Charllote,sveika prisijungus
Nu bet su Tavo ugiu , tai ir dabartinis svoris nebaisus.Va kai as su savo 164 iki tiek davarau, tai neispasakytai graziai atrodau
Si ryta buvo 72,4kg,bet jau ir surio surijau daugiau negu galima ir,aisku ,riebesnio,ir obuoliai ikrito 2,o ne vienas,ir kefyro puodas su gabaliuku duonos.Zodziu ne kazkas bus ryt.
Papirkau siandien visokiu stikliuku barskaliuku namams puost,dabar ikvepimo lieka sulaukt
Charllote,sveika prisijungus
Nu bet su Tavo ugiu , tai ir dabartinis svoris nebaisus.Va kai as su savo 164 iki tiek davarau, tai neispasakytai graziai atrodau
![]()
As siaip niekada nebuvau is tu kurios labai pergyvena del svorio, trumpiau tariant mylejau ir myliu save tokia kokia esu, bet vis pakontroliuodavau ka ir kada valgau, bet kai pamaciau pirma skaiciu 8 truputi nerimas apeme visgi amzius daro savo turbut, apykaita nebe ta.
Vakarienei salotos su virtu kiausiniu
Aha,mes su Mute jau seniai viska amziui suvertem
O kodel Tu pietus praleidineji?Su mano edrumu ir taip cia badas,tai kad sumastyciau pietu nevalgyt -taip nebuna
Mane tos kaledines dovanos pribaigs
Mute,ka griesno prarijai?As guliu,pilvas urzgia,mintyse kumpi su pomidorais tarsau.Jis,gyvate,saldytuve cypia,mane kviecia.Nu nezinau ar nepadarysiu galo tam cypimui
"O kodel Tu pietus praleidineji?Su mano edrumu ir taip cia badas,tai kad sumastyciau pietu nevalgyt -taip nebuna "
Pas mane toks gyvenimo tempas,kad as beveik niekada pietu nevalgau, nebent savaitgaliais arba per susitikimus. Su laiku pripratau, kad pietu mano racione nera tai dabar jau nelabai ir pasigendu. Vakar diena tvarkinga, tik kazkaip su vandeniu problema isgeriu tik 1L , max 1,5L . Diena vis pamirstu,kad reikia gerti tai vakare pasistatau buteli ir gurksnoju noriu,nenoriu. Po to i tulika lakstau kaip isprotejus. Zodziu su tuo vandeniu vien problemos
Siandien -600g .po truputi i prieki
Kaip Jum,mergaites atsiliepe vakaryksciai nukrypimai? Daug pliuso?