Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Charllote,sveika prisijungus :)

Nu bet su Tavo ugiu , tai ir dabartinis svoris nebaisus.Va kai as su savo 164 iki tiek davarau, tai neispasakytai graziai atrodau :P  :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 29, 12:07)
<p>Mute, cia dabar kas?????Greit sakyk kur padejai 2kg.Ir kodel pas mane tik -400g,ka?Ai tiesa, as netycia vakar i picerija uzsokus buvau, bet tik riekele uz zando uzkisau tongue.gif O Tau te pora balioneliu 4u.gif  4u.gif</p>

Kur padejau,ogi issisiojau biggrin.gif Skysciai buvo susikaupe+1kg dar likes is griesnuju.Oi neverta nutrukt nuo pavadzio...ex...Kaip reikia persirist i 79,99999999 rolleyes.gif
Skaiciuoju dienas ir mastau,kad jei nenusigrybausiu galiu sventes ir su 73kg sutikt rolleyes.gif prisisvajojau,nora uzfiksavau ir paleidziu vykdymui smile.gif
Papildyta:

Oneiga,kiek besveri? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 29 lapkričio 2017 - 12:32

Si ryta buvo 72,4kg,bet jau ir surio surijau daugiau negu galima ir,aisku ,riebesnio,ir obuoliai ikrito 2,o ne vienas,ir kefyro puodas su gabaliuku duonos.Zodziu ne kazkas bus ryt. :hmm:

Papirkau siandien visokiu stikliuku barskaliuku namams puost,dabar ikvepimo lieka sulaukt :D

Atsakyti
blink.gif oho kaip jau palengvejus bigsmile.gif pavydziu ax.gif
Kokia as storule unsure.gif Viskas,susiimu,jokiu nuolaidziavimu!!!
Va tik vakariene jau sunaikinau(3 kotletai),ka reikes veliau daryt.Niekada taip anksti nevakarieniauju....ex,eisiu anksti miegot tongue.gif
Atsakyti

Charllote,sveika prisijungus :)

Nu bet su Tavo ugiu , tai ir dabartinis svoris nebaisus.Va kai as su savo 164 iki tiek davarau, tai neispasakytai graziai atrodau :P  :D

As siaip niekada nebuvau is tu kurios labai pergyvena del svorio, trumpiau tariant mylejau ir myliu save tokia kokia esu, bet vis pakontroliuodavau ka ir kada valgau, bet kai pamaciau pirma skaiciu 8 truputi nerimas apeme :blink:  visgi amzius daro savo turbut, apykaita nebe ta. 

Vakarienei salotos su virtu kiausiniu  :B 

Atsakyti

Aha,mes su Mute jau seniai viska amziui suvertem :D

O kodel Tu pietus praleidineji?Su mano edrumu ir taip cia badas,tai kad sumastyciau pietu nevalgyt -taip nebuna :D

Mane tos kaledines dovanos pribaigs :unsure:

Mute,ka griesno prarijai?As guliu,pilvas urzgia,mintyse kumpi su pomidorais tarsau.Jis,gyvate,saldytuve cypia,mane kviecia.Nu nezinau ar nepadarysiu galo tam cypimui :essen:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 29, 23:38)
<p>Aha,mes su Mute jau seniai viska amziui suvertem biggrin.gif</p>
<p>O kodel Tu pietus praleidineji?Su mano edrumu ir taip cia badas,tai kad sumastyciau pietu nevalgyt -taip nebuna biggrin.gif</p>
<p>Mane tos kaledines dovanos pribaigs unsure.gif</p>
<p>Mute,ka griesno prarijai?As guliu,pilvas urzgia,mintyse kumpi su pomidorais tarsau.Jis,gyvate,saldytuve cypia,mane kviecia.Nu nezinau ar nepadarysiu galo tam cypimui essen.gif</p>

Aha,vis tas amzius kaltas.. tongue.gif O is kur zinai ,kad as nusidejau?! blink.gif :topsecret:Rieke juodos duonos su sviestu,pora koldunu,obuolys,puse apelsino,saujele silauogiu,vafliuku kokie 6(naminiai),pora riekeliu rukytos liesos sonines,ledas.Va kaip negerai gavosi unsure.gif
Prisidaviau,dabar galiu eit miegot,labanakt smile.gif Ryt svarstykliu nemegsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 29 lapkričio 2017 - 23:08

"O kodel Tu pietus praleidineji?Su mano edrumu ir taip cia badas,tai kad sumastyciau pietu nevalgyt -taip nebuna :D "

Pas mane toks gyvenimo tempas,kad as beveik niekada pietu nevalgau, nebent savaitgaliais arba per susitikimus. Su laiku pripratau, kad pietu mano racione nera tai dabar jau nelabai ir pasigendu.  :rolleyes:  Vakar diena tvarkinga, tik kazkaip su vandeniu problema isgeriu tik 1L , max 1,5L . Diena vis pamirstu,kad reikia gerti tai vakare pasistatau buteli ir gurksnoju noriu,nenoriu. Po to i tulika lakstau kaip isprotejus. Zodziu su tuo vandeniu vien problemos  :D  :D  Siandien -600g .po truputi i prieki  :yahoo:  Kaip Jum,mergaites atsiliepe vakaryksciai nukrypimai? Daug pliuso?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Charllote: 30 lapkričio 2017 - 09:04
+1,1kg ax.gif Taip man ir reikia!
Siandien pietums vaisiai,vakare po vakarienes burna uzsiklijuosiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

-400g siandien, nes vakar to kumpio nesuedziau,va :P

Mute, apie Tave sprendziu pagal save :D Vis kas nors netinkamo ikrenta i skrandi.

Atsakyti

+1,1kg ax.gifTaip man ir reikia!
Siandien pietums vaisiai,vakare po vakarienes burna uzsiklijuosiu biggrin.gif

Tik storesne lipnia juosta paimk, bo tai gali neatlaikyt :P​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 30, 12:02)
Tik storesne lipnia juosta paimk, bo tai gali neatlaikyt tongue.gif </p>

cool.gif juokis juokis...jei ka ir pati lipke pasirupink biggrin.gif o tai baisu butu grizt prie 80 mirksiukas.gif
Prisipjausciau bliuda obuoliu-pietausiu tongue.gif Veliau su reikaliukai pasilakstysiu,gal zveriui nebus kada pabust.Oi kaip obuoliukai sugeba ji greitai pazadinti ax.gif
Vakarienei vistienos blauzdeliu mesa su salotom nezinau dar is ko smile.gif
Atsakyti