Mute, tavo sodas tikriaus link siltu krastu, ton pusen jei dar avietynai pilni

o as nioliktoj savaitej

Man badas Nu kas cia per parasymas- 4 riekeles mesos.Kiek tai yra?Vyniotinio riekes- mazai,o jei kokios namie keptos sprandines- tai jau daug?
Nu tai va,nezinojau kiek ir kaip valgyt,tai parlekus surijau tris plonytes desreles.Nieko negalejau padaryt,jos tiesiog prasesi suvalgomos
Va todel ir galiu i pirmaja savaite pareit.
Suedziau viena zagareli,o ant virsaus morka.
As**,kefyriukas gerai,tik labai jis man greit pabosta.Kiausiniai geriau
Sveikos, merginos
Daug skaiciau apie sia dieta, sekiau Jusu foruma, stebejau Jusu pasiekimus ir nusprendziau prisijungti prie Jusu lieknejancio burio, ar priimsit ?
Pries metus mano drauge besilaikydama sios dietos pamete 18kg. Tad turiu gyva pavyzdi,kad si dieta veikia.
Kadangi Kaledos neuzkalnu tai menesi laikytis niekaip neiseis be nukrypimu, tai as sumasciau, laikytis "sutrumpintos " kiausiniu dietos versijos :
https://www.delfi.lt...u.d?id=70446390
Startavau vakar su 80.500 kg (ugis 176cm) , tikslas pradziai 75kg, o veliau dar 5 kg aisku tai turbut nelabai realu, nes net mokyklos laikais neesu sverus maziau nei 71 kg ..
Vakar pusryciai buvo 2 virti kiausiniai ir kava su pienu, pieno i kava kolkas atsisakyt negaliu pietus praleidau , vakarienei buvo smulkinta vistienos krutinele, kepta be riebalu su zaliom darzovem ir trupuciu sviezios citrinos sulciu, tai siandien ryta sutikau su -900g
Siandienos pusryciai 2virti kiausiniai ir kava su pienu - sudoroti, pietus vel praleisiu.
Tikiuosi pavyks laikytis ir nenukrypti , dziaugsiuos jei priimsit i "dietininkiu" grupe, nes kartu juk smagiau, o beto Jus labai smagiai viena kita palaikot ir paskatinat