Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas 4u.gif yahoo.gif bis.gif ploja.gif clap.gif clap.gif clap.gif 79,4kg-dziaugiuosi lyg sverciau 59,4 biggrin.gif Ir taip-600g.
Nu jau dabar neturiu jokios teises nusidet ir suklupt,reikia link sekancio 69,9kg tikslo judet rolleyes.gif Tik 9,5kg telike biggrin.gif
O kiek pas tave ?ar prikibo kiek po vakarykscio?
Atsakyti
unsure.gif tuscia unsure.gif muset prisidirbai tongue.gif as tai saziningai pabaigiau paskutine pirmosios savaites diena. smile.gif Ryt antroji!
Atsakyti

Labas rytas :)

nu ka jau cia prisidirbau.Viso labo tik niekingi +700 g :irnesakyk:

O Tu saunuole,susitvarkei su tuo astuonetu priekyje.Gaudyk :4u:  :4u:  :4u: .Norejau dar ir torciuka nusiust,nu bet gal nevalgysi jau dabar,tai tiek to :P

Atsakyti
Aciu aciuks.gif ...prisijuokavau vakar,+300g ax.gif Na nieko,antroji savaite pradedama su 79,7kg-grazus skaiciukai biggrin.gif
O pas tave mazas pliusas,skaityk ,kad griesni 400g,o 300 turejo atsirasti(kaip ir pas mane tongue.gif ).
Vakar iki isnaktu siltnamyje prasikuiciau kol zole laisciau.Nakti vandens spaudimas didesnis,nors kazkiek pasilaisciau.Grizus vakarienei kalafiora ant sviesto pasikepiau,tiksliau dukra pakepe,pripratinau ir dukra prie dietisku patiekalu tongue.gif
Sia savaite truks vaisiu dienu,jau noriu 3 savaites tongue.gif
Tai ka skanaus per savaitgali suniamniojai mirksiukas.gif Kokios savaites laikaisi?
Atsakyti

Mano beda- visokie uzkandukai,uztepeles ir kitokios nesamones,tai ju ir prisikimsau :rolleyes: O kokios savaites laikausi,tai dar nenusprendziau.Gal antros :hmm:

Man kazkodel atrodo,kad Tu 10 kg greiciau numesi,negu as 3 :D

Siandien pradedu su 67,8 kg.Kazi ar tokiais pat skaiciukais ir nebaigsiu :D

Atsakyti
cry.gif apsipavydesiu kokie pas Tave grazus skaiciai,kada as iki tokiu dasibrausiu unsure.gif Kazkaip nebekrenta tas svoris taip lengvai kaip anksciau doh.gif Nu bet as jau pakentesiu,palauksiu kol jam pabos mane erzinti tongue.gif
O tai uzkandukai ir uztepeles savos gamybos?Ar tik neprisipirkai visokiu,,nesamoniu'' ir dabar visa tai reikia sunaikinti,kad nesugestu? biggrin.gif
Atsakyti

:D ir pirkau,ir dariau...ir pati edziau,nes valgymu to pavadint negaliu.

Siandien irgi nesupratau,kaip uz zando uzlindo sokolado gabalas.Tiesiog atsidariau saldytuva,o jis ten tupi toks vienisas,nu tai ir priglaudziau,kad neliudetu.Nei as jo norejau,nei ka.

Is siltnamio jau nusiskyniau kelis agurkiukus,spinteleje medaus turiu... :ax:

Bet kaip Tau gerai,kai dukra valgyt padaro.Kad man taip kas :(

Atsakyti
...O kodel dabar taip Tau pasiseke su agurkais blink.gif ,pas mane dar tik uzuomazgos.Vakar pomidorus skriausdama uzmaciau viena mazyti pomidoriuka.Zydi visi kaip pasiute...
Ridikeliai nevyke lauke,nusiminiau..taip as juos megstu..
Tik nesakyk ,kad dar prie agurkeliu ir sviezaus meducio turi bigsmile.gif Oi koks skanumelis wub.gif
Vietoj vakarienei skirto apelsino imsiu braskes tongue.gif kazi ar skaitysis kaip nuodeme ax.gif
Jau kaip laukiu treciosios,taip norisi daug vaisiu ,uogu prisivalgyt wub.gif

Bandysiu dukra sugundyti savo vakarienes meniu tongue.gif gal vakariene pasigamins rolleyes.gif

Nepasiseke,paciai teks gamintis,ex..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 11 birželio 2018 - 18:11

Nu taip Tau ir reikia :P Kodel as turiu pati gamintis,o Tu ne :D

Zinok,ridikeliams per karsta jau,pas mane irgi prasti.Geriausi buna anksti pavasari paseti siltnamyje.

O agurkai uzaugo staiga ir netiketai :D Uztai lauke nieko gero.

Atsakyti
mastau.gif IR KA CIA DAR SURIJUS tongue.gif nu jau kazkoks pavelaves pms...po vakarienes kazkos apetitas nepasotinamas pasidare blink.gif jau ir persika suraiciau ,ir agurko gala pribaigiau,pomidora...reikia ramintis,mintys veda link saldytuvo,o ten keptas visciuko ketvirciukas pasislepes...
Na nieko,atsilaikysiu!!!
Atsakyti

Sveika :)

ar surijai ka? As surijau viska, ka radau skanaus ir turiu dar +600g.Staiga issisprende klausimas kuria savaite imt :D Pirmos savaites pirmadienis :rolleyes:

Atsakyti
Labas rytas smile.gif nu sunaikinau galiuka varskes surio,toks padziuves buvo,bet skanus tongue.gif zodziu visus galiukus sunaikinau,persikus pribaigiau ir siandien -600g bigsmile.gif Nu jau kaip smagu yahoo.gif
O Tu saunuole,manes draugiskai lauki,as pasistengsiu greiciau link Taves judet,kad Tau nereiketu sustoret drinks_cheers.gif
Atsakyti