Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nu tikrai,permetei man savuosius 600g ir dar pagyrei :mad2: A sazines turi? :zoo_taz:

Atsakyti
Turiu turiu tos sazines,bet ir egoizmo pakanka,negi viena cia tupesiu,o taip ir nutiktu jei Tu susiimtum ir finisa pasiektum hihihi.gif Tai va,susitinkam pusiaukelej,ane mirksiukas.gif
Siandien visa diena skyriau kapu tvarkymui,vos gyva namo parsliauziau.Idomu ar ryt po tokio sporto didelio minuso sulauksiu ax.gif kad nebutu kaip po sodo dry.gif
Dar neeilinis ivykis-apetito neliko,visai nenorejau pietu..suvalgiau,kad neissimusti is ritmo.Dar vakariene velyvoji laukia,gerai,kad tik kiausiniai tongue.gif
Na, o kaip pas Tave reikalai,ar tvarkingai laikaisi,ar link manes judet nutarei biggrin.gif
Atsakyti

Vos nenumiriau is bado vakar :D Su mazais nuklydimais, bet atsilaikiau.Siandien -500 g.

Kaip Tau po sporto :P ?

Atsakyti
blink.gif Na ir ankstyva Tu siandien blink.gif turbut labai pusryciaut norejai biggrin.gif Saunuolue,kad vakar atsilaikei 4u.gif
Na o as -700g turiu smile.gif Isivaziavau pagaliau didis.gif
Atsakyti

:Dnu, zinok, tikrai valgyt norejau, bet keliausi taip anksti ne del to.Su darbais lakstau ir jau isklydau is doros kelio - sukramciau banana :rolleyes: O kai pagalvoju, kad vakare tik 2 kiausiniukai...Taip gaila saves pasidaro :D

Atsakyti
O man tikras dziaugsmas ,kad tik kiausiniai vakarienei,nereikes kazko rimto ruosti smile.gif
Bananas ne griekas,as ir pradzioj savaites banana sunaikinau ,kad nesugestu.Svarbu,kad ne pries miega mirksiukas.gif
Tai pirmoj ar antroj savaitej randiesi?
Atsakyti

Viena bandele, manau, irgi ne griekas :D

Pirmos savaites antradienis siandien pas mane.Kol kas :D

O tai kas cia Tau nutiko, kad valgyt nenori?As tai tik ir galvoju ka cia nugriebus :rolleyes:

Parsliauziau namo.Taip tingiu ka nors daryt, o dar suo i sazine ziuri,teks eit pasivaiksciot.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 06 13, 17:21)
<p>Viena bandele, manau, irgi ne griekas biggrin.gif</p>
<p>Pirmos savaites antradienis siandien pas mane.Kol kas biggrin.gif</p>
<p>O tai kas cia Tau nutiko, kad valgyt nenori?As tai tik ir galvoju ka cia nugriebus rolleyes.gif</p>
<p>Parsliauziau namo.Taip tingiu ka nors daryt, o dar suo i sazine ziuri,teks eit pasivaiksciot.</p>

Nezinau kas cia man unsure.gif Turbut rupesteliai...Leksiu iki sodo,2dienas nesilankiau,reikia paziureti kas ten,uogas nusirinkti.O Tu neisivaziuok perdaug i uzkandziavimus,geriau 2 porcijas leistino maisto suraityk nei kazka griesno mirksiukas.gif gali ir tris porcijas-nuo tiek nepliusuojasi biggrin.gif -isbandyta tongue.gif
Atsakyti

Kalta,kalta ir dar karta kalta.Nesusilaikiau ir bliudas braskiu nusedo skrandyje :unsure: Nematyt man rytoj minuso,nematyt.

Tai reiskia,kad as Tave uzkreciau nevalgymu atsiradus rupesciams :P Dar liko ismokyt kavos pienu negadint ir vyna gert :D  :D

Atsakyti
As taip pat braskiu prismaguriavau,tiksliau cia jos vietoj apelsino biggrin.gif Tokio didelio labai tongue.gif
Dar vakarienei buvo svogunu laiskai su 2kiausiniais(kiausiniene ,beveik zalia)
O kavos be pieno neatsisakysiu tongue.gif cia kai pieno ner ,tada ja juoda geriu.Kas del vynelio..kad jo kazkaip visai nesinori,nebent kokio naminio avieciu ar vysniu,ar saltalankiu wub.gif Kadaise mamyte labai skanius vynelius padarydavo wub.gif
Tai reziume,-kava balinta ir jokio gerimo su laipsniais biggrin.gif
Man jau paranoja,bijau rytojaus sverimosi,bijau pliuso sulaukt...Na gal ir nepakis kojos braskes rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas :)

keista, bet neprisipliusavau :yahoo: Bet vis tiek pykstu ant saves - jau maciau 66, o dabar vel 68 :unsure:

Kaip Tavo baimes? Jauciu, nepasitvirtino :D

A ko naktim nemiegi?Apie saldytuva vaiksciojai :P ?As tai tiek nusikalus buvau, kad 22val jau lovoj drybsojau.

Atsakyti
Sveika smile.gif Man braskes +400g dave,va ir sukeiciau jas su citrusiniais ax.gif Nu bet kaip nesukeisti kai ju sezonas rolleyes.gif aisku reikejo kokias 6-7 suvalgyt,o ne nezinau kiek tongue.gif
Nieko,siandien nebepadauginsiu ju,palauksiu kitos savaites,o tada...kirsiu kiek telpa biggrin.gif
O Tu manes palauk,dar beveik 11kg mus skiria,tai kazkur pora menesiu turbut teks palaukt lotuliukas.gif Turi tiek laiko,palauksi mirksiukas.gif
Atsakyti