Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Gerai butu, kad tik palaukciau, o ne prisiauginciau  :D

Atsakyti
Na,jei priaugtum irgi gerai,tada trumpesnis laiko tarpas man liktu iki kol svoriai susilygintu bigsmile.gif
Siandien jau apetitas pargrizo,braskes sugeba ji suzadinti tongue.gif Gerai,kad siandien pietums galima surio,o tai kiausiniu butu buve mazoka.Vakarienei jauciu bus kokie 3 kiausiniai ax.gif
O tai dabar pagalvojau,ar tik jau neprisidirbai?gal jau kokia bulka sukirtai su braskiu bliudu mirksiukas.gif
Atsakyti

Nu tikiuosi, kad ne :D Pietums prie braskiu varskytes truputi paemiau,nes niekaip neapsisprendziau kuria diena imt - treciadieni ar ketvirtadieni, tai sudejau abi :D O bulkos jokios nevalgiau :P

Atsakyti
Vaje,tai jau visai surimtejai blink.gif Vargas man,didinski skirtuma...ka daryti,teks ir man susiimt kaip niekad biggrin.gif visa uzsispyrima sutelksiu tongue.gif
Buvau i soda islekus ,laisciau ..pomidorus genejau.Viena agurkeli mazuti ir as jau turiu smile.gif Pomidoriukai jau uzsimesge,auga.Zodziu pasportavau biggrin.gif Ryt butinai turiu tureti minusa!!!
Atsakyti
Labas rytas smile.gif -900g ,jau 77,9kg bigsmile.gif Idomu,ar iki 76 datrauksiu rolleyes.gif
Siandien pasistengsiu kiek imanoma teisingiau issilaikyti,tokia dienele ne is lengvuju,grynai baltymine.Reikes vandens daugiau pagert.
Kas pas Tave,kazko siandien pramiegojai ataskaita tongue.gif
Atsakyti

Ateinu su ataskaita :D  -800g :yahoo: Nu bet dar ne vakaras, o ir bulku namie turiu, ir sveciu , atrodo, turesiu,tai neaisku ar nesugris tie numestieji :hmm:

O Tu tai susiemei kaip reikiant.Gal gali Tavo MB ir man ka leptelt :D ,ir as taip susiimciau.

Noriu smelio ir vandens, o matysiu tik virykle ir keptuve.Oi kaip negerai :unsure:

O kaip Tavo savaitgalis?

Atsakyti
Oho,kad numinusavai,nebepadedi man Taves gintis unsure.gif Tikiuosi,kad dabar ,,taisaisi'' biggrin.gif
As saziningai atsilaikiau,tik vietoj vakarienei virtu,kepti kiausiniai.Jau kazkaip maza maisto,reikejo kokius 3 pasikept...Pakentesiu ax.gif
Savaitgalis; sode ir namie krapstysiuos..
Atsakyti

Nu kaip nepadedu?Padedu ir dar kaip.Siandien +1kg :D As gi draugiska :angel_not:

Labas rytas :4u:

Atsakyti
Sveikute,te 4u.gif ir dar +100g,kad nebutu Tau taip liudna smile.gif Paguodziau?
Kazko tokia vakar alkana buvau,o se pliusas,kazkaip nesaziningai.Nos 0 butu.
Nieko,nepanikuoju ir toliau uzsispyrimui ispyrus varau tikslo link tongue.gif

Vakar skaitinejau senasias temas,nedaejau iki tos vietos kur priauginet pradejau,bet uztat radau kur 3 septintukai buvo.Kiek laiko dykai prapustyta,kiek ledu sudorota-nevertejo gi!!!
Siandien gal vandens pramogos nusimato?Su saslykais mirksiukas.gif prisismaguriaut iki 70kg gali sau leisti ,o daugiau ne gramo tongue.gif
Man savaitgalis tikras issukis,siandien meniu tokio biednumo,o ryt nors apsiryk kiek maisto blink.gif Vakarienei braskes valgysiu.Vakar neskyniau,pasilikau,kad pilnai prisirpusios butu,kad pacios burnoje sutirptu biggrin.gif Va tik jauciu,kad grizus namo reikes staigiai i lova lekt.Po braskiu taip apetitas sukyla,kad tik spek tvardytis.
Na ka,sekmes mums 4u.gif
Atsakyti
Pietums emiau 2 xl kiausinius biggrin.gif t.y. 4vnt .Ant sviesto pasikepiau su cesnaku ziedkociais ir svogunu laiskais.Dabar soti ir laiminga,isgeriu kavyte su pienu ir lekiu sodan darbuotis.
Ten pavakarieniausiu ir ,kaip Tu vadini, nepagadintos kavos pagersiu.O gal reiktu nusipirkus pieno ten nusivezti hmm.gif
Atsakyti

Sveikos🌷 Mute gražiai tirpsti😉 ,kiek  laiko dabar laikaisi?😊 Vis neprisiruošiu pradėt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bos: 16 birželio 2018 - 17:30
QUOTE(Bos @ 2018 06 16, 18:29)
<p>Sveikos🌷 Mute gražiai tirpsti😉 ,kiek  laiko dabar laikaisi?😊 Vis neprisiruošiu pradėt.</p>

Sveika smile.gif Laikausi jau keli metai tongue.gif ,o jei rimciau tai rimtai laikausi antra savaite.Labai supykau ir va-rezultatas iskart pasimate biggrin.gif
Tai gal niekas Tau taip stipriai neigele,kad neprisiruosi pradet mirksiukas.gif man tai ui kaip igele,susiemiau is pasiutimo aggressive.gif Net ledu nebevalgau biggrin.gif
Tai pirmadieni su kiausiniais prisistatai? mirksiukas.gif Kiek sveri,gal nera ka mest?

Oneiga,kaip diena praejo,ar nieko nieko lysno neikrito? mirksiukas.gif Man neikrito,ryt paskutine 2-osios diena ir i 3-aja zygiuoju essen.gif Rytojui kepsiu putpeles su sparagais-bus svente pilvui.Sumasciau save pamalonint biggrin.gif
Atsakyti