Gerai butu, kad tik palaukciau, o ne prisiauginciau
Na,jei priaugtum irgi gerai,tada trumpesnis laiko tarpas man liktu iki kol svoriai susilygintu
Siandien jau apetitas pargrizo,braskes sugeba ji suzadinti
Gerai,kad siandien pietums galima surio,o tai kiausiniu butu buve mazoka.Vakarienei jauciu bus kokie 3 kiausiniai
O tai dabar pagalvojau,ar tik jau neprisidirbai?gal jau kokia bulka sukirtai su braskiu bliudu

Siandien jau apetitas pargrizo,braskes sugeba ji suzadinti

O tai dabar pagalvojau,ar tik jau neprisidirbai?gal jau kokia bulka sukirtai su braskiu bliudu

Nu tikiuosi, kad ne Pietums prie braskiu varskytes truputi paemiau,nes niekaip neapsisprendziau kuria diena imt - treciadieni ar ketvirtadieni, tai sudejau abi
O bulkos jokios nevalgiau
Vaje,tai jau visai surimtejai
Vargas man,didinski skirtuma...ka daryti,teks ir man susiimt kaip niekad
visa uzsispyrima sutelksiu
Buvau i soda islekus ,laisciau ..pomidorus genejau.Viena agurkeli mazuti ir as jau turiu
Pomidoriukai jau uzsimesge,auga.Zodziu pasportavau
Ryt butinai turiu tureti minusa!!!

Buvau i soda islekus ,laisciau ..pomidorus genejau.Viena agurkeli mazuti ir as jau turiu

Labas rytas
-900g ,jau 77,9kg
Idomu,ar iki 76 datrauksiu
Siandien pasistengsiu kiek imanoma teisingiau issilaikyti,tokia dienele ne is lengvuju,grynai baltymine.Reikes vandens daugiau pagert.
Kas pas Tave,kazko siandien pramiegojai ataskaita

Siandien pasistengsiu kiek imanoma teisingiau issilaikyti,tokia dienele ne is lengvuju,grynai baltymine.Reikes vandens daugiau pagert.
Kas pas Tave,kazko siandien pramiegojai ataskaita

Ateinu su ataskaita -800g
Nu bet dar ne vakaras, o ir bulku namie turiu, ir sveciu , atrodo, turesiu,tai neaisku ar nesugris tie numestieji
O Tu tai susiemei kaip reikiant.Gal gali Tavo MB ir man ka leptelt ,ir as taip susiimciau.
Noriu smelio ir vandens, o matysiu tik virykle ir keptuve.Oi kaip negerai
O kaip Tavo savaitgalis?
Oho,kad numinusavai,nebepadedi man Taves gintis
Tikiuosi,kad dabar ,,taisaisi''
As saziningai atsilaikiau,tik vietoj vakarienei virtu,kepti kiausiniai.Jau kazkaip maza maisto,reikejo kokius 3 pasikept...Pakentesiu
Savaitgalis; sode ir namie krapstysiuos..

As saziningai atsilaikiau,tik vietoj vakarienei virtu,kepti kiausiniai.Jau kazkaip maza maisto,reikejo kokius 3 pasikept...Pakentesiu

Savaitgalis; sode ir namie krapstysiuos..
Nu kaip nepadedu?Padedu ir dar kaip.Siandien +1kg As gi draugiska
Labas rytas
Sveikute,te
ir dar +100g,kad nebutu Tau taip liudna
Paguodziau?
Kazko tokia vakar alkana buvau,o se pliusas,kazkaip nesaziningai.Nos 0 butu.
Nieko,nepanikuoju ir toliau uzsispyrimui ispyrus varau tikslo link
Vakar skaitinejau senasias temas,nedaejau iki tos vietos kur priauginet pradejau,bet uztat radau kur 3 septintukai buvo.Kiek laiko dykai prapustyta,kiek ledu sudorota-nevertejo gi!!!
Siandien gal vandens pramogos nusimato?Su saslykais
prisismaguriaut iki 70kg gali sau leisti ,o daugiau ne gramo
Man savaitgalis tikras issukis,siandien meniu tokio biednumo,o ryt nors apsiryk kiek maisto
Vakarienei braskes valgysiu.Vakar neskyniau,pasilikau,kad pilnai prisirpusios butu,kad pacios burnoje sutirptu
Va tik jauciu,kad grizus namo reikes staigiai i lova lekt.Po braskiu taip apetitas sukyla,kad tik spek tvardytis.
Na ka,sekmes mums

Kazko tokia vakar alkana buvau,o se pliusas,kazkaip nesaziningai.Nos 0 butu.
Nieko,nepanikuoju ir toliau uzsispyrimui ispyrus varau tikslo link

Vakar skaitinejau senasias temas,nedaejau iki tos vietos kur priauginet pradejau,bet uztat radau kur 3 septintukai buvo.Kiek laiko dykai prapustyta,kiek ledu sudorota-nevertejo gi!!!
Siandien gal vandens pramogos nusimato?Su saslykais

Man savaitgalis tikras issukis,siandien meniu tokio biednumo,o ryt nors apsiryk kiek maisto

Na ka,sekmes mums

Pietums emiau 2 xl kiausinius
t.y. 4vnt .Ant sviesto pasikepiau su cesnaku ziedkociais ir svogunu laiskais.Dabar soti ir laiminga,isgeriu kavyte su pienu ir lekiu sodan darbuotis.
Ten pavakarieniausiu ir ,kaip Tu vadini, nepagadintos kavos pagersiu.O gal reiktu nusipirkus pieno ten nusivezti

Ten pavakarieniausiu ir ,kaip Tu vadini, nepagadintos kavos pagersiu.O gal reiktu nusipirkus pieno ten nusivezti

Sveikos🌷 Mute gražiai tirpsti😉 ,kiek laiko dabar laikaisi?😊 Vis neprisiruošiu pradėt.
QUOTE(Bos @ 2018 06 16, 18:29)
<p>Sveikos🌷 Mute gražiai tirpsti😉 ,kiek laiko dabar laikaisi?😊 Vis neprisiruošiu pradėt.</p>
Sveika

Tai gal niekas Tau taip stipriai neigele,kad neprisiruosi pradet

Tai pirmadieni su kiausiniais prisistatai?

Oneiga,kaip diena praejo,ar nieko nieko lysno neikrito?