Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

..tylu,salta,turbut kazka netinkamo darai mirksiukas.gif ka uzkisai uz zando,a?
As tai tvarkingai atsilaikiau didis.gif Taip laukiu rytojau,gal jau pamatysiu issvajotaji skaiciuka rolleyes.gif

Atsakyti
labas rytas,pas mane 0 verysad.gif ,as taip tikejausi...ex...
Kas pas Tave mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas,

pas mane -700g :P Bet tris dienas svoris ne nekrustelejo.

Surijau visa litra vakuotu slyvu, nes nieko pietums neturejau.A tik pliuso rytoj neturesiu :hmm:

Atsakyti
blink.gif tai vakar nieko griesno neprarijai blink.gif kaip cia dabar unsure.gif ,o gal isvis nieko nevalgei mirksiukas.gif Kodel man tiek nenukrito!!! hmm.gif
As siandien pietums kivius valgiau,veliau bananu pasidziuginau ax.gif Gal nesudirbau dienos rolleyes.gif
Einu slauneliu mesytes kept,o tai pilvas urzgia tongue.gif Kaip dziaugiuosi,kad siandien jau galima salotu wub.gif
Atsakyti

Zinok, neprisimenu ar ka prarijau ar ne :hmm: Ai prarijau pora bulviu prie kepsnio.Nezinau kodel taip kartais buna.Atrodo, nieko griesno, o svoris stovi.

O salotas kazkokias as visada valgau ir valgiau.Nieko jos nemaiso :irnesakyk: Neskanu man mesa be nieko.

Va siandien tai susidirbau.Vakarienei buvo sumustiniai- bulka,sviestas ir lasisa.Dar pomidoriuku uzkirtau.

Atsakyti
Na tik pbandyk ryt dideli minusa atsinest tongue.gif O tai as cia pergyvenu del banano ir 2 tresniu... ax.gif
Va sumustinio su lasisa noreciau,visa laime,kad saldytuve to gerio neturiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Nu nenori manes paleisti tas 8,lygiai 80kg.-300g
Atsakyti

Prigasdinai,tai siandien 0 :D

:4u:  :4u: cia Tau ,juk tik 100g truksta ir bus priekyje 7 :D

O kiek is viso jau numetei?Kokius 8,ar ne?

Geriu antra puoda kavos ir einu ko nors dirbt.

Atsakyti
Kiek numeciau hmm.gif Reiketu senose temose pasikapstyt nuo kiek pradejau mest tongue.gif ,veliau bemesdama kiek priauginau,o veliau pradejus ant saves pykt nuo kokio skaiciaus pradejau mest.Na turbut kokie 8kg tikrai bus ax.gif Nes per migla prisimenu,kad issigandau,jog jau netoli ir 90 blink.gif
Siandien lekiu sodan,sportuosiu,rinksiu rytojui braskes,siltnamyje paprakaituosiu-gal solidesni minusa uzsitarnausiu rolleyes.gif
Taip pat isgeriau antra puoda kavos-lekiu su reikaliukais ir i soda bye1.gif
Atsakyti
..nu ir prasikuiciau sode,tamsiai namo parsliauziau...miegosiu kaip uzmusta.
Labai tikiuosi,kad ryt DIDZIOJI diena bigsmile.gif Dar 2 dienos ir bus galima sakyti,jog saziningai issilaikiau visa savaite rolleyes.gif
O kaip Tu issilaikei siandien mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas cry.gif nu pypt pypt.....rrrrrr... zoo_taz.gif 0 blink.gif ,pastrigau po sodo...
arba svarstykles pabludo biggrin.gif Kaip pas Tave mirksiukas.gif
Leksiu vel sodan pasitvarkinet...Visvien kita savaite pradesiu su 7 clap.gif
Atsakyti

Ai, geriau neklausk :D Buvo -300g, bet apsirijau siandien vakare, tai + tikrai bus.

O Tu laikykis :4u: As taip tankiai pastringu.

Atsakyti