Tai vat as kudiniuos ir apie jus pagalvoju. Startavau su 75.siai dienai 70!!
Tai vat as kudiniuos ir apie jus pagalvoju. Startavau su 75.siai dienai 70!!
<p>Nieko cia nepasiurpinai
Nea, as irgi 164, bet man tai siurpu 75, as apie 70 buvau kai cia paskutiniu metu dar buvau, o raumenu tikrai dar ner pas mani, as jau kai tiek priaugau tai ir nuvariau i sporto kluba tai kolkas nwkrenta nes valgau bet ka, bwt dabar gal jau su kompanija bus didesne motyvacija
Siandien -900g,(pirmam etapui liko 4,5kg-kiek dar daug)Niekis,nepasiduosiu kol 65kg nesversiu!!!tik 19,5kg numest beliko
Ataskaita is sodo
Apsidirbu darbus namie ir lekiu sodan,geros dienos mergytes
metykit metykit tuos kg,o as va priaugineju.+300g.Nu bet chalva,marmeladiniai saldainiai,kazkokie saldesiai su pistacijomis...Tai ka daryt???Suvalgiau ir ramu dabar.
Charlote, Tu ir toliau nepietauji
?Jauciu,kojas uzversciau is bado ![]()
Mute,ka siandien nuveikei?
sulapnojau pietukus, varskyte su saukstu jogurto ir pomidoru, hmmmm noretusi dar kazko
Sveikos,
-900g
.Nelabai tikisi,kad tiek,bet taip svarstykles parode ![]()
Pietums buvo suris su batono rieke,o paskui dar ir mesos vyniotinio riekele
.Vakarienei bus saltybarsciai,tik kaip bulves neuzgriebt?
Oneiga, wow geras minusas
Sveikos!
Pamirsau per skubejima pasisvert siandien ryte, tai teks ryt ryte ataskaita duot
Siandiena,kaip visada,ryte du kiausiniai,pietu nebuvo, einu gamintis vakariene, nes ka tik namo grizau
P.s. taip as visdar gyvenu be pietu, bet pradedu galvot kad reik bandyt pietus prisiverst valgyt,bent koki vaisiu ar kazka panasaus. Nes gal organizmui stresas,po to kaupia atsargas kai pietu negauna
(na zinot,save guodziu)
Labas rytas,
Siandien 0.Saltybarsciai su keliom keptom bulvytem ![]()
Svoris 67,7 ![]()