Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

O tai kaip Tu manai,ar ne is asmenines patirties kalbu :liezuvis: Va tas cypiantis kumpis siandien buvo surytas su agurku ir netgi duona.Oi neatlaiko jokia lipke  :blush-anim-cl:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 30 lapkričio 2017 - 20:02

Diena praejo gan lengvai, vakarienei suvalgiau svieziu darzoviu salotas su vistiena ir vel su trupuciu citrinos sulciu. :rolleyes: 

Kolkas neatrodo labai sunku laikytis,tikiuosi nepaslysiu..  :ax: 

Jus su sia dieta labai daug patirties turit, kaip  organizmas reaguoja i alkoholi? Savaitgali gali but,kad sveciu turesiu tai manau isgersiu pora tauriu sauso vyno tikrai.. bet jei mityba liks tokia pat, tik isgersiu vyno, o nuo stalo nieko neuzkandziausiu gal kita diena nepamatysiu +2kg  :bijau2: 

Atsakyti

Kadangi Mute siuo klausimu nekompetetinga :P ,tai pasisakysiu as :D

+2kg tikrai nebus,jei po dvieju tauriu nepramus ant edimo :D ,o man tikrai taip buna.O jei rimtai,tai kazkada po taures vyno buvo 0,o po keliu net ir minusas,svarbu uzkandziu nepadaugint.Man tap pat savaitgali nusimato pasisedejimas prie vyno,tai aptarsim po to rezultatus :mirksiukas:

Man net keista,kad Tau taip lengva laikytis,nes as tai pastoviai alkana.Prisigalvoju visokios papildomos veiklos,kad tik negaleciau prie maisto prieit :ax:

Atsakyti

Kadangi Mute siuo klausimu nekompetetinga :P ,tai pasisakysiu as :D

+2kg tikrai nebus,jei po dvieju tauriu nepramus ant edimo :D ,o man tikrai taip buna.O jei rimtai,tai kazkada po taures vyno buvo 0,o po keliu net ir minusas,svarbu uzkandziu nepadaugint.Man tap pat savaitgali nusimato pasisedejimas prie vyno,tai aptarsim po to rezultatus :mirksiukas:

Man net keista,kad Tau taip lengva laikytis,nes as tai pastoviai alkana.Prisigalvoju visokios papildomos veiklos,kad tik negaleciau prie maisto prieit :ax:

As beveik visada valgydavau tik pusrycius ir vakariene, tai diena man nesinori valgyt. O vakare ka priklauso ta suvalgau ir ramu.tada vandeni geriu  :D 

Saldumynu nemegstu, del manes isvis ju gali nebut. Labai retas atvejis, kad uzsimanyciau kazko saldaus, nebent per PMS. Bet turiu silpnybe cipsams, keptai duonai, suriams, picoms ir pan nesamonem, tai tiesiog dietos laikotarpiu nieko panasaus neperku ir net labai noredama nerasciau ka praryt.   :B 

Atsakyti
Aha,merginos pijokausit alc.gif Tai gerai,bus man sansas bent kiek priartet prie jusiskiu svoriu biggrin.gif Nebandykit po vynelio numinusuot mirksiukas.gif
Siandien vakaras be grieku-atsilaikiau angel_not.gif
Atsakyti

Labas rytas! -500g  :D 

Atsakyti

Nezinau kiek nukrito :hmm: Viena kart svarstykles parode -400g, o kita karta - 100g.

Labas rytas :)​ 

Atsakyti
O as siandien nepasisveriau,nezinau kiek turiu ax.gif Vakar nakti nugvelbiau kelias razinas,keleta riesuteliu-siandien ryte suveike....jau pastebejau,kad riesutai man kaip laisvinamieji tongue.gif Turbut jie kazkuo apipurksti,o as ju neploviau.Viskas,daugiau taip nebedarysiu umn.gif
Atsakyti

Kaip tylu ir ramu, gal kazka valgot neleistino?  :D 

Dar viena diena atlaikyta, einu valgyt vakarienes - salotos su vistiena  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Charllote @ 2017 12 01, 21:46)
<p>Kaip tylu ir ramu, gal kazka valgot neleistino?  biggrin.gif </p><p>Dar viena diena atlaikyta, einu valgyt vakarienes - salotos su vistiena  rolleyes.gif </p>

As tai siandien kaip ir tvarkingai issilaikiau.Vakarienei buvo kepta lasisa su aizbergo salota.Va tik su vandeniu vel nebedraugauju ax.gif Siandien ne stiklines neisgeriau unsure.gif
Mastau,kad sekanti savaite pas mane 1-oji. tongue.gif Sia sudirbau,tad teks kartot.
Atsakyti

Labas rytas,

ateinu nuleidus galva ir grauziama sazines - +700g :geda: Netiketai apturejau sveciu vakar ,o tada viskas ir prasidejo....Siandien labai saves nemyliu.O jau toki grazu skaiciuka buvau pamacius-71,9...Ech

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 12 02, 10:57)
<p>Labas rytas,</p>
<p>ateinu nuleidus galva ir grauziama sazines - +700g blush2.gif Netiketai apturejau sveciu vakar ,o tada viskas ir prasidejo....Siandien labai saves nemyliu.O jau toki grazu skaiciuka buvau pamacius-71,9...Ech</p>

Labas rytas,likimo drauge biggrin.gif As tai net nelipu ant svarstykliu,pirmadienis arba rytojus parodys mano nusidejimu rezultata.Pabandysiu savaitgali tvarkingiau atsilaikyti ax.gif
Atsakyti