Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Ar paguosiu,jei pasakysiu,kad ir as prisiedziau :D ?Kazkokia nesamoninga si savaite,visa diena begu,ner kada normaliai pavalgyt,o vakare,kai issizioju,tai ir ryju viska is eiles.

Te balioneli uz nuopelnus sode :4u:

Labanakt.Einu gult kol saldytuvas neitrauke :D

Atsakyti
Pas mus medeliai balti nuo rudens,maniau,kd lietus zieminis bus nuploves-nenuplove.Tai mastau,kad nebebalinsiu.Nebent noresiu pasizais veliau tongue.gif
Priauginau per kelias dienas +800g.Jau tuos rukytus lasinukus,t.y. sonine reikia kazkur paslept.Dar saldainiu su sausainiais namie turiu...beda!
Norejom greiciau siltnami pastatyt-zeme issalus.As lug is dangaus nukritus-maniau ,kad jau pilnas pavasaris,vos ne sodint viska tuoj pradesiu biggrin.gif
Nezinau kaip mes ji pribaigsim.Nebandem zemes kast,gal kastusi unsure.gif
Atsakyti

:D  :D  :D nu tikrai lyg is dangaus nukritus.

Minusas gi uz lango :P

Pas mane 0.

Labas.

Atsakyti
...ziema pargrizo blink.gif R blink.gif yte nepasisveriau,garantuotai pliusas..Pirmasdieni pasisversiu ir pranesiu kiek ir ko tongue.gif Jau nuo ryto spejau nusidet ax.gif
Atsakyti

Ryte svarstykles parode -500g,todel dabar kapoju duona su cesnaku :D

Atsakyti
Sveika,prisiauginau vel...6,6kg ,o buvo 5,1...ex.Gal po svenciu pasiseks rolleyes.gif
Su artejanciom sventem 4u.gif kietu kiausiniu mirksiukas.gif
Atsakyti

Aciu.Tau irgi grazios sventes :4u:

Nagai nulakuoti,kiausiniai nudazyti,pyraga kepu,tik plauku nenusidaziau.Vis ta proto spalva islenda :D

Svoris stovi vietoj.

Laukiu antradienio.Labai  :unsure:

Atsakyti
Labas rytas smile.gif Sugrizau su 7,6kg,priekinio skaicio nerasysiu tongue.gif baisus jis ax.gif
Dar baisiau,kad jau atsilimas artinasi,kaip reiks lasinius atidengti unsure.gif
Startuoju smile.gif
Imu pirmadienio meniu.
Atsakyti

Labas :4u:

Oi tos sventes...

Jau buvo 68, o siandien vel 69,3.Vakar edziau, kaip pasamdyta :D

As gal antradienio meniu imsiu, dar nezinau.Bet ka su saldytuvo turiniu daryt????Nezinau kur mano protas buna,kai pradedu sventems gamint :hmm:

Atsakyti

Mute,kaip Tau sekesi?Man tai labai ne kaip :unsure:​ Visa diena vis ka nors kramsnojau.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 04 03, 20:47)
<p>Mute,kaip Tau sekesi?Man tai labai ne kaip unsure.gif Visa diena vis ka nors kramsnojau.</p>

Kaip cia seksis-kramsnoju,nors stengiuosi to nedaryt tongue.gif -400g.
Pas Tave nedaug prikramsnota,pas mane tai 2,5kg ax.gif Dar MB panervuoja...ziurek koks saldainis ir uz zando.Vakar seimynai kugeli kepiau...zodziu kapiec doh.gif
Siandien bandysiu kiek imanoma griezciau save suimt,o kaip gausis... ryt pranesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 04 balandžio 2018 - 11:40

Nu jau ne,kugelio tai nekepsiu,nes pati ir suryciau :D .Sakes,kaip noriu.

As kazkaip 0 uzsidirbau.Net pati nustebau.

Atsakyti