As irgi padauginau Tris nugarines kepsnelius suraiciau kartu su zirneliais majonezuotais.Dar vynuogiu uzkandau, o dabar vandeni plempiu, nes troskina troskina tiek prikimsus
Paziurejau laida apie ta manekene.Baisu, ziauru.

Na ka,laukiam rytojaus parodymu

Labas rytas,
Tu mane gasdini su tokiu surimtejimu
-500g.Pripliusuoti nukrito.Kaip Tau?
<p>Tu mane gasdini su tokiu surimtejimu

<p>-500g.Pripliusuoti nukrito.Kaip Tau?</p>

-600g,visa nakti sazine grauze,kad vakar paciupau obuoli ir kelias saulegrazas...
Kokia sekancia savaite imt zadi?As turbut bandysiu 2-aja.Aisku po savaitgalio bus aiskiau

-2.7kg

Kaip smagu kai svoris krenta.Nervas ima ,kad neturejau proto anksciau surimtet ir saziningai kudet-buciau jau liekna kaip gazele

Dar reikia numest 20,4kg,kad 65sverciau

Kad tik uzsispyrimo pakaktu

Zinok saldytuve pilna ivairiausiu ledu

Net suzviegiau apie ledus paskaicius Jie ka, patys i Tavo saldytuva sulenda?Man cia niekai
As va ceburekus kepu, isivaizduoji kaip kvepia, nezinau ar atsilaikysiu.
Pas mane visa diena nenormali.Pietus buvo 4 val .Buvau sventai isitikinus, kad pietums zuvis, bet nebuvo kada jos ruost, tai surijau 2 saltus kepsniukus ir laukiu vakariniu kiausiniu , tik paskaicius ka parasei, supratau, kad jie pietums turejo but.Ai....
O Tu saugokis, kad ledai i skrandi neisoktu

Paprastu paprasciausia tesla- miltai,vanduo,druska.Labai plonai iskocioju ir viskas.Namiskiai tokius labiausiai megsta.Kartais dar padaza padarau is majonezo,pomidoru padazo ir cesnako.
Skaniai Tavo vakariene nuskambejo Krabo niekada nesu pirkus.
Nu o mano vakariene tikriausiai aiski? Bet vis tiek pasakysiu - du ceburekiukai nedidukai,pyrago riekele,pomelos skiltele ir dvi stiklines obuoliu sulciu.Viskas dietiska

Dar viena tvarkinga diena .Beliko savaitgali nesuklupt ir pereisiu i 2 savaite

Tai sakai,labai nuspejama as? Keista
As irgi galvoju,kaip savaitgali isgyvent neprisiedus.Nesvarbu,kad prisiedziau jau siandien
Reikia kazkaip dar kokius 5 kg nutirpdyt,bet labai jie nenori manes palikt.
Einu lovon,nes pyragas ant stalo akis varto,mane kviecia Tavo ledai tyliai sedi,ar irgi issidirbineja
?

<p>As irgi galvoju,kaip savaitgali isgyvent neprisiedus.Nesvarbu,kad prisiedziau jau siandien

<p>Reikia kazkaip dar kokius 5 kg nutirpdyt,bet labai jie nenori manes palikt.</p>
<p>Einu lovon,nes pyragas ant stalo akis varto,mane kviecia