Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos,

pradedu eiline :rolleyes: pirmaja savaite su 68,1kg.

Pasirodo tik 1kg pripliusavau, arba mano svarstykles per gerai rodo :D

Mute, gero poilsio Tau.Bet vis tiek biski pavydziu :P Patikrink ar jau silta jura.

2 puodai kavos isgerti, o kiausiniu nespejau suvalgyt.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 06 18, 11:46)
<p>Sveikos,</p>
<p>pradedu eiline rolleyes.gif pirmaja savaite su 68,1kg.</p>
<p>Pasirodo tik 1kg pripliusavau, arba mano svarstykles per gerai rodo biggrin.gif</p>
<p>Mute, gero poilsio Tau.Bet vis tiek biski pavydziu tongue.gif Patikrink ar jau silta jura.</p>
<p>2 puodai kavos isgerti, o kiausiniu nespejau suvalgyt.</p>

Nu va ir iki 70 nedaauginai tongue.gif As dar siandien namie, ryt isvaziuoju mirksiukas.gif Jura patikrinsiu biggrin.gif Ataskaita parasysiu tongue.gif
Kazkaip pusryciai be kiausiniu ne pusryciai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 18 birželio 2018 - 11:30

Zinok,tikrai :) Taip pripratau, kad neisivaizduoju pusryciu be ju.Tiesiog nespnespejau ir dabar alkana ir pikta ,ir dar kai kas prie juros isvaro :P  :D

Atsakyti
Taigi jura salta,o ir oro temperatura Klaipedoje pati zemiausia tai ir Nidoje nebus aukstesne.Apraminau kiek? mirksiukas.gif
O Tu dabar velyvu pusryciu pasiruosk,o tai dar ka ,,suesi '' biggrin.gif
Atsakyti
Na ka, vakariene sudorota, buvo pora vistos kulseliu. Mes prie juros nuo rugpjucio pradzios, tai dar turiu laiko formas padailinti, taip noretusi 6 priekyje pamatyti bigsmile.gif einu dar lanka pasukti smile.gif
Atsakyti
Matai kokia ,tik padailinus formas jurai pasirodysi,o man teks tokiai kokia esu prisistatyti ax.gif Gal nesubanguos labai mane pamacius biggrin.gif
Siandien sode pasidarbavau,dabar grizus mastau ka detis.Nieko naujo nesipirkau,nenusipelniau su tokia komplektacija nauju sukneliu.Apie dzinsus ner ka ir kalbet.Kur veliau tokius didelius desiu tongue.gif
Vaisiu diena kaip ir atlaikyta,dar gal koki apelsina ar greipfruta suraityt vertetu rolleyes.gif
Ryt rytui nesumastau ka pasiruost,gal kokios zirniu koses issivirt unsure.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

:blink: kazkodel 0.Nu lyg ir nieko nesuedziau :D .Ot geras startas.

Kaip Jums?

Atsakyti
Labas rytas, pas mane ir 0 blink.gif viskas pagal plana, tik šlauneles buvo pirktine, gal del to hmm.gif jei tokiu tempu, tai ne kas bus su ta jura smile.gif Mute nenusimink, bus dar kita vasara biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif o pas mane cieli -400g didis.gif Kazkas dedasi,nes budavo po vaisiu dienos -1kg ar net ir daugiau.Aplamai sunkiai krenta.Tad kantrybes ir dar syki kantrybes mirksiukas.gif
Viskas merginos ,pusryciams,kaip keistai benuskambetu,zirnienes privalgiau,kava uzsiskaninu ir i kelione.Duosiu ataskaita kaip ten viskas ,kokia jura,koks mano meniu,kiek uzsispyrimo like biggrin.gif Labai tikiuosi,kad nesuklupsiu ir atsilaikysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguosti, ka tik sakocio prikirtau doh.gif kaip save suimti, koki spyri gauti, jau nebezinau hmm.gif
Atsakyti

Oi ,tai as laisvai galiu Tave paguost - ka tik suedziau leda ir gabala simtalapio.A geriau kiek :D ?

Muteeeeee :ploja2: ,kur ataskaita?

Idomu kur Bos dingo pacia pirma diena :bigsmile: ?

Atsakyti

Sveikos, kur nedingsi kad šapai lapai,  o ne dieta🤯

Bet jei meniu ledai ir šimtalapiai tai ir aš grįžtu🤗👌

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bos: 19 birželio 2018 - 19:17