytes,svogunas,avinzirniai,pomidoru padazas,prieskoniai).Rodos ir nekaltas patiekaliukas,bet negalima-tvardausi... biggrin.gif atsipjoviau rukytos sonones maaaza gabalyti topsecret.gif
Atsakyti

Koks sauletas labas rytas :4u:

Pas mane nulis.Dziaugiuosi, kad po desreliu ir zagarelio su morka derinio ne pliusas :D

Mute, kas laimejo- Tu ar troskinys?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 28, 11:22)
<p>Koks sauletas labas rytas 4u.gif</p>
<p>Pas mane nulis.Dziaugiuosi, kad po desreliu ir zagarelio su morka derinio ne pliusas biggrin.gif</p>
<p>Mute, kas laimejo- Tu ar troskinys?</p>

Laba smile.gif As jau su laikinu dantuku ir kanalai uztaisyti-turiu kuom kandziotis biggrin.gif
Pas mus sninga,saules ner.
Siandien ir pas mane 0.Vakar nugalejo troskinys,buvo visas suraitytas rolleyes.gif Ai dar,kepiau vafliukus,tai ir ju paragavau keleta ax.gif Tai nuliukai mus isgelbejo biggrin.gif
Siandien gal jau tvarkingai issilaikysiu,-reikia nors kiek iki svenciu susiauret!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 28 lapkričio 2017 - 14:38

Labas rytas,-1,9kg smile.gif
Atsakyti

Sveikos, merginos  :bye: 

Daug skaiciau apie sia dieta, sekiau Jusu foruma, stebejau Jusu pasiekimus ir nusprendziau prisijungti prie Jusu lieknejancio burio, ar priimsit ?  :blush-anim-cl: 

Pries metus mano drauge besilaikydama sios dietos pamete  18kg. Tad turiu gyva pavyzdi,kad si dieta veikia. 

Kadangi Kaledos neuzkalnu tai menesi laikytis niekaip neiseis be nukrypimu, tai as sumasciau, laikytis "sutrumpintos " kiausiniu dietos versijos : 

https://www.delfi.lt...u.d?id=70446390

Startavau vakar su 80.500 kg (ugis 176cm) , tikslas pradziai 75kg, o veliau dar 5 kg  :blush-anim-cl: aisku tai turbut nelabai realu, nes net mokyklos laikais neesu sverus maziau nei 71 kg ..  :wink: 

Vakar pusryciai buvo 2 virti kiausiniai ir kava su pienu, pieno i kava kolkas atsisakyt negaliu  :mmm:  pietus praleidau , vakarienei buvo smulkinta vistienos krutinele, kepta be riebalu su zaliom darzovem ir trupuciu sviezios citrinos sulciu, tai siandien ryta sutikau su -900g  :clap: 

Siandienos pusryciai 2virti kiausiniai ir kava su pienu - sudoroti, pietus vel praleisiu. 

Tikiuosi pavyks laikytis ir nenukrypti , dziaugsiuos jei priimsit  i "dietininkiu" grupe, nes kartu juk smagiau, o beto Jus labai smagiai viena kita palaikot ir paskatinat  :clap_1: 

Atsakyti
Charllote,junkis 4u.gif bus smagiau,o dar ir naujaji varianta isbandysi,mes ivertinsim biggrin.gif
Kadangi jau turi gyva pavyzdi, tai jau turetum suprasti,kad ir 65kg gali pasiekt mirksiukas.gif Aisku jei nenutruksi kaip mes tongue.gif
Atsakyti

Mute, cia dabar kas?????Greit sakyk kur padejai 2kg.Ir kodel pas mane tik -400g,ka?Ai tiesa, as netycia vakar i picerija uzsokus buvau, bet tik riekele uz zando uzkisau :P O Tau te pora balioneliu :4u:  :4u:

Atsakyti