Nu radai linksmybes As cia bedavojuos,kaip keturiu savaiciu dietoj sedziu gal trecius metus,o Tau linksma
.Einu vafliuka ant tu nervu paimsiu , kol MB nenutvere
O ka, galima siandien dar ir greipfruta????Turiu
Surysiu ir ji.

Dar kartą skaniai pasijuokiau,turbūt kaloriju sudeginau😂Pamiršau ir aš greipfrutą,lekiu dorot

Dar 6,1kg reikes nukratyt,kad 80 sverciau...ir kaip as cia taip ziauriai su savimi pasielgiau

IKI SIO GEGUZIO TURIU BUT LIEKNA IR TASKAS!

Tau pavyko ,tai ir man pavyks

Mano svarstykles ne tokios linksmos -400 g.Itariu,ridikeliai labai kaloringi buvo.Gi tikrai ne vafliukas
Labas

Pietus kazko sotumo nesuteike

Oi, Mute, duok peti Prisirijau visko ir daug, o ant virsaus saldaini Nomeda uzmeciau.Nu kodeeeeeeel? Jauciuosi, kaip karve ganykloj

O taip tai kaip ir graziai atsilaikiau

Labas rytas,
Aciu, kad paglostei, iskart geriau
Vakarykste pilvo svente padovanojo +500g.Nu taip man ir reik, jei smegenu neturiu.Dar psmirsau paminet, kad po nomedos sulindo duona su cesnaku.Manau reiks koduotis Nenori kartu?
Ar jau gavai tulpe?As dar ne.Laukiu Bet daba galvoju - gausiu tulpe, reiks koki pyraga sumeistravot, o tada reiks est.Tai gal nelaukt
Nu kaip sunku nuo pat ryto
Su 8-aja

-100g-prisikarksejau vakar

Tulpes negavau,pasveikinima taip-toli manasis ,tad isvengsiu nuodemingo edesio

Ai dar ir savijauta kaip cia pasakius-nu konkreciai moteriska,noriu zirst

Va kiek prisibedavojau nuo pacio ryto

Tai siandien Tamsta svente svesi?

Vakar nakti dukra mano juodaji sokolada 90%raite su kondensuotu pienu(ale pieniska sokolada dare)-manes visai negunde,GAL JAU UZSIKODAVAU

Tavo dukters receptas tobulas Reiks saviskei pasakyt,kaip galima pasigamint pienisko sokolado.
Su tuo sventimu,tai nezinau kaip bus.Nematau jokiu paruosiamuju darbu tuo tikslu Nu bet jei tulpe gausiu ir dar kokia taure sampano ipils,tai mielai pasiurbciosiu,o paskui vel peties prasysiu
Dabar gavau pomela,tai surysiu ja pietums ir eisiu gert kazkokios sokoladines kavos.Ot nesamone,bet kitokios neturiu,tingiu i parduotuve eit.
Bet kaip Tau faina - viena namuose Tu darai ka nori
Nei su kuo gincytis,nei valgyt virt,nu svajone- ne gyvenimas

<p>Su tuo sventimu,tai nezinau kaip bus.Nematau jokiu paruosiamuju darbu tuo tikslu

<p>Dabar gavau pomela,tai surysiu ja pietums

<p>Bet kaip Tau faina - viena namuose Tu darai ka nori

<p> </p>
Taigi dukrai tai ruosiu,nes kai ji paruostu ir pasiulytu ragauti butu kapiec,-kaip vaikui mama gali pasakyti NE

Taigi dukrai tai ruosiu,nes kai ji paruostu ir pasiulytu ragauti butu kapiec,-kaip vaikui mama gali pasakyti NE
Dziaugiuosi ,kad ji kokio braunio nekepa,juodasis sokoladas namie gyvena..
Tiksliai,sau sunku pasakyt NE,o cia vaikui :DAs kazkodel isivaizdavau,kad dukra kazkur studijuoja ir tik kartasi grizta pas Tave.Net pati nezinau kodel taip sugalvojau
Ka ruosi vakarienei?Mestelk kokia minti,nes nezinau ko noriu.Zinau tik,kad skaniai ir daug.