Nu tikrai,permetei man savuosius 600g ir dar pagyrei A sazines turi?

Siandien visa diena skyriau kapu tvarkymui,vos gyva namo parsliauziau.Idomu ar ryt po tokio sporto didelio minuso sulauksiu

Dar neeilinis ivykis-apetito neliko,visai nenorejau pietu..suvalgiau,kad neissimusti is ritmo.Dar vakariene velyvoji laukia,gerai,kad tik kiausiniai

Na, o kaip pas Tave reikalai,ar tvarkingai laikaisi,ar link manes judet nutarei

Vos nenumiriau is bado vakar Su mazais nuklydimais, bet atsilaikiau.Siandien -500 g.
Kaip Tau po sporto ?

Na o as -700g turiu

:Dnu, zinok, tikrai valgyt norejau, bet keliausi taip anksti ne del to.Su darbais lakstau ir jau isklydau is doros kelio - sukramciau banana O kai pagalvoju, kad vakare tik 2 kiausiniukai...Taip gaila saves pasidaro

Bananas ne griekas,as ir pradzioj savaites banana sunaikinau ,kad nesugestu.Svarbu,kad ne pries miega

Tai pirmoj ar antroj savaitej randiesi?
Viena bandele, manau, irgi ne griekas
Pirmos savaites antradienis siandien pas mane.Kol kas
O tai kas cia Tau nutiko, kad valgyt nenori?As tai tik ir galvoju ka cia nugriebus
Parsliauziau namo.Taip tingiu ka nors daryt, o dar suo i sazine ziuri,teks eit pasivaiksciot.

<p>Pirmos savaites antradienis siandien pas mane.Kol kas

<p>O tai kas cia Tau nutiko, kad valgyt nenori?As tai tik ir galvoju ka cia nugriebus

<p>Parsliauziau namo.Taip tingiu ka nors daryt, o dar suo i sazine ziuri,teks eit pasivaiksciot.</p>
Nezinau kas cia man

Kalta,kalta ir dar karta kalta.Nesusilaikiau ir bliudas braskiu nusedo skrandyje Nematyt man rytoj minuso,nematyt.
Tai reiskia,kad as Tave uzkreciau nevalgymu atsiradus rupesciams Dar liko ismokyt kavos pienu negadint ir vyna gert

Dar vakarienei buvo svogunu laiskai su 2kiausiniais(kiausiniene ,beveik zalia)
O kavos be pieno neatsisakysiu

Tai reziume,-kava balinta ir jokio gerimo su laipsniais

Man jau paranoja,bijau rytojaus sverimosi,bijau pliuso sulaukt...Na gal ir nepakis kojos braskes

Labas rytas
keista, bet neprisipliusavau Bet vis tiek pykstu ant saves - jau maciau 66, o dabar vel 68
Kaip Tavo baimes? Jauciu, nepasitvirtino
A ko naktim nemiegi?Apie saldytuva vaiksciojai ?As tai tiek nusikalus buvau, kad 22val jau lovoj drybsojau.

Nieko,siandien nebepadauginsiu ju,palauksiu kitos savaites,o tada...kirsiu kiek telpa

O Tu manes palauk,dar beveik 11kg mus skiria,tai kazkur pora menesiu turbut teks palaukt